reklama
 
ohodnotit

Had

Le Serpent

Země:
Rok:
1973
Délka:
124 minut

Celkové hodnocení filmu Had

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.9.2008
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.10.2017
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
bobik333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31870minih31870Střípky lásky (1979) 
A Little Romance n
minih10909minih10909Krysy z temnot (1973) 
Les Gaspards n
minih5434minih5434Čas vlků (1969) 
Le temps des loups n
minih5026minih5026Cesta do Indie (1984) 
A Passage to India n
minih17656minih17656Rabín a zloděj (1979) 
The Frisco Kid n
minih47666minih47666Výkřik ve tmě (1988) 
Evil Angels n
minih40004minih40004Sbohem, pane profesore (1969) 
Goodbye, Mr. Chips n
minih45165minih45165A byl pátý máj (1976) [TV film] 
A byl pátý máj n
minih8986minih8986Chléb, láska a... (1955) 
Pane, amore e... n
minih9745minih9745Jojo (1964) 
Yoyo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.5 %
9   - Johnny1
10 - michaela11
6   - K882
5   - uriel
5   - 10kacka10
6   - opl
4   - Collie
7   - MIGELO26
5   - Status
8   - bobik333
7   - Karolin.Sa

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

136 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Po stopách Makabejských

04:30 - 04:55

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

04:00 - 04:55

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

04:35 - 04:59

1 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.081/0.049