reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Fotograf smrti [TV film]

Somebody Has to Shoot the Picture

Rok:
1990
Délka:
100 minut
„Obžalován. Uznán vinným. Odsouzen k smrti. V příštích 48 hodinách může dojít k vraždě! Jediný, kdo může pomoci odsouzenci zachránit život... je fotograf přítomný jeho popravě“

Celkové hodnocení filmu Fotograf smrti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.12.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.2.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.12.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2011
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2010
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.9.2008
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24501minih24501Sen noci svatojanské (1958) 
n
minih44919minih44919Odpadlík (1992) [TV seriál] 
Renegade n
minih22988minih22988Všichni říkají: Miluji tě (1996) 
Everyone Says I Love You n
minih39685minih39685Madagaskar (2005) 
Madagascar n
minih40156minih40156Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005) 
Corpse Bride n
minih41513minih41513Prachy dělaj člověka (2006) 
n
minih24104minih24104Zrodila se hvězda (1937) 
A Star Is Born n
minih43306minih43306Dobrá rada pana Bartoše (1965) [TV hra] 
n
minih18240minih18240Ryba jménem Wanda (1988) 
A Fish Called Wanda n
minih65917minih65917Děti z Timpelbachu (2008) 
Les enfants de Timpelbach n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 %
4   - argenson
6   - curil
7   - pataamat
7   - Agostino
7   - Bara.40
6   - REKBRIT
4   - R.RICKIE
7   - satyr
8   - brnvl2105
6   - stanko
7   - Kycky
7   - Milicent
8   - rosta12
8   - blackpoint
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140632
Osobností: 602783
Fotografií: 521019
Plakátů: 252317
Obsahů a biografií: 129673

Poslední komentáře

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.473/0.447