reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Frankensteinův syn

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2008
hlavsa5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2011
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2008
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.11.2007
Steve997
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.3.2010
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.9.2017
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2016
Charles4567896
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.6.2018
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.6.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih76433minih76433Joanna (2010) 
Joanna n
minih54667minih54667Krása (1976) [TV inscenace] 
n
minih35379minih35379Zkurvená existence (2001) 
The Last Minute n
minih26721minih26721Tchyně (1963) 
Tchyně n
minih39221minih39221Láska roste s petrželí (2000) 
Parsley Days n
minih40006minih40006Pátrání po Ester (2005) 
Pátrání po Ester n
minih16324minih16324Policie z New Orleansu (1986) 
The Big Easy n
minih20796minih20796Teresa (1987) 
Teresa n
minih54932minih54932Ordinácia v ružovej záhrade (2007) [TV seriál] 
Ordinácia v ružovej záhrade n
minih34012minih34012Holky to chtěj taky (2001) 
Mädchen, Mädchen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 % (12)
8   - curil
7   - Faye
8   - hlavsa5
7   - Ingrid
8   - caligari
7   - Steve997
5   - MaKy92z
7   - kahi
1   - miroslav22
8   - pehe
8   - Charles456
8   - stereolab
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273895
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Miami Vice (2006)

PROCESOR!

Miami Vice
Ve stanoveném žánru   klasika, která u mě nijak   výrazně nevybočuje, ale ani   nezklamala. Infiltrace poldů   do podsvětí s drogami,   rychlý více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Odstřelovač (2007)

Odstřelovač
Po shlédnutí tohoto snímku   napadá otázka týkající se   roku 1963. Opravdu s   atentátem na JFK neměly   tajné služby co dočinění?   Snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.298/0.244