reklama
 
ohodnotit

Goofy na výletě

A Goofy Movie

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
29.8.1996
„Je těžké být v pohodě, když máš za otce Goofyho“

Celkové hodnocení filmu Goofy na výletě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.2% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2017
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2012
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.10.2017
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.8.2008
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2011
sobmaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.8.2007
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2008
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2007
artcrime
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2005
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2015
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2015
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.10.2009
andík
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2009
lamunopo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.10.2013
Kromak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2007
Punta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.1.2010
miki277
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Anjin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.4.2014
Dominikzneporadze
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13803minih13803Nebojsa (1988) 
Nebojsa n
minih31233minih31233Vražda na úrovni (1979) 
Murder by Decree n
minih8956minih8956Hoši z Brazílie (1978) 
Boys from Brasil n
minih52297minih52297Nejstarší řemeslo na světě (1967) 
Le plus vieux métier de monde n
minih30347minih30347Il baco da seta (1974) 
Il baco da seta n
minih15083minih15083Oslí kůže (1970) 
Peau d´âne n
minih43533minih43533Dotkni se ohně (2006) 
Catch a Fire n
minih148485minih148485Dobrodružství ze Země Nezemě (2015) [TV film] 
Peter & Wendy n
minih106732minih106732Muž zvaný Kuráž (1979) [TV minisérie] 
A Man Called Intrepid n
minih57659minih57659Zločiny podle Mary Higgins Clarkové: Než se rozloučím (2003) [TV film] 
Before I Say Goodbye n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.2 % (23)
6   - curil
7   - hledasenik
6   - pataamat
7   - LenC2
7   - REKBRIT
10 - satyr
6   - Petak69
7   - Kmotr95
7   - luan66
7   - sobmaster
7   - Obivan
8   - Strength
6   - artcrime
10 - Gremmie
10 - mary.charl
7   - vrub
7   - andík
5   - lamunopo
7   - Kromak
9   - Punta

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150687
Osobností: 634010
Fotografií: 574604
Plakátů: 273016
Obsahů a biografií: 138386

Poslední komentáře

Ajťáci (2006) [TV seriál]

Ajťáci

Ajťáci
Jeden z hodně mála sitcomů,   který se mi opravdu líbí.   Miluju suchý britský humor.   Tady se u každého dílu   mlátím smíchy od začátku   do více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 10 / 10

Agent v sukni 2 (2006)

Agent v sukni 2

Agent v sukni 2
Napíšu zde skoro stejný   komentář, jako k jedničce.   Na tuhle roli mi Martin   Lawrence prostě nesedí. I   když se mi zdálo, že tady   je o něco lepší humor než   v jedničce, tak stále nic   moc.

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Agent v sukni (2000)

Agent v sukni

Agent v sukni
Film, který jsem viděl snad   jen dvakrát v životě a   nějak ho nepotřebuji vidět   znova. Když ho budou dávat v   televizi, tak se na něj   více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Den 12. mann (2017)

Norský rek

Den 12. mann
Norské filmové vyprávění   opravdového člověka u   kterého by i legendární   pilot Alexej Petrovič   Maresjev smeknul v hlubokém   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

96 hodin: Zúčtování (2015)

96 hodin: Zúčtování

96 hodin: Zúčtování
Opět se mi potvrdilo, že   Liam Neeson se na takovéhle   role naprosto hodí. Jen   škoda, že exmanželka Briana   Millse zemře, i když   vývojem více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.283/0.248