ohodnotit

Ghoulies

Další název:
Beasties
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
81 minut
„Příšery Vás dostanou !“

Celkové hodnocení filmu Ghoulies

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.5.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.7.2016
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.8.2016
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2008
zd.bobek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.11.2015
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8628minih8628Hra myšlenek (1995) 
Mind Games n
minih15961minih15961Plukovník Chabert (1994) 
Colonel Chabert n
minih12663minih12663Mlčení mužů (1969) 
Mlčení mužů n
minih32719minih32719Čest gladiátora (2001) 
Amazons and Gladiators n
minih43857minih43857Oheň a led (1983) 
Fire and Ice n
minih66988minih66988Largo Winch 2: Spiknutí v Barmě (2011) 
Largo Winch 2: Barma Conspiracy n
minih6772minih6772Dospívání v Queens (1991) 
Queens Logic n
minih14864minih14864Ohnivé oči (1984) 
Firestarter n
minih22514minih22514Víkend u Bernieho (1989) 
Weekend At Bernie´s n
minih43030minih43030Příbuzní (1989) 
Cousins n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Skřítci (1994)

 Skřítci (1994)
Skřítci n
Ghoulies IV.
Žánr: komedie / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Jim Wynorski

(pokračování)

Ghoulies III: Ghoulies Go to College (1991) [Video...

 Ghoulies III: Ghoulies Go to College (1991) [Video]
Ghoulies III: Ghoulies Go to College n
 
Žánr: horor / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: John Carl Buechler

(pokračování)

Ghoulies II. (1987)

 Ghoulies II. (1987)
Ghoulies II. n
 
Žánr: horor / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Albert Band

(pokračování)

Hodnocení filmu

60 % (10)
6   - curil
7   - AGAMEMNON
7   - satyr
5   - R.RICKIE
1   - marci22
5   - 151974
7   - smíšek
7   - rosta12
8   - zd.bobek
7   - Romca75

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

21:25 - 22:20

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Rozhodujíc...

21:55 - 22:40

1 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Lovci pokladů (2004)

20:20 - 22:40

96 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent (201...

20:15 - 22:00

101 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588790
Plakátů: 279701
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.355/0.323