reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hana a její bratři

Hana a jej bratia

Rok:
2001
Délka:
77 minut
Premiéra v ČR:
1.11.2001

Celkové hodnocení filmu Hana a její bratři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.5.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2010
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.9.2008
Everet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20097minih20097Šalamoun a královna ze Sáby (1959) 
Solomon and Sheba n
minih20747minih20747Temný krystal (1982) 
The Dark Crystal n
minih33020minih33020Povstalecká história (1984) [TV seriál] 
Povstalecká história n
minih26958minih26958Pan Kaňka ve vesmíru II - Mise Voltana (1988) 
Pan Kleks w Kosmosie - Misja Voltana n
minih2883minih2883Americké komando (1986) 
American Commandos n
minih116138minih116138Bez kormidla (2013) 
Rudderless n
minih32066minih32066Green Day - Waiting (2001) 
Green Day - Waiting n
minih7059minih7059Dva mezci pro sestru Sáru (1970) 
Two Mules for Sister Sara n
minih25589minih25589Zvláštní den (1977) 
Una giornata particolare n
minih43132minih43132Emmanuelle 3 (1994) [TV film] 
Emmanuelle 3: A Lesson in Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
3   - curil
5   - pataamat
4   - R.RICKIE
7   - satyr
5   - corado
6   - Everet

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

32 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

ČT2 - Krajem čapích hnízd

12:50 - 13:15

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

13:00 - 14:05

2 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:15 - 13:20

47 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140631
Osobností: 602778
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129671

Poslední komentáře

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.471/0.45