reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Frankensteinova kletba

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.10.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.8.2011
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2015
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.1.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.3.2010
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.5.2014
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2010
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17876minih17876Robin Hood - král trhanů (1938) 
The Adventures of Robin Hood n
minih127116minih127116Mrzout (2014) 
Mielensäpahoittaja n
minih114580minih114580Lulu sama sebou (2013) 
Lulu, femme nue n
minih24597minih24597Půl domu bez ženicha (1980) 
Půl domu bez ženicha n
minih32156minih32156Postavy mimo hru (1960) 
n
minih21830minih21830Útěky domů (1980) 
Útěky domů n
minih42153minih42153Salon krásy (2005) 
Beauty Shop n
minih37490minih37490Gladiátorky (2004) 
Gladiatress n
minih153871minih153871Jablečné víno s Rozárkou (2015) [TV film] 
Cider with Rosie n
minih12112minih12112Masky (1987) 
Masques n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 %
7   - curil
5   - pataamat
7   - Jean-Paul
6   - Kycky
4   - MaKy92z
7   - MetelskuBl
8   - miratskyl
7   - thornhill
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.413/0.336