Duben
ohodnotit

Twilight sága: Zatmění

The Twilight Saga: Eclipse

Další název:
Twilight Saga: Zatmenie (SK)
Rok:
2010
Délka:
124 minut
Premiéra v ČR:
30.6.2010

Komentáře k filmu Twilight sága: Zatmění

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 38
gabikazavacka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2010
opäť nesklamala ani tretia   časť. ešte viac sa mi   páčilo, že to bolo v   prírode. najviac sa mi   páčili tie rozkvitnuté   kvety na lúke. a ktovie ako   to dopadne v poslednom diely -   štvrtom. logicky, že asi   rodina culhenových sa   poľudští, ked zabijú tých   talianov. podľa legendy ak   upír zabíje toho, čo z neho   urobil upíra, tak sa stane   človekom.
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.4.2014
Twilight Eclipse
Akčný diel. Zhromaždovanie   armády a drsný súboj ktorý   sa mi veľmi páčil. Vela   upírov v jednom súboji bolo   skvelé a ked prišli   vlkodlaci tak som si povedal   je to dokonalé.
anetaaneta
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.8.2010
Nejvtipnější scéna byla   určitě ve stanu, kdy Bellu   zahřívá Jacob a s Edwardem   se kvůli tomu slovně   pošťuchuje:-) Jinak si   myslím, že ze všech dílů   bylo nejlepší Stmívání,   ale velice se těším na   Rozbřesk...
vernom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2011
10/10
No teda trojka mi přišla ze   všech dílů nejlepší jak   dějově tak propracovanými   prvky. Hodně jsem se bavila a   čekala jak to skončí i   když jsem věděla asi   jak,že??? :))
vendy13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.8.2011
Twilight Zatmění měl nejlepšího režiséra ze všech
Třetí díl: Twilight sagy:   Zatmění-Eclipse
V   kině-nádherný žážitek!A   ani doma neubylo napětí a   hlavně: VTIP!!! To si   myslím,že vtip   nechyběl,nebyl tak traapný   jako v českých filmech,ale   opravdu rozesmál!Co více   dodat? jen,ať jsou Twilight   saga filmy čímdál lepší   =)
Anilvap6
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.1.2011
I třetí díl byl moc   dobrý..Moc se mi líbilo, jak   se vlci spojili s upíry, aby   ochránili Bellu. Fakt moc   povedenéé a už se moc   těším na poslední díl.   :-))
Simmee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.7.2010
Tákže... Před chvílí jsem   se vrátila z kina a přinesla   jsem si kromě naprostého   vyčerpání z dneška i   pocit, že ty peníze za to   kino stály. :))
Mohu   jen doporučit, tenhle díl je   prozatím nejlepší a   doufám, že se dočkáme i   toho čtvrtého.
jirunka4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.7.2010
dosud nejlepsi film z teto   serie x)moc se mi libila scena   kde bella poyada o ten   polibek...jacob se k ni malem   rozbehl "!! xD
How_Up
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2010
Zatmění hodilo Nový Měsíc   do na ještě větší   filmové dno, než na kterém   se nachází. Konečně jsme   se vyvarovali trapných scén   a občas se něčemu dalo   zasmát. Akorát pátrat nad   povahou Belly je pro mnohé   raděj nemožné, čehož se u   Rozbřesku tak trochu bojím.   Palec nahoru za Rileyho a za   to, že film se povedl.
Kristy15
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.3.2012
:)
Já miluju celou Twilight   Ságu :) Od Stmívání až po   Rozbřesk. Myslím, že   rozdíl mezi knížkou a   filmem není skoro žádný. I   když je pravda, že spoustu   dobrých scén vypustili :)
SVENER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2010
Zatmění, co říct o   Zatmění, rozhodně o mnoho   lepší než Nový měsíc!!!   Akčnější, hudba taky   lepší, konečně se Edward   taky ukázal jak citově tak   fyzicky při souboji.   Přiznám se - je to můj   oblíbenec, takže pro mě   bude úžasnej i kdyby tam   házel jenom charizmatický   pohledy:-). Trošku mi vadilo   vrtání se v citech Belly, to   že si není jistá koho a jak   miluje, vrrr! No ale totálně   příjemné mě překvapil   Jasper, ten tam tak krásně   vynikl, při přípravě na   Novorozené jsem měla chvíli   dojem, že Edwarda a Jacoba   strčí do kapsy!!!!!!!!Dvě   nejlepší scény ze ságy   Twilight zatím v 1. díle -   basetball a v 2. díle -   příprava na Novorozené.   Celkové hodnocení filmu -   mě se to líbílo, když   člověk ví co od toho   čekat, čekala jsem   romantiku, o tom to taky je,   čekala jsem trochu víc akce   a dostala jsem ji - takže u   mě spokojenost ve všech   směrech. Jsem zvědavá jak   odpoví Rozbřesk.
Peykka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.7.2010
Zatmění se mi líbilo moc.   Hlavně se mi líbí na celé   sérii, že se ve scénáři   snaží jet podle   knihy,používají i stejné   dialogy. Dobře zpracované   scény, hlavně ty bojové.   Super hudba, skvělé triky.   Akorát mi ty romantické   sladké scény přišly až   moooc sladoučké, ale někomu   se to zase líbí. Jinak   určitě doporučím.
ancaz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.11.2011
Momentálně nejlepší díl   řady(S příchodem Breaking   Down kdo ví) Hlavně ti   boží vlci, krajinky, hudba a   tělo Lautnera.
Kralovna.Zbojniku
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.8.2010
Myslím že filmaři dobře   vystihli co do filmu dát a co   raději vynechat.   Dlouhosáhlé kapitoly jsou   účelně scvrknuté do   několika vteřit a to je jen   dobře. Jelikož je každý   další díl v knižní   podobě o pár desítek   stránek delší než ten   předchozí tak jim ani nic   jiného nezbývá.
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Zcela stejně kvalitní díl   jako první...Druhý díl byl   z mého podlehu úpadek někam   jinam, Eclipse hezky navazuje   na atmosféru dílu prvního -   na tu romatiku - a dodává   hodně dalšího: akci,   vtip...
Když se   člověk opravdu zamyslí, tak   se za celé dvě hodiny v   podstatě nic extra moc   nestane, ale na druhou stranu,   vůbec jsem se v kině   nenudila. Herecké výkony -   no jako vždy, snad jen Jacob   mě příjemně překvapil.   Jinak jsou všichni upíři a   vlastně i Bella namaskováni   tak trošku drsněji -   tmavší barvy, ostřejší   linky....ale budiž.
Velmi důležitou   součástí prvního dílu, a   zároveň propadákem   druhého, byla hudba - tvůrci   se poučili, a i když to   není hit za hitem jak v 1,   tak hudba zde opět funguje   jako pojítko, přijemné   dokreslení...

konečné hodnocení:   Věděla jsem na co jdu a to   jsem taky   dostala...spokojenost.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Eclipse
Třetí díl na sebe nenechal   dlouho čekat a s velkou   radostí můžu říct, že   byl vydařenější než-li   Nový měsíc. Opět se   setkáváme s námi již   dobře známou skupinou   upírů a vlkodlaků a také s   Victorii, byla jsem trochu   zklamaná, že herečka,   která ji hrála v   předešlých dvou dílech už   zde nebyla, ale tak nebyla to   žádná velká vada na kráse   celého filmu. Děj se jasně   svižnější, zábavnější,   akčnější. Dozvíme se   něco z minulosti ostatních   upírů Rosalie a Jaspera   (který je čistě náhodou   mou oblíbenou postavou z   celé ságy). Celá sága se   může pochlubit skvělým   soudtrackem a u Zatmění tomu   není jinak. Každý díl   nabízí trochu něco jiného,   ale u mě vede tento.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.12.2012
Po trochu nataženém a   nudnějším druhém dílu se   děj zase dostává do   obrátek a většího   napětí. Boje ani   srdcervoucí scény nejsou   nijak natahovány příběh   má opět spád a je se na co   těšit;-)
lucymat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.9.2010
Trojka se sakramentsky zvedla,   což mě upřímně těší.   Na Zatmění se konečně dá   nerušeně koukat. Vtipné   scény jsou skutečně vtipné   a je vidět, že tvůrci   zapracovali i na vyjádření   emočních scén. Na rozdíl   od předcházejících dílů   jsou opodstatněné a   uvěřitelné. Jen tak dál.
suil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Rozhodně lepší, než díl   předchozí. Je tam sice pár   míst, bez kterých bych se   obešla, ale tu romantiku tam   nějak vtlačit museli.   Velkým plusem je i mnoho   vtipných a akčních scén.
Stalhein
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.8.2010
Cínoví panáčci a přerostlí plyšáci
Mám ten zážitek ještě   čerstvej, tak se o něj   rychle podělím. Tedy: sadu 4   bichlí mám přečtenou,   druhý díl filmu čeká na   přehrání. Oproti 1. dílu   znatelně ubylo citečků,   což je dobře, objevil se   humor, což je ještě lépe,   ale protagonisti stárnou, ach   jo! A to by neměli, když   jsou upíři. Edwardovy   vrásky na čele tlustý   bílý make-up ještě   zvýrazňuje... v prvním   dílu byl   "nadpozemsky"   krásnej, zrovna tak   Cullenovic děvčata, kterým   (koho to, proboha, napadlo)   dali teď maskéři co proto   (to tvrdě černé obočí a   účesy, brrr! Vlastně   nejlíp ještě z děvčat   vypadá Victoria). Jasper u   mě dobrý. Ulomený upíří   hlavičky "v řezu"   vypadaly jako pověstný   kovový T-1000 v   Terminátorovi 2, když se do   něj střelilo. Hnusná   představa, že Edward je   vevnitř taky takový... A ti   krásní, hodní plyšáčci!   Moci si tak podrbat jejich   teploučkej kožíšek, že   jo! Určitě by se Belle líp   spalo pod tím stanem, kdyby   si Jake přilehl jako to   zviřátko. Ostatně, je s   podivem, jak dlouho pak druhý   den vydržela pobíhat v té   vánočně zasněžené   krajině pouze v košili -   ona, dívka vychovaná v   teplém a slunečném   kraji.Celkově film hodnotím   jako příjemné   pokoukáníčko, jedničku   mám tedy radši, ale   nestěžuju si.
TeaTime
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2013
Zatmění dávám jen 8   hvěziček, protože nebyl tak   poveený jako ostatní filmy   Twilight ságy. Film je sice   napínavý, ale kniha je o moc   lepší. Ale i tak je to jeden   z mích nej filmů :DD
Honey0105
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.10.2010
Musím se přiznat, že i   když kniha se mi skoro vůbec   nelíbila, tak film byl zatím   nejlepší z těch   předchozích. Dělo se něco   a nebylo to už jen plácání   jako ve dvojce. I konečný   boj byl docela zajímavý.   Doufejme, že poslední díl   bude ještě trošku lepší a   neklesne na úroveň druhého.
sismik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Zatmění je o něco lepší   než Nový měsíc, ale asi   jen proto, že zápletka   tohoto dílu je prostě   lepší než ve dvojce. Jinak   některé scény zkrátka byly   tak sladké, že se mi kazily   zuby. Líbila se mi bitva a   chválím i za pár vtipních   míst. Ale té romantiky a   keců typu "Budu tě   milovat dokud tvé srdce   nepřestane bít" bylo   přece jenom trochu moc.
lera
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.8.2010
I když má Zatmění pár   nudnějších chvilek, je   zatím nejlepším dílem ze   série. Je více akčnější,   temnější. Líbila se mi   scéna, kde Jasper vypráví o   své minulosti a ostatní   připravuje na boj. Jsem velmi   zvědavá na další díl.
kakkena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.7.2010
Zatmění se mi docela líbilo   - popravdě jsem víc ani   nečekala, takže pocity z   toho byly očekávané.   Bojové scény super,   romantiky přespříliš, ale   nesmím filmařům křivdit,   protože točí podle knižní   předlohy, která je opravdu   velmi nekvalitní, zbytečně   roztáhnutá do čtyř dílů,   vždy se velká část knihy   řeší jestli Edwarda nebo   Jacoba. Jinak role Emmeta nebo   Jaspera mě také mile   překvapila, dostal tady   rozhled, také se mi líbily   scény odehrávající   minulost jednotlivých   účastníků upíří rodiny.   Ale Nový měsíc bych tím   určitě nezavrhovala, také   má něco do sebe-určitě má   lepší hudbu, ta mě v   Zatmění příliš   neoslovila, ale zase lepší   kamera a postupně se   vypracovávají i výkony   herců. Právě čtu Rozbřesk   a jsem velice překvapená jak   to do těch dvou dílů   rozdělí, první bude asi   romantika s rychle rostoucím   břichem.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.7.2011
Dokážu pochopit, že tato   sága má mezi školačkami   hodně fanynek, ale já jsem   třetí díl viděla spíš z   povinnosti, když už jsem   začala s prvním dílem.   Postava Belly je tak   neživotná, jakoby už byla v   jiném světě, takže jí ani   Edward nemusí proměnit,   chvílemi je spíš na ránu.   Jinak třetí díl zbytečně   dlouhý, nudný a jediné   pozitivum byla bitka v lese.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.1.2021
Třetí snímek natočený na   základě knižní série   literární autorky Stephanie   Meyerové ničím od   předchozích filmových   dílů nevybočuje, takže se   divákům předkládá zcela   stejný duch filmové tvorby.   Pomalejší dějový vývoj   opět dává všemu čas, což   některým scénám svědčí   a některým spíše škodí.   Po dějové stránce se   dokonce snad i zdá, že se   opakují věci vyřčené již   v předchozím snímku   mající podtitul ´Nový   měsíc´. Dramatická   stránka, ve které se   tradičně netlačí na pilu,   je však přece jen o kapku   výnosnější a zápletka tak   i zajímavější.   Romantizující atmosféra   zmírňuje akční dramatizaci   a co se týče emoční   stránky, kapesníky si nikdo   dojetím z kapes vytahovat   nebude. Pokud jde o fantasy   žánr pro dospívající   diváky, dobře zpracovaný   scénář má po dějové   stránce dobrou zápletku   odehrávající se v   krásných lokacích a   obsahující dobře   zvládnuté akční scény,   kterých si však akčně   založený divák zase tolik   neužije. Svým počtem a   délkou spíše vyznívají   jako znouzectnost. Ale je to   romance plná   sentimentálních momentů,   takže dejme tomu. Takže nic   než další etuda člověka   Belly a upíra Edwarda, která   se dopředu moc neposouvá.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.12.2012
Koalície bývajú rôzne a proti rôznym
Pobavila má ta zaujímavosť,   čo je tu priložená k filmu   o tom režisérovi, že by   nikdy takú blbosť netočil.   Expert jeden. Predtým vidím,   že natočil 30 dní dlhá noc   a tam bolo tej krve výrazne   viac, nazval by som to už   pokojne jatkami. No bol som   zvedavý ako sa bude tento emo   seriál ďalej uberať a   opäť na počudovanie,   lepšie ako diel predtým.   Nieže by to bolo niečo   svetaborné a zasa je to o   tom, ako sa celý svet točí   okolo Belly, ako dvaja kohúti   (teda skôr upír a vlk)sa   tiež točia okolo Belly a   dokonca sa aj vlci začnú   točiť okolo Belly, keď   prirátame spolužiakov,   Victoriu aj pár upírov z   Itálie, je toho dosť.   Navyše nechýbajú tie   infantilné zaľúbené reči   a stokrát rozhodovanie sa   medzi vlkom a upírom s   neustálymi obratmi raz na   jednu a raz na druhu stranu.   Ale celkovo to nebolo   vyložene zlé. Noví mladé   krvilačné beštijky na čele   s nešťastne zaľúbeným   kolíkom do ohnivej Viktorie,   troška domotaná hlavná   trojka (človek, upír, vlk),   neskutočne sympatický tatík   upírčat, ktorého som si   strašne obľúbil, či   dôležitý článok Alica. A   nemožno opomenúť tú   hlavnú bitku, síce bolo to   to načančané hollywoodske   divadlo, ale fakt som žasol,   bolo to dobré a taký vrchol   filmu. Jediné, čo bolo   kruté, keď tí ťažkí   frajeri z Talianska ublížili   tomu zachránenému upírskemu   dievčaťu, škoda, isto by z   nej bol pekný upír
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.2.2019
Tenhle film na hodnocení   hodně schytává, ale mně se   líbil. Není to žádná   kinematografická pecka,   která se zlatým písmem   vryje do historie, ale má to   romantický příběh, je tam   slušná akce a film plynule   běží a mě tedy vůbec   nenudil. A mnohem lepší, jak   první část.
Didinka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Na tuhle ságu podívat se a nehodnotit
Nebo spíše nehodnotit moc   upjatě. Je to prostě jen pro   někoho. Shlédla sem tři   díly pod nátlakem dospělé   dcery a musím přiznat, že   mě to ani nenudilo ani   nepobuřovalo. Je to   slaďoučké Beverly Hills   90210 jenom s upírama a   vlkodlakama, ovšem s tím   rozdílem, že tam se snažili   něco řešit, kdežto tady   jsou všichni úplně jaloví.   Dokonce se mi to i líbilo, i   když jsem se místy   uchechtávala (proč jí   proboha nepořídili   pořádný spacák? - je   jasné proč, mrznout se   hodilo do zápletky).   Puberťačky jsem musela   vážně varovat - nemyslete   si holky, že láska bude   někdy tak dramatická,   intenzivní a patetická, byly   byste zklamané. Já si   myslím, že tyhle filmy   nejsou zrovna moc výchovné a   rozhodně to ani nebyl jejich   záměr, ale tuhle formu bych   skoro prohlásila zločinem na   dětech.
Vig
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.8.2010
Nuda nuda nuda, závěrečná   bitva a trocha romantiky to   nespasí. Bohužel, kniha   nemusí být to samé co film,   ale věrné kopírování   knihy nemusí být zaručení   trháku :( 5hvězdiček a ani   nevím proč - zklamání
Warrior7
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.10.2010
Zatmění jde i nadále ve   stopách dvou předchozích   dílů. Film, který Vám   absolutně nic nedá. Nějaké   upířisko a vlčisko stále   dokola bojují o holku, která   ani sama neví co chce. Sem   tam se přidá nějaká bitka   aby to nebyla jenom samá   romantika. Zatmění je v   podstatě Stmívání a Nový   Měsíc obohacený o pár   řádků ve scénáři a pár   nových záběrů ve filmu.   Ale aspoň je kvalitativně   pořád na stejné úrovni...
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.7.2011
Pro mě hodně slabý a   hlavně nudný. Připadá mi,   že bych nepoznal, zda se   dívám na druhý nebo třetí   díl, obojí je nuda. Výkony   herců ani nemluvím, hlavně   Robert Pattinson a jeho   přehrávané pohledy jsou mi   k smíchu. Jsou jiné filmy s   podobnou tématikou, na které   se rád podívám.
Wiikii
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.10.2018
Nepřemýšlet a jen se   dívat. U této série jde   prostě jen o emoce ... a   Pattinsona a Lautnera a   samozřejmě Kristen   Stewartovou. .... HODNOCENÍ:   40%
Duri86
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.12.2011
jeste nudnejsi a zdlouhavejsi   nez prvni dil a to je co   rict. jedina dobra scena byla   bitva vlku spolecne s upiry   proti novuzrozenym v lese.   jenze to bylo tak kratke ze   pres dvouhodinovou nudnou   stopaz to je uplne   zanedbatelna polozka. hodinu a   50 minut se nedej vubec nic .
martas_v
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.10.2010
Určitě zatím nejlepší   díl celé série, ale tím to   celé končí. Autorům se   podařilo udělal telenovelu   na filmová plátna, kde   tísíce pubertálních dívek   vřeští na plátno. Sposuta   toporných herců, mizerných   dialogů a fantasmogorického   děje mě občas donutilo se   spíše smát. Autorů se   určitě nedá upřít, že   místo nestálýho kecání o   ničem se snažili dát do   filmu alepsoň nějakou akci.
Agostino
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.1.2011
Už od samotného začiatku sa   jedná o príliš stereotypný   film, ktorý sa stal   úspešným predovšetkým len   na základe prvého dielu a aj   filmovej reklamy. Postupom   času sa z týchto dielov   začína stavať je   nekonečná séria s nudným a   ľahko predvídateľným   dejom. Pred nedávnom som mal   možnosť pozrieť si toto   úspešné pokračovanie tohto   filmu, a mal som čo robiť   aby som ho dokázal   dopozerať. Všetko sa tu   opakuje z predošlých dielov   "Ten istý námet, ten   istý scenár, prostredie,   herci, dej - je to úplná   nuda".
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.8.2018
║Rozpočet   $68miliónov║Tržby USA   $300,531,751║Tržby   Celosvetovo $693,579,566▐   Tržby za predaj DVD v USA   $164,725,954 //počet   predaných kusov 9,428,989 ║   __!!!Pozor Ťažko   pozerateľný film? teda   telenovela!!!__ No sakra???! a   to ako čo malo byť? a že   David Slade už nemôže byť   horší než jeho predchodca   deštruktor Weitz a on sa mu   nakoniec úplne priblížil a   zanechal rovnakú pachuť a   bolehlav z tých maxiblbých   výkecov(tie 2hodinky fakt   dali neskutočne zabrať),   okrem záverečnej akcie   absolútne nič neponúkol.   Pokiaľ je knižka takto   pútavo napísaná ako tento   film, tak to teda   spisovateľka musí byť   riadne vymletá infantilná   puberťačka. Tento film je   jasný príklad ako by nemal   vyzerať film, tu je proste   skoro všetko zle, od   príšerných amatérskych   výkon kde herci absolútne   zle gestikulujú, tupých   dialógov, hromadu   nezmyselných vecí, záberov,   konaní,.... no proste horší   letný výplach na poli   popcornu nenájdete, kam   smeruje kinematografia z   takýmito filmami? /videl v   kine: 10%/

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih19898minih19898Superúčetní (1986) 
Superfantozzi n
minih27717minih27717Záhada Blair Witch (1999) 
The Blair Witch Project n
minih45627minih45627Trampoty bankovního úředníčka (1979) 
Rag. Arturo De Fanti, bancario - precario n
minih32688minih32688Baba na zabití (2003) 
Duplex n
minih113725minih113725Kandidát (2013) 
Kandidát n
minih46732minih46732Clona (2008) 
Shutter n
minih44745minih44745Bianca - Cesta ke štěstí (2004) [TV seriál] 
Bianca - Wege zum Glück n
minih13143minih13143Muž s cejchem smrti (1990) 
Marked For Death n
minih49405minih49405Skutečný viník (2007) [TV film] 
Le vrai coupable n
minih95078minih95078Uninhabited (2010) 
Uninhabited n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012)

 Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012)
Twilight sága: Rozbřesk - 2. část n
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
Žánr: dobrodružný / drama / fantasy / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Bill Condon

(pokračování)

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011)

 Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011)
Twilight sága: Rozbřesk - 1. část n
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
Žánr: dobrodružný / drama / fantasy / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Bill Condon

(pokračování)

Twilight sága: Nový měsíc (2009)

 Twilight sága: Nový měsíc (2009)
Twilight sága: Nový měsíc n
The Twilight Saga: New Moon
Žánr: dobrodružný / drama / fantasy / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris Weitz

(pokračování)

Twilight sága: Stmívání (2008)

 Twilight sága: Stmívání (2008)
Twilight sága: Stmívání n
Twilight
Žánr: drama / fantasy / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Catherine Hardwicke

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Buchty po ránu (2023) [TV pořa...

08:25 - 08:55

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté příběhy 2. světové ...

07:35 - 08:30

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

07:55 - 09:20

34 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - České chaty snů

07:50 - 08:45

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190576
Osobností: 697871
Fotografií: 764035
Plakátů: 376670
Obsahů a biografií: 178302

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10