reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Garderobiér

The Dresser

Žánr:
Rok:
1983
Délka:
118 minut
„Neobvyklý příběh ze zákulisí shakespearovské herecké společnosti. Film byl nominovaný na pět Oscarů.“

Celkové hodnocení filmu Garderobiér

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.1% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.11.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2011
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2013
jitush.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2012
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2012
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2008
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.6.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.4.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.4.2008
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2007
huron
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2006
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.10.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.9.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2008
sussy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2005
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25539minih25539Jak ta je úžasná! (1997) 
She's So Lovely n
minih37372minih37372Pacifický ohnivý kruh - IMAX (1991) 
Ring Of Fire n
minih63309minih63309Superbrácha (2009) 
Superbror n
minih2908minih2908Americký ninja 5 (1993) 
American Ninja V n
minih131196minih131196Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy (2015) [Video] 
Justice League:Throne of Atlantis n
minih71331minih71331Jmenuji se Khan (2010) 
My Name Is Khan n
minih41047minih41047Případ ukradených vědomostí (1984) [TV inscenace] 
Případ ukradených vědomostí n
minih15090minih15090Osmý den (1996) 
le huitiéme jour n
minih25420minih25420Aerobic Mix (1996) 
n
minih28283minih28283Šimpanz Mookie (1998) 
Mookie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.1 %
9   - curil
7   - jarda53
3   - Agostino
8   - mat.ilda
8   - jitush.b
8   - payo1555
7   - Rene1
9   - Akana
9   - melakara
10 - fred.appl
7   - olgab
7   - huron
10 - ELEONORA
6   - MysteryIll
8   - Johnny1
7   - sussy
3   - pan_opicka

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

66 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Soukromé století: Král Velicho...

13:20 - 14:15

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

41 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

16 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141396
Osobností: 605755
Fotografií: 526167
Plakátů: 253733
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.604/0.579