ohodnotit

Ga, Ga - Sláva hrdinům

Ga, Ga. Slawa Bohaterom

Další název:
Ga, ga - sláva hrdinom (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1985
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
1.1.1989
„Jak vzdorovat podivným zvyklostem obyvatelů vzdálené planety“

Celkové hodnocení filmu Ga, Ga - Sláva hrdinům

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.8% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.7.2007
CyberMageFroll.LF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2004
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2010
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.3.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.10.2007
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.4.2010
ladzavs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.11.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38574minih38574Putování za vínem Francie (2004) 
n
minih48333minih48333El Alamein (1958) 
El Alamein n
minih3476minih3476Dívka z Hongkongu (1973) 
Das Mädchen von Hong Kong n
minih45149minih45149Cizinec po mém boku (2003) [TV film] 
The Stranger Beside Me n
minih11623minih11623Lovcova noc (1955) 
The Night of the Hunter n
minih53102minih53102Step (1989) 
Tap n
minih22243minih22243Velitel čety (1988) 
Platoon Leader n
minih48457minih48457Duel Frost/Nixon (2008) 
Frost/Nixon n
minih42359minih42359Shortbus (2006) 
Shortbus n
minih29034minih29034Návrat do Macon County (1975) 
Return to Macon County n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.8 % (13)
10 - curil
4   - Agostino
9   - Rene1
8   - CyberMageF
8   - POMAJZ
5   - Gucia
3   - valentine
4   - domas2006
3   - ladzavs
6   - opl
5   - MIGELO26
6   - Status
8   - Pefto

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy domů (2008) [TV cyklus...

19:25 - 19:40

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Velké zprávy

18:55 - 19:40

37 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154543
Osobností: 639984
Fotografií: 588790
Plakátů: 279695
Obsahů a biografií: 141599

Poslední komentáře

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Modlitba lovce (2017)

Modlitba lovce
Dlouho jsem se tak nenudil u   sledování "akčního" filmu.   Dávám jen deset kusů   krásné Odeye Rushové,   protože jen kvůli ní se na   to dalo jakž takž koukat.   Jinak to byla absolutní   ptákovina.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Duchové Marsu (2001)

Duchové Marsu
Duchové Marsu které vznikly   ve stejné době jako Mise na   Mars a Rudá planeta, nejsou v   tvorbě Johna Carpentera   unikátní z hlediska   více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.298/0.265