Duben
ohodnotit

Zmizelá

Gone

Další název:
Gone - Ich muss dich finden
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
94 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Zmizelá
POZOR SPOILER

Jill Conwayová je hezké mladé děvče, ale silně nedůvěřivé. Úsměv moc nenosí. Právě se opět vrací z lesního parku, což jí její setra Molly vyčítá. Ale ona tam chodit chce, pátrá tam totiž po něčem ze své minulosti. Jednou se Jill vrací z práce v motorestu a sestru nenalézá doma. Ihned jde na policii, kde ji dobře znají, a tvrdí, že „on“ se vrátil a místo ní unesl právě Molly. Jill je přesvědčena, že on Molly do půlnoci zabije. Policie jí nevěří stejně jako Billy, Mollyin kluk. Jill vypátrá u souseda, že na cestě u domu stálo auto s názvem firmy a ona se tam trochu krkolomně vydá. Najde tam v jejich autě lepicí pásku a na účtu z obchodu další věci - stejné, které byly použity při jejím únosu, který se však nepotvrdil. Jediný, kdo jí věří, je nový detektiv. Po Jill začnou pást policajti, protože má zbraň a oni se bojí, že něco provede. Kdysi totiž byla na psychiatrickém léčení, právě kvůli údajně vymyšlenému únosu. Jenže ona se postupným pátráním pomaličku blíží k muži, který ji kdysi doopravdy unesl. Navštíví i svou spolupracovnici z motorestu. Ona totiž chlápka viděla. Při druhé návštěvě si od ní půjčuje auto a opět musí ujíždět před policií. Volá si s únoscem a ten ji naviguje, kam má jet. Na samotu, kde nikdo není - ani signál. Jill tam jede, protože tam doufá nalézt svou sestru. A také ví, že tam půjde o holý život.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Zmizelá
V novém thrilleru Gone Jill Parrishová přijde domů z noční směny a zjistí, že její sestra Molly byla unesena. Jill, které se před rokem podařilo utéct před únoscem, je přesvědčena, že stejný sériový vrah se vrátil za její sestrou. Bojí se, že Molly bude mrtvá ještě před západem slunce. Nikdo jí to ale nevěří a tak se sama vydává na nebezpečnou cestu s jasnými cíli – najít vraha, odhalit jeho tajemství a zachránit svou sestru.


Autor: Yontalcar

Popis / Obsah / Info k filmu Zmizelá
Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha?

Zdroj: SPI International


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:10

66 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

13:05 - 13:50

31 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:40

71 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10