reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Gambit

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.10.2012
Petantino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2013
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
CyberMageFroll.LF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2015
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2011
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.3.2016
PitrsM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.10.2016
Bernhardiner
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.3.2015
hell99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49183minih49183Armin (2007) 
Armin n
minih3526minih3526Bambi (1942) 
n
minih51675minih51675Adjustment (2006) 
Adjustment n
minih50404minih50404Ztracený prapor (2001) [TV film] 
The Lost Battalion n
minih22155minih22155Ve službách krále (1961) 
Le miracle des loups n
minih8342minih8342Hlídač č. 47 (1937) 
Hlídač č. 47 n
minih5763minih5763Ďábelský kruh (1955) 
Der Teufelskreis n
minih39715minih39715Kriminálka New York (2004) [TV seriál] 
CSI: New York n
minih13243minih13243Muži nestárnou (1942) 
n
minih52646minih52646Dámy z Parkalle (2007) [TV film] 
Die Frauen der Parkallee n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.2 %
7   - Erkul
8   - Petantino
4   - Agostino
8   - CyberMageF
7   - satyr
7   - Kycky
6   - rosta12
8   - Johnny1
9   - pehe
8   - PitrsM
9   - Bernhardin
8   - hell99
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.203/0.182