reklama
 
ohodnotit

Had

Le Serpent

Země:
Rok:
1973
Délka:
124 minut

Celkové hodnocení filmu Had

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.9.2008
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.10.2017
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
bobik333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6514minih6514Do toho, do toho! (1964) 
Allez France! n
minih16477minih16477Správná posádka (1983) 
The Right Stuff n
minih2414minih2414A (1998) 
n
minih13026minih13026Můj bratranec Vinny (1992) 
My Cousin Vinny n
minih19787minih19787Paco - stroj smrti (1986) 
Vendetta dal futuro n
minih31097minih31097Dlouhý den končí (1992) 
The Long Day Closes n
minih21737minih21737Upír z Düsseldorfu (1964) 
Le vampire de Düsseldorf n
minih3935minih3935Bezva finta (1985) 
Hold-up n
minih10519minih10519Konečně neděle (1983) 
Vivement dimanche! n
minih52512minih52512Záhada žlutého pokoje (2003) 
Le mystère de la chambre jaune n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.5 % (11)
9   - Johnny1
10 - michaela11
6   - K882
5   - uriel
5   - 10kacka10
6   - opl
4   - Collie
7   - MIGELO26
5   - Status
8   - bobik333
7   - Karolin.Sa

TV Program

ČT1 - Etiketa (2004) [TV seriál]

05:15 - 05:30

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Dokud nás víra nerozdělí (2015...

05:00 - 05:30

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:05 - 06:00

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:25 - 06:10

173 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150717
Osobností: 634146
Fotografií: 574752
Plakátů: 273105
Obsahů a biografií: 138458

Poslední komentáře

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Deník princezny 2: Královské pov...

Deník princezny 2: Královské povinnosti
Že je to pitomost by mi ani   tak nevadilo, ale marně jsem   hledala v tomto fascinujícím   filmu něco, co by odůvodnilo   jeho vznik. Nebylo to ani více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
No, musím se přiznat, že   jsem na konci vůbec nemohla   uveřit tomu, že jsem se   právě dodívala na sci-fi.   Drama na historickém pozadí   více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 7 / 10

Robocop 3 (1992)

Robocop 3
Velká slabota. Nemůžu si   pomoct, ale jak dají   protivníka hrdiny asiata, tak   je to propadák. Na první a   druhý díl to nemá ani   náhodou.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Dámský klub (2018)

phs

Dámský klub
divat se na fakt starce s   protezama, jak se libaji se mi   moc nelibilo, ale krome   tohohle jsem se moc hezky   pobavila :-)

Autor: phs | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.086/0.051