reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Godzilla vs. Megaguirus

Gojira tai Megagirasu: Jî shômetsu sakusen

Žánr:
Země:
Rok:
2000
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Godzilla vs. Megaguirus

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2010
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.1.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.3.2010
leona73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
siky25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih65980minih65980Jen další příběh (2003) 
Just Another Story n
minih46055minih46055Leningradské nebe - 1. díl (1960) 
Балтийское небо 1 n
minih25446minih25446Groteska (1995) 
The Grotesque n
minih56189minih56189Tajemství polévky rámen (2008) 
The Ramen Girl n
minih59693minih59693Bestie (1998) 
Postmortem n
minih9670minih9670Jiná žena (1988) 
Another Woman n
minih53433minih53433To je ta Praha... aneb Hybš hraje Hašlera (1979) [TV pořad] 
n
minih32893minih32893Mužská záležitost (2002) 
A Guy Thing n
minih40995minih40995Hastrmanská povídačka (1978) [TV inscenace] 
Hastrmanská povídačka n
minih4380minih4380Bob Dylan - Unplugged (1989) [TV seriál] 
Bob Dylan - Unplugged n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
7   - Edward52
7   - satyr
1   - Kmotr95
4   - MaKy92z
8   - leona73
6   - siky25
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141617
Osobností: 606624
Fotografií: 526616
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130312

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.38/0.353