reklama
 
ohodnotit

Fixlování

Shooting Fish

Rok:
1997
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Fixlování

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Petantino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.3.2009
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.3.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.10.2010
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.10.2009
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.10.2007
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2017
xxxnoxxx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28089minih28089Enigma (2001) 
Enigma n
minih37811minih37811Švédská zápalka (1982) [TV inscenace] 
n
minih16044minih16044Podezření (1941) 
Suspicion n
minih24910minih24910Popínavé květy (1993) [TV film] 
Morning Glory n
minih48533minih48533Tajemství ztracené archy (2008) [TV film] 
Monster Ark n
minih43338minih43338Princ a já 2 (2006) 
The Prince and Me 2 n
minih34303minih34303Borůvkový vrch (2002) [TV film] 
Borůvkový vrch n
minih53835minih53835Chlapci od svatého Petra (1991) 
Drengene Fra Sankt Petri n
minih42217minih42217Kde jsi (?) [TV film] 
n
minih14573minih14573O moravské zemi (1977) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.9 %
7   - Petantino
8   - oulisna
6   - rosta12
5   - sluníčko
3   - ceskytulak
5   - iqtiqe
4   - Bogy
8   - tylda
7   - xxxnoxxx
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144278
Osobností: 614996
Fotografií: 539010
Plakátů: 257982
Obsahů a biografií: 132117

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.424/0.386