Flynn Carsen 3: Jidášův kalich (2008) [TV film]

Flynn Carsen 3: Jidášův kalich (The Librarian: The Curse of the Judas Chalice)
68.8 %
 
 

The Librarian: The Curse of the Judas Chalice

Další název: The Librarian III: The Curse of the Judas Chalice; Flynn Carsen: Kletba Jidášova kalichu; Flynn Carsen: Kliatba Judášovho kalicha

    Žánr: dobrodružný / akční / fantasy
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 90 min.
„Magický artefakt, upíři a neohrožený knihovník střežící nejvzácnější relikvie světa.“
Flynn Carsen získá v Anglii pro knihovnu vzácnou vázu, v níž je ukryt legendární Kámen mudrců. Ještě v sídle aukční firmy však musí o kámen svést bitvu s dalším zájemcem. Sice ho ubrání, radost mu však pokazí zjištění, že ho kvůli pracovní zaneprázdněnosti opustila přítelkyně. A to ještě netuší, že se brzy zaplete do smrtelně nebezpečného dobrodružství. Skupina bývalých agentů KGB pod vedením Sergeje Kubička totiž hodlá vzkřísit slavného upíra Draculu a s jeho pomocí stvořit armádu zombie, kterou by použili k ovládnutí světa. Upírovo tělo už mají, teď potřebují získat ještě Jidášův kalich, upírskou verzi svatého grálu, vytvořenou z třiceti stříbrňáků, jež dostal Jidáš za zradu Ježíše. Naštvaný Flynn uvažuje, že už nechce být knihovníkem. Obětoval relikviím příliš mnoho a nic z toho nemá. Nakonec si vezme dovolenou a pod vlivem neobvyklého snu se vydá do New Orleans. Seznámí se s barovou zpěvačkou Simone, která tvrdí, že se s ním spojila přes jeho sny. Dřív než mu však stačí vysvětlit, o co jde, jsou napadeni Kubičkovými agenty. Flynnova dovolená se rázem mění nejen ve smrtelně nebezpečné dobrodružství, ale také ve vášnivou romanci. Než skončí, čeká ho nejedno překvapení.

Zdroj: Nova

režie:
Jonathan Frakes
 
 
hraje:
Noah Wyle (Flynn Carsen), Bob Newhart (Judson), Jane Curtin (Charlene), Stana Katic (Simone Renoir), Bruce Davison (profesor Lazlo), Jason Douglas (Ivan), Dikran Tulaine (Sergei Kubichek), David Born (licitátor), Armando Leduc (George), Natasha "Sasha" Angelety (zákaznice Jazz Club), Brandi Coleman (služebná), Allen Boudreaux (přihazovač na aukci), John Ceallach (agent), Ted Alderman (dělník), Beth Burvant (Katie), Earl Maddox (Horace), Stephen David Calhoun (Nikolai), Jessica Dwyer (řidička)
 
 
scénář:
Marco Schnabel
 
 
kamera:
David Connell
 
 
produkce:
Noah Wyle, Phillip M. Goldfarb
 
 
koordinátor kaskadérů:
Charlie Brewer
 
 
vizuální efekty:
Holly Gregory Horter
 
 
výkonný producent:
Dean Devlin, Kearie Peak, Marc Roskin
 
 
kaskadér:
John Zimmerman
 
 
casting:
Mark Fincannon
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.