reklama
 
ohodnotit

Full Contact

Xia dao Gao Fei

Žánr:
Země:
Rok:
1992
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Full Contact

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2008
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.12.2008
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2016
m.king
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.11.2017
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.9.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2010
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.11.2010
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.1.2010
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2010
dustur
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.10.2008
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2007
TSCharlie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7975minih7975Gremlins (1984) 
Gremlins n
minih10826minih10826Mladý Indiana Jones (1992) [TV seriál] 
The Young Indiana Jones Chronicles - The Curse of the Jackal n
minih38385minih38385Beethoven 5 (2003) 
Beethoven's 5th n
minih4680minih4680Brubaker (1980) 
Brubaker n
minih33351minih33351The Country Bears (2002) 
The Country Bears n
minih2722minih2722Akta X 6: Plán (1996) [Video] 
The X Files : File 6 - Master Plan n
minih43713minih43713Hlas smrti 2: Světlo (2007) 
White Noise: The Light n
minih19644minih19644Stav obležení (1998) 
The Siege n
minih106334minih106334The Price of Fear (1956) 
The Price of Fear n
minih8401minih8401Hodný, zlý a ošklivý (1966) 
Il Buono, il brutto, il cattivo, The Good, The Bad And The Ugly n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (15)
7   - Lienocka22
5   - LenC2
5   - ignac1
8   - RM
6   - R.RICKIE
6   - luan66
4   - m.king
1   - miroslav22
6   - rosta12
9   - zazrakpave
7   - miratskyl
6   - Spurs
7   - dustur
8   - ladynka
5   - TSCharlie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273963
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.135/0.088