reklama
 
ohodnotit

Gangsterova milenka

La pupa del gangster

Další název:
Gangsterova loutka; Gangsterovo děvče; Get Rita; Gun Moll; La pépée du gangster; Lady of the Evening; Poopsie & Co.; Sex Pot
Žánr:
Země:
Rok:
1975
Délka:
90 minut
„Půvabná prostitutka je nucena pracovat pro mafiána. Když její šéf spáchá vraždu, pokusí se ho podvést, ale on se o jejích plánech dozví.“

Celkové hodnocení filmu Gangsterova milenka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (25 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2017
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2009
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.10.2017
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.5.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2016
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2016
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2016
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.10.2017
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.10.2017
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.7.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.10.2017
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
Dworkin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2017
d.svatava
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2016
Patrik581102
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.10.2017
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
burlad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39698minih39698THX 1138 (1970) 
THX 1138 n
minih13635minih13635Návrat do divočiny (1992) 
n
minih4658minih4658Broadwayské melodie 1938 (1937) 
Broadway Melody of 1938 n
minih4796minih4796Bumerang (1946) 
n
minih18102minih18102Rozvedená žena (1978) 
An Unmarried Woman n
minih88058minih88058Hamilton - V zájmu státu (2012) 
Hamilton – I nationens intresse n
minih20692minih20692Jsem na řadě (1980) 
It's My Turn n
minih66965minih66965Toulavá kamera (1997) [TV cyklus] 
n
minih27505minih27505Žena pro dva muže (1995) 
Nina Takes A Lover n
minih44179minih44179Paříži, miluji tě (2006) 
Paris, je t'aime n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 %
6   - curil
7   - jarda53
8   - clara.bow
8   - hvezdyn
8   - pataamat
4   - FLA
3   - Agostino
8   - Bara.40
6   - PORTER
8   - Nasudr
7   - melakara
8   - fred.appl
3   - ponorka.ba
7   - Kycky
6   - Scifista
10 - oulisna
7   - Johnny1
8   - Zdenek13
7   - Pauleto
10 - mary.charl

TV Program

ČT1 - Ve jménu vlasti (2011) [TV ser...

23:30 - 00:20

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Tři sezóny v pekle (2008)

22:40 - 00:35

96 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Neznámý (2011)

22:20 - 00:35

116 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Bílá horečka (2013)

22:40 - 00:45

96 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147139
Osobností: 623861
Fotografií: 556641
Plakátů: 264358
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Home Sweet Home (2013)

Home Sweet Home
Bohužel, ale nezaujalo. 3   lidé, jeden dům a jedna   kočka, jeden je ujetý   Bastard a dva jsou manželé   na které útočí a s touhou   zavraždit, ale je to prostě   nuda.

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

O koních a lidech (2013) [DVD ki...

O koních a lidech
Plně se podepisuji pod   komentář Hugina, který   trefně film zhodnotil.   Nezávisle na jeho názoru mě   při sledování příběhu   napadlo stejné více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

La moglie vergine (1975)

La moglie vergine
Další z průměrných   komedií italské lechtivé   vlny ze sedmdesátých let, ve   které exceluje Renzo   Montagnani a Edwige Fenech.   Zejména více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.555/0.513