reklama
 
ohodnotit

Ghoulies

Další název:
Beasties
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
81 minut
„Příšery Vás dostanou !“

Celkové hodnocení filmu Ghoulies

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.5.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.7.2016
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.8.2016
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2008
zd.bobek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.11.2015
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32575minih32575Plutův dům snů (1940) 
Pluto's Dream House n
minih4660minih4660Brockův poslední případ (1973) [TV film] 
Brock's Last Case n
minih48705minih48705Automat na lásku (2000) 
Levottomat n
minih42892minih42892Smrt v patách (1988) 
Shoot to Kill; Deadly Pursuit; Mountain Man n
minih13597minih13597Náš muž Flint (1966) 
Our Man Flint n
minih47152minih47152Sissi a Yetti (2007) 
Lissi und der wilde Kaiser n
minih62531minih62531Není zač (2010) 
Please Give n
minih18348minih18348S Pydlou v zádech (1984) 
n
minih34709minih34709Líbejte se, s kým je libo (2002) 
Embrassez qui vous voudres n
minih4513minih4513Bouřlivé dny (1990) 
Days of Thunder n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Skřítci (1994)

 Skřítci (1994)
Skřítci n
Ghoulies IV.
Žánr: komedie / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Jim Wynorski

(pokračování)

Ghoulies III: Ghoulies Go to College (1991)

 Ghoulies III: Ghoulies Go to College (1991)
Ghoulies III: Ghoulies Go to College n
 
Žánr: horor / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: John Carl Buechler

(pokračování)

Ghoulies II. (1987)

 Ghoulies II. (1987)
Ghoulies II. n
 
Žánr: horor / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Albert Band

(pokračování)

Hodnocení filmu

60 % (10)
6   - curil
7   - AGAMEMNON
7   - satyr
5   - R.RICKIE
1   - marci22
5   - 151974
7   - smíšek
7   - rosta12
8   - zd.bobek
7   - Romca75

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:30 - 00:55

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecký provoz

00:35 - 01:30

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Beze stopy (2002) [TV seriál]

23:50 - 00:45

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Jetelín (2016) [TV seriál]

00:30 - 00:55

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273885
Obsahů a biografií: 139053

Poslední komentáře

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Odstřelovač (2007)

Odstřelovač
Po shlédnutí tohoto snímku   napadá otázka týkající se   roku 1963. Opravdu s   atentátem na JFK neměly   tajné služby co dočinění?   Snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.329/0.29