reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Galerie zrůd

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
michaelka.m
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26540minih26540Vikingové (1999) 
The 13th Warrior n
minih32831minih32831Šikana (2001) 
Bully n
minih35475minih35475Afghánská tradice i současnost (1988) 
Afghánská tradice i současnost n
minih48373minih48373Doly krále Šalamouna (1985) 
King Solomon's Mines n
minih7823minih7823Galantní slavnosti (1965) 
Les fêtes galantes n
minih37411minih374113 muži a 3 nemluvňata (2004) 
My Baby´s Daddy n
minih9880minih9880Kamarád do deště (1988) 
Kamarád do deště n
minih47100minih47100Daisy Kenyonová (1947) 
Daisy Kenyon n
minih35750minih35750V autobuse (2001) 
On the Bus n
minih54183minih54183Absolut Panuszka (1996) 
Absolut Panuszka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 % (8)
4   - Agostino
8   - Rendys
5   - uriel
8   - mirisek
8   - Status
5   - jeremyroe
4   - arysto
9   - michaelka.

TV Program

ČT1 - Rebelové (2001)

22:20 - 00:10

98 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Varšavské povstání (2014)

23:50 - 01:10

8 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

NOVA - Operace Dunaj (2009)

22:10 - 00:20

108 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Pomsta hříšnice (2012) [TV fil...

22:40 - 01:15

78 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151308
Osobností: 635412
Fotografií: 575961
Plakátů: 274014
Obsahů a biografií: 139083

Poslední komentáře

Hraběnka (2009)

Hezká podívaná

Hraběnka
Na rozdíl od většiny zde   komentujících musím říct,   že tohle zpracování od   Julie Delpy mi připadlo   nesrovnatelně lepší než   více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Operace Dunaj (2009)

Operace Dunaj
Nevim me tak hrozné   nepřišlo. Herci fajn, děj   fajn, napyd fajn. Takzvané   Pražské jaro byl jen   komnistticky fígl. MoznM je   dobře, že se zdistretovalo   samo s pomocí Sovětů a   spol..

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Jonah Hex (2010)

Jonah Hex
Tohle se vůbec nepovedlo.   Nejdřív jsems e vůbec   nechytala. někyd jsem se   nudila a pak zas nestíhala.   Když tam byly ty hloupý   souboje více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Pelíšky (1999)

pecka

Pelíšky
Jeden z nejlepších a   nejvlivnějších komedií . A   ty hlášky ...

Autor: pirekjan | Hodnocení: 10 / 10

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní...

Dobrý

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
Za mně zábavně natočený   animák . Za shlédnutí   stojí

Autor: pirekjan | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.129/0.091