reklama
 
ohodnotit

Flintstouni - Dino hlava rodiny

The Flintstones: The Best of Dino

Rok:
1994
Délka:
72 minut

Celkové hodnocení filmu Flintstouni - Dino hlava rodiny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.12.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2010
mancika.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2011
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.11.2007
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
15.3.2010
jaja77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2007
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.10.2007
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.10.2007
freaxonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2427minih2427A co když je to láska? (1994) [TV film] 
This Can't Be Love n
minih10968minih10968Kuffs (1991) 
Kuffs n
minih16196minih16196Poklad Aztéků (1964) 
Der Schatz der Azteken n
minih40014minih40014Pandemie (2002) 
Contagion n
minih40247minih40247Darwinova noční můra (2004) 
Darwin´s Nightmare n
minih27299minih27299Božská lest (1996) 
Dear God n
minih31791minih31791Police Story 3 (1992) 
Ging chat goo si 3: Chiu kup ging chat n
minih55539minih55539Hříchy minulosti (2006) [TV film] 
Past Sins n
minih46023minih46023Deník zabijáka (2007) 
You Kill Me n
minih43233minih43233Václav (2007) 
Václav n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
8   - AGAMEMNON
5   - R.RICKIE
10 - satyr
6   - MaKy92z
6   - mancika.n
5   - jambroz58
1   - fidelio
10 - jaja77
9   - Jekky
4   - Bogy
5   - Merry
7   - freaxonic
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144957
Osobností: 617171
Fotografií: 542310
Plakátů: 259489
Obsahů a biografií: 132764

Poslední komentáře

Ostrov ztracených duší (2007) [T...

Ostrov ztracených duší
Fantasy pro děti. Rodinný   film, který sice nenadchne,   ale jednou se vidět dá.   Určitě od tohoto nečekejte   HP, ale pro odrostlejší   děti, to může být   zajímavá pohádky.

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Pan Wolodyjowski (1968)

Pan Wolodyjowski
Ve své době u nás   historická pecka. Při   dnešním pohledu přece jenom   vyniknou nějaké drobné   nedostatky. Osobně jsem měl   radši seriál, více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Zajatci Ďáblova chřtánu (2006)

Slušný

Zajatci Ďáblova chřtánu
Námět je dobrej, ale je to   nedotažený, chtělo by to   víc rozehrát. Víc   dějových linek, víc   zápletek, takhle je to jen   taková letní epizodka ...

Autor: New | Hodnocení: 8 / 10

Zrození národa (2016)

Zrození národa
Všechny filmy na téma   otrokářství a rasismu jsou   na chlup stejné v tom, že   bílej je zlej zasranej   vykořisťovatel a černej je   hodnej a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Jupiter vychází (2015)

Jupiter vychází
Nic moc sliboval jsem si podle   obsazení lepší film.   Nejlepší byl závěr, když   došlo k výbuchu a demolici   města.

Autor: satyr | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.374/0.329