reklama
 
ohodnotit

Ghoulies

Další název:
Beasties
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
81 minut
„Příšery Vás dostanou !“

Celkové hodnocení filmu Ghoulies

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.5.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.7.2016
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2007
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.8.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2008
zd.bobek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.11.2015
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69213minih69213Barvy ve tmě (2010) 
Satte Farben vor Schwarz n
minih39728minih39728Miluj mě něžně (1956) 
Love Me Tender n
minih47818minih47818Chapadla (1977) 
Tentacoli n
minih42153minih42153Salon krásy (2005) 
Beauty Shop n
minih5526minih5526Černý hřebec (1979) 
The Black Stallion n
minih129749minih129749Zajíček Bezušáček a ušaté kuře (2013) 
Keinohrhase und Zweiohrküken n
minih48869minih48869Predator II: The Return (2008) [Video] 
n
minih46259minih46259Záhada jezera Lochness (2004) 
Incident at Loch Ness n
minih18044minih18044Rozdvojené životy (1995) 
n
minih74442minih74442Starožitníkův krám (1980) [TV inscenace] 
n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Skřítci (1994)

 Skřítci (1994)
Skřítci n
Ghoulies IV.
Žánr: komedie / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Jim Wynorski

(pokračování)

Ghoulies III: Ghoulies Go to College (1991)

 Ghoulies III: Ghoulies Go to College (1991)
Ghoulies III: Ghoulies Go to College n
 
Žánr: horor / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: John Carl Buechler

(pokračování)

Ghoulies II. (1987)

 Ghoulies II. (1987)
Ghoulies II. n
 
Žánr: horor / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Albert Band

(pokračování)

Hodnocení filmu

60 %
6   - curil
7   - AGAMEMNON
7   - satyr
5   - R.RICKIE
1   - marci22
7   - smíšek
5   - 151974
7   - rosta12
8   - zd.bobek
7   - Romca75
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565770
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.308/0.27