reklama
 
ohodnotit

Fronta v týlu

Front za liniej fronta

Další název:
Фронт за линией фронта, Front za liniey fronta
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
176 minut

Celkové hodnocení filmu Fronta v týlu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2010
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.3.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.1.2012
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.6.2006
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.4.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2009
Athos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2010
bobik333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44080minih44080Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy (1971) [TV seriál] 
A Mézga család különös kalandjai n
minih22661minih22661Vnitřní vesmír (1987) 
Inner space n
minih4863minih4863Byli jednou dva písaři (1972) [TV seriál] 
n
minih20365minih20365Štvanice (1995) 
The Hunted n
minih54393minih54393Dědeček je lepší než pes (1989) [TV film] 
Dědeček je lepší než pes n
minih70604minih70604Cesta na vrchol (2010) 
n
minih63381minih63381Moskevská romance (1974) 
The Girl from Petrovka n
minih10416minih10416Kolotoč humoru (1953) 
n
minih57450minih57450Alexandr - Něvská bitva (2008) 
Aleksandr. Nevskaja bitva n
minih11090minih11090Lagardère (1967) [TV seriál] 
Lagardère n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

V týlu nepřítele (1982)

 V týlu nepřítele (1982)
V týlu nepřítele n
 
Žánr: válečný / historický / drama
Země: Československo / SSSR / NDR
Režie: Igor Gostěv, Viktor Kulle

(pokračování)

My se vrátíme (1974)

 My se vrátíme (1974)
My se vrátíme n
Front bez flangov
Žánr: válečný
Země: SSSR
Režie: Igor Gostěv

(pokračování)

Hodnocení filmu

82.2 %
6   - satyr
9   - lejtenant
10 - dederon
9   - soptik
9   - Area
8   - ceskytulak
8   - tvo
7   - Athos
8   - bobik333
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144264
Osobností: 614927
Fotografií: 538969
Plakátů: 257955
Obsahů a biografií: 132099

Poslední komentáře

Twin Peaks (2017) [TV seriál]

25 let

Twin Peaks
...uplynulo...obavy z pojetí   pokračování byly...ale, z   atmosféry neubylo   nic...naopak je cítit mnohem   větší temnota...po prvních   dvou dílech, sdílím   absolutní nadšení...

Autor: kmara | Hodnocení: 10 / 10

Domácí péče (2015)

Komedie, která není k zasmání

Domácí péče
Zaznamenal jsem na tento film   několikero kladných   recenzí. A jelikož mám   slabost pro českou současnou   kinematografii, stáhl jsem si   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Cena svobody (2014)

Cena svobody
Plně se přikláním k   názoru karlosphonica,   zaráží mě stejné věci a   situace. Té naivity je dost a   náhod také. Černoušci   mluví perfektní více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Muži v černém II (2002)

Muži v černém II
Tam jo musím se přiznát,   že nakonec to byl docela fajn   biják. I když už to nemělo   šváby a trochu to mělo   mouchy.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Abigail Lesley Is Back in Town (...

Abigail Lesley Is Back in Town
"Abigail Lesley je zpátky ve   městě" - film je   představitelem dnes už   vyhaslého žánru   sexploitation (zásluhou   nástupu nových médií) a více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.219/0.182