reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hamlet

Гамлет

Další název:
Gamlet
Žánr:
Země:
Rok:
1964
Délka:
154 minut

Celkové hodnocení filmu Hamlet

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2013
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.4.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2008
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
frada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12295minih12295Měsíc nad řekou (1953) 
n
minih134787minih134787Zjevení (2003/1) 
The Gathering n
minih55393minih55393Červená jeřabina (1969) 
Jarzebina czerwona n
minih140136minih140136Vychytávky Ládi Hrušky (2015) [TV pořad] 
Vychytávky Ládi Hrušky n
minih36015minih36015O zakletém hadovi (1983) [TV film] 
O zakletém hadovi n
minih15822minih15822Piraňa (1978) 
Piranha n
minih55857minih55857Milionové Vánoce (2007) 
Christmas in Wonderland n
minih60230minih60230O milionáři, který ukradl slunce (1948) 
O milionáři, který ukradl slunce n
minih73111minih73111Racek Jonathan Livingston (1973) 
Jonathan Livingston Seagull n
minih9603minih9603Jerry Maguire (1996) 
Jerry Maguire n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85 %
7   - curil
9   - jarda53
10 - melakara
9   - fred.appl
6   - pepa123
10 - frada

TV Program

ČT1 - Kojak: Vždycky je tu něco (199...

22:00 - 23:35

42 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

ČT2 - Doktoři

22:00 - 22:45

42 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka: Oddělení kyberneti...

22:40 - 23:35

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

22:40 - 23:35

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141731
Osobností: 607044
Fotografií: 527248
Plakátů: 254138
Obsahů a biografií: 130422

Poslední komentáře

Blair Witch: 20 let poté (2016)

Blair Witch: 20 let poté
No už na začátku je   řečeno že je to   poskládané z video záznamů   které se našli v černém   lese. Mě ta trhavá kamera   docela vadila , více >

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

Zloději zelených koní (2016)

Zloději zelených koní
Hledání zelených vltavínů   se z hobby stane nelegální   obživou.
Staré   přátelství rozdělí až   kostlivec ve skříni.

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Café Society (2016)

Café Society
Příběh zasazen do   filmového Hollywoodu   třicátých let. Nejvíce mě   pobavil mafiánský bratr co   všechno vyřešil betonem.

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.705/0.684