reklama
 
ohodnotit

Ginostra - mafie nespí, mlčí

Ginostra

Další název:
The Sun Shines on Ginostra
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
135 minut
„Agent FBI je vyslán na Sicílii, aby vyšetřil pumový atentát, za nímž stojí místní mafie.“

Celkové hodnocení filmu Ginostra - mafie nespí, mlčí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.4.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2008
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.9.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.5.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.7.2005
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2009
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.8.2007
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.12.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.7.2011
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2007
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2009
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2009
ulunka2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2008
vilo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2007
5000
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
11.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23754minih23754Zelená vlna (1982) 
n
minih31273minih31273Kočičí oči (1969) 
Eye of the Cat n
minih8231minih8231Hiev up (1978) 
Hiev up n
minih13152minih13152Muž s orlem a slepicí (1978) 
n
minih125049minih125049Král Matěj (2007) 
Der kleine König Macius - Der Film n
minih53240minih53240Úraz (1989) [TV hra] 
n
minih3216minih3216Archa neviňátek (1993) 
Slaughter of the Innocents n
minih43529minih43529Evilenko (2004) 
Evilenko n
minih97845minih97845Když jsem tě spatřil (2012) 
Lamma Shoftak n
minih123535minih123535Nejdelší jízda (2015) 
The Longest Ride n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 % (17)
8   - curil
7   - cicis
5   - hvezdyn
5   - Bara.40
7   - Snura
8   - satyr
7   - R.RICKIE
6   - olgab
4   - luan66
9   - oulisna
7   - phorsky1
8   - rosta12
6   - sluníčko
6   - KURUAZIE
6   - ulunka2
7   - vilo
1   - 5000

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

149 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorní magazín

04:30 - 04:55

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

03:45 - 06:30

69 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.33/0.29