reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Josef Svoboda pohledem Juraje Jakubiska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.1.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.2.2010
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.10.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31903minih31903Záskok (1997) 
n
minih11191minih11191Lassie (1994) 
Lassie n
minih41840minih41840Nezralé maliny (1980) [TV inscenace] 
Nezralé maliny n
minih7294minih7294Electric Blue 23 (1986) 
n
minih3405minih3405Až přijde kocour (1963) 
n
minih2670minih2670Akademie stewardek (1986) 
n
minih15606minih15606Peklo v Pacifiku (1968) 
Hell in the Pacific n
minih32002minih32002Duna (2000) [TV minisérie] 
Dune n
minih44277minih44277Antarctic adventure (2001) 
n
minih12093minih12093Maska (1994) 
The Mask n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
6   - Agostino
5   - REKBRIT
6   - R.RICKIE
8   - satyr
3   - Bogy
6   - uriel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141728
Osobností: 607017
Fotografií: 527233
Plakátů: 254135
Obsahů a biografií: 130418

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.809/1.776