Duben
ohodnotit

Tři dny ke svobodě

The Next Three Days

Další název:
Následující tři dny; Další tři dny; Tri dni k slobode (SK); 72 Stunden - The Next Three Days
Rok:
2010
Délka:
133 minut
Premiéra v ČR:
20.1.2011
„Russell Crowe má 72 hodin na to, aby zachránil to nejcennější ve svém životě“

Komentáře k filmu Tři dny ke svobodě

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 33
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.12.2014
Russell Crow se u mě jako   herec vyšplhal na úplný   vrchol, je to taková radost   se na něj dívat, kdaž má   opravdu co hrát a tady má   vážně prostor ohromnej.   Tenhle film mi vyrazil dech a   musím říci, že jsem dlouho   neviděl tak skvělej   scénář v tak nádherný   akci. Ty postavy jsou tak   živý a mnohovrstevnatý, že   líp se to udělat nedalo,   skvost.
mischel251
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.5.2011
Ja nemám slov....jednoducho   super film....napínavý od   1minúty až do   konca...strašne som im   fandila...nech to dopadne   dobre...v hlavnej úlohe   Russel Crowe bol   neuveriteľný, dej strašne   zaujímavý, ozaj stojí za   pozornosť!!!
smrkac
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2011
Jít na tento film = 2 hodiny přibitý na sedadle!
Opravdu doporučuji všem co   si v dnešní době chtějí   zajít na kvalitní film,   kterému nechybí spád,   občas i humor a především   neustále napětí ve stylu   všichni pronásledujeme   pachatele a my jako diváci mu   neskonale fandíme a každé   zakopnutí s ním   prožíváme. V zásadě velmi   "jednoduchý"   příběh o   "nevinné"   manželce, kterou odsoudí na   20 let za vraždu a   "on" to tak   nenechá, tak by se asi dal   popsat děj, ale to co se   děje pak už se jen tak   popsat nedá, to musíte   prostě vidět a zažít :-)   Opravdu při některých   scenách bylo dusno a   prožíval jsem celý film i s   jeho představiteli.   Pochopitelně je to film a   mnohdy jde o nadsázku a ne   vše do detailu se dozvíte   "jak to udělal"   nebo "jak se tam   dostal" , ale to prostě   neřešte a prožívejte to   naprosto oproštěni od   těchto nepodstatných   filmových detailů. Musím   také vyzdvihnout hudbu,   které je nechán na pár   momentech ponechán čistý   průběh "na plnoo"   zvlášť při opravdu   hutných scenách.   Jednoznačně na tento film   půjdu znovu a doporučuji   všem min. 2 shlédnutí,   pochopitelně to první to   nikdy nenahradí, ale i tak je   to film na který se do své   sbírky moc těším. Russell   Crowe je zkrátka   charismatická jednička a je   novodobým nástupcem   Harissona Forda, který se   např. v Uprchlíkovi také   zasluhuje obdiv. Líbí se mi   na něm, že se nepropůjčuje   k nekvalitním filmům a vše   co jsem s ním viděl bylo   dobré, ale tohle to je   zkrátka něco !!! Díky moc   FDB.CZ za uskutečnění   včerejšího promítání v   Lucerně kte kterému bych   snad dodal jen to, že toto   kino je jedno z posledních   poctivých kin a dělejme vše   pro to, aby zůstalo   zachováno, snad jenom malinko   rušivý Lucerna bar se svým   nevábným ovzduším trochu   rušil atmosféru, ale byla   tak hutná, že by se dala   krájet i tak ...
Firecat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.1.2012
Na rozdíl od prison breaku a   jiných "zdrhaček"   tu máme konečně film,   kterému se dá uvěřit.   Hlavní hrdina není MacGyver   a neví jak se dá sesrojit   bomba z kancelářské sponky   a pitíčka. To všechno se   musí naučit a film to podle   mě realisticky zmapoval. A   jak to už bývá, nic nejde   přesně podle plánu...
TYGR.NET
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2011
Po dlouhé době jsem viděl   kvalitní film, u kterého   jsem si dokonce přál   šťastný konec, který byl   zásluhou všeho utrpení.   Přestože tam byly i menší   nedostatky, tak dávám   maximální počet bodů, už   právě z důvodu, že takový   film nevidíme moc často.
peginka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.1.2011
Víc lásky by neškodilo...
Od začátku jsem film   "hltala", podle   mého názoru neměl hluché   místo. Trochu mi vadil jen   vztah Lary k manželovi,   připadal mi od začátku dost   chladný, vzhledem k tomu, co   pro ní posléze dělá.   Čekala bych srdečnější a   láskyplnější projev.   Nicméně, film se mi líbil a   určitě si - až vyjde -   pořídím DVD. Vřele   doporučuji.
wolvie95
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Síce téma "čoho   všetkého je človek   schopný, ak je v   bezvýchodiskovej situácií a   musí ochrániť to, na čom   mu najviac záleží"   bola vo filmoch použitá už   nespočet krát. Ale v tomto   prípade to vôbec   neprekáža, keďže je film   zrežírovaný bravúrne.   Začiatok filmu začína   veľmi pokľudne a pohodovo,   aby sa zrazom hlavným   postavám zo sekundy na   sekundu zmenil život o 360   stupňov. Vďaka skvelému   hereckej zostave (tušil som,   že Russel Crowe je dobrý   herec, ale tu ma ešte viac   milo prekvapil) sa darí vo   filme budovať a udržiavať   neustále napätie.   Pozitívom, ktorý ma   potešil, bola skutočnosť,   že aj napriek dômyselnému   plánu, ktorý si John chystal   dlhodobejšie, sa mu nie vždy   darilo naplno . Film má   približne prvú polovicu   pomalší rozbeh, avšak to   pomáha budovaní deja a   vytvorení emočnej odozvy. Po   tej približnej polovici sa to   začne prehupovávať do   premyslenej akčnej   adrenalínovej honičky,   ktorá nenechala vydýchnuť.   Dávam zaslúžených 5* za   veľmi dobrý krimi-thriller,   ktorý ma chytil od začiatku   do konca a ktorý si niekedy   pozriem rozhodne znovu. 90%
VladkaDina
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2011
doporučuji
Jestli chcete strávit dvě   hodiny dobré   zábavy,neprohloupíte,když   na tento film zajdete.Je to   perfektní podívaná,vtipné   komentáře,napínavé,akční   ,dokonalé zakončení.Moc se   mi líbilo!
hunt
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2011
Vůbec jsem nevěděl, na   jaký film jdu, originál jsem   též zatím neviděl, takže   zcela nepolíben.   Každopádně mě to dostalo a   považuji ho za výborný   snímek, který se po dlouhé   době může přidat do   skupiny ke skvělému filmu   Uprchlík (1993, r.Andrew   Davis). Třem dnům ke   svobodě nechybí rytmus,   vtip, herecké charisma,   zvládnuté scény i vývoj   postav. Co se týče daného   žánru- naprostá   spokojenost!
osir
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.2.2011
určitě ano
Je tady toho napsáno již   dost, aby si člověk udělal   svůj úsudek zda jít na   tento fim nebo ne. Já jen   vřele doporučuji. Také jsem   na začátku filmu zvažoval   zda se nezvednout a raději se   jít někam projít, ale děj   mne upoutal natolik, že jsem   vydržel a osobně jsem toho   názoru, že jsem byl   odměněn opravdu dobrým   filmem. Jen tak pro doplnění   - mám rád šťastné konce -   to se mi splnilo. Dovednost   kombinování hlavní postavy   filmu (Russell Crowe)je   prostě perfektní a i konec   filmu, kdy napoví divákovi,   jak se to vše stalo - jen   doporučuji...
liskaj
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2011
Liskaj
Konečně špičkové dílo o   lidské vůli milovat, být   milován a udělat vše pro to   aby to tak zůstalo.   Vynikající hudba podmiňuje   strhující děj filmu a   ponéchává diváka ve   velkém napětí od začátku   až do konce.Vzájemné   rodinné i pracovní vztahy   jsou základem tohoto díla,   kde velmi záleží na   vzájemné důvěře vedoucí   k vytouženému cíly.
Russell Crowe je prostě   velikán s charismatikým   postojem k dané roli.   Obyčejný člověk,   milující rodinu dokáže   více než akční hrdina.   Děkuji FDB.cz za umožnění   shlédnutí tohoto díla
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2013
Na tu bídu, která v   posledních letech přichází   ze zámoří bych mohl tento   napínavý příběh zařadit   mezi ty lepší.

Hlavní hrdina je   bezradný. Veškerá snaha   osvobodit legálně svoji   manželku z obvinění z   vraždy selhává, a tak   nařadu musejí přijít   krapet jiné prostředky,   které zrovna nejsou v souladu   s literou amerického zákona.   Pracuje jalo profesor na   střední škole. Jednoho   krásného dne do jeho domu   vpadne policejní komando,   které vyděsí malého synka   a zatkne ženu. A to ženu   vlastní. Všechny technické   důkazy ukazují na to, že je   pachatelkou vraždy jiné   ženy. Asi jsem nepozoroval   pozorně, při sledování   filmu jsem se věnoval i   jiným aktivitám, ale něco   mi tu chybělo. Do jaké míry   se tvůrci zaobírali motivem   vraždy. Resp. jak byl motiv   vraždy v příběhu   objasněn. A nebo s tím si   tvůrci hlavu nelámali?
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.4.2016
Když opomenu naprosto   otřesný dabing, nevyznívá   tento remake   francouzsko-španělského   filmu pod českým názvem   ´Nevinná´ zase až tak   špatně. Je sice tempem   krapet pomalejší, než   může být očekáváno, ale   je zase všemu dán   patřičný prostor a   náležitý rozsah. Příběh   je o tom, jak jednoduché je   stát se podezřelým,   zatčeným a odsouzeným.   Očekávaná spravedlnost   když je náhle slepá,   bezmocnost a beznaděj nutí   člověka k jedinému. Občas   se tu některé scény vyjeví   jako nucené a rádoby   obdařené, ale v zájmu   dramatičnosti a obsahovosti   děje to zřejmě bylo   nezbytné. I tak snímek   poukazuje na problematiku,   která se může stát   každému a všude. Russell   Crowe opět ve vynikající   formě, který tomu dává tu   patřičnou šťávu. Proč   ale proboha v českém dabingu   tak hluboký hlas? Skoro jsem   měl dojem, že obživl   Miroslav Moravec. Hlas k   Russellovi naprosto   nehodící.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.7.2011
Dost dobra nervarna pratele, s   ponekud nespravedlivym koncem   nehollyvoodskym   ,nehappyendovskym. Russel   crowe hral aprosto luxusne a   film stoji za shlednuti mozna   i nejdenou s odstupem casu,   uvidim jestli na nej jeste   nekdy dojde
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2011
Hezký film už i z důvodů,   jaký svět ve filmech ještě   neviděl. Manželka pana   Brennana sedí ve vězení a   on vymyšlý jak ji z toho   dostat. Opravdu pěkný   příběh. Mě se nejvíc   líbí scény ke konci filmu,   nebudu prozrazovat co se tam   děje, ale jen tak pro   zajímavost si můžete   všimnout dresu Jaromíra   Jágra (1:34:00). Konec je   překvapující a nemůžu si   pomoct, ale připomíná mi   "Vykoupení z věznice   Shawshank"
Snape
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2011
Není to sice nějak   strhující drama, ale Russel   tam hraje výborně, nehledě   na to, že se mu jako   amatérovi v podsvětí   zdaleka všechno nedaří, jak   bývá zvykem.
adam75
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.4.2016
..si tady čtu, že je to   remake fr.filmu Nevinná, ten   jsem neviděl, takže nemůžu   srovnávat...tento americkej   se mi líbil..
...je to   o tom, že Russell Crowe   potřebuje naši podporu,   potřebuje vědět, že   dokáže dostat manželku z   lapáku na svobodu...není si   jistý, ale nemá jinou   možnost...a my mu držíme   palce, aby to nepodělal,   protože víme, co by to   znamenalo - žádnej   happyend..
..není   potřeba se šťourat v   detailech, slušnej   thriller..doporučuju
vycpi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.1.2011
Kromě několika časově   nelogických (nejasných)   střihů je film velmi dobrý   a překvapivý. Film o tom,   jak se člověk ne vlastní   vinou dostane do velkého   průšvihu. Ještě teď, dvě   hodiny po skončení filmu,   přemýšlím, jak bych se na   jeho místě choval já.....
Kajin666
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.10.2011
Dobrý poutavý film s   bohatým dějem! Pomalejší   rozjezd, ale poté se film   "rozjede" a je se na   co dívat.
FilmFan24
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2012
Tři dny ke svobodě
Kam je až ochotný člověk   zajít pro záchranu svojí   rodiny? Ve vypjaté situaci   jakou je obvinění nevinné   ženy za vraždu, kterou   nespáchala, se ocitá hlavní   hrdina John. Role jak vyšitá   pro Russella Crowea. Ale je   jeho manželka skutečně   nevinná? Hlavní hrdina   věří, že ne a podle toho   se rozhodne jednat! Když už   ne ničím tak zcela určitě   tohle kriminální drama   zaujme výbornými hereckými   výkony. Vše odsýpá jak má   a to je dobře u filmu, který   je remake francouzského   thrilleru Nevinná. Někdy se   prostě i u znovu natočeného   námětu zadaří!
radek.nejedlo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2011
Je to až k nevíře
Film se mi líbil a měl i   spád, každopádně by si   člověk řekl, že to snad   ani není možné, že by   jedne člověk měl takovou   kupu štěstí, jako měl   hlavní hrdina ve filmu. To   musel sebrat štěstí   minimálně menšímu městu,   aby mu všechno vyšlo.
fallenCZE
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.3.2011
Doporučuju. Z gladiátora se   stal cynický taťka od   rodiny. Láska mu ale   zůstala. :-) Nepamatuju si,   že bych se u filmu na chvíli   nudil, i když je zápletka   předvídatelná, hlavní   hrdina rozhodně není   superman, kterému jde vše na   ruku. Jedna hvězda mínus za   poslední scénu ve filmu s   knoflíkem.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.3.2011
Začátek nudnější, ale pak   docela slušný rozjezd a   několikrát se mi stalo, že   jsem při dívání měla   vážně pochyby a říkala   jsem si, že teď už musí   být hlavní hrdinové chyceni   a ono to dopadlo zase   jinak.
Russell hrát   umí, i když má zase svůj   pupíček, který při   Robinovi ztratil, ale to v   této roli nevadí. Kratší   stopáž by nevadila,   herečka, která hrála jeho   manželku mi k němu moc   neseděla, dokázala bych si   tam představit spíš O.   Wilde (Nicole), ale budiž.   Vcelku standardní detektivka,   ale na konci mě napadlo, že   kdyby Russellova postava   vyvinula tolik úsilí na   osvobození manželky z   vězení spíše na   prošetření jejího   případu, možná by nemusel   pak celý útěk řešit. Ale   zase by bylo o detektivku   míň.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2011
Russell Crowe zachraňuje   svojí neprávem odsouzenou   manželku a celkem se mu to   dá i věřit:-)Zprvu jsme   konfrontováni s tím jak se   hlavní hrdina a jeho   příbuzní musí se ztrátou   manželky,maminky   atd.smířit.Poté se   postupně připravuje a   nakonec vše vrcholí   napínavou akcí.Samozřejmě   je to ve filmu učitel né   nějaký Rambo,ale zas akční   sekvence nejsou extrémně   přehnané.Zajímavé   pokoukání....Samozřejmě,ž   e realita by takhle asi   neproběhla:-)
RM
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.6.2011
Dost jsem se na film těšil -   viděl jsem   "Nevinná" a tak   jsem byl docela zvědav.   Neubráním se ale po   shlédnutí vtíravé otázky:   proč se vlastně točí   takovéhle remaky? Film nebyl   špatný, ale co přinesl   jiného?
Snad role   Nicole byla tak divně   napsána, že mě přišlo,   že svého manžela   "nemusí"?! Postava   s Diane Kruger je mi mnohem   bližší.
Mno, když   to shlédnete, velkou chybu   neuděláte - když shlédnete   "Nevinná", budete   mít i zážitek.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.7.2011
Naivny thriller
Film sa Vam bude pacit,ale   jedine s podmienkou,ze mu   budete bezvyhradne   verit.Scenar je totiz   neuveritelne naivny a   hraniciaci so sci-fi.Herecke   vykony su solidne,aj ked som   nepochopil zmysel mini ulohy   Liama Neesona.Jedna sa o   slusny thriller s velkou   davkou naivity,ale film mozem   doporucit.
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.4.2011
Režiséra Paula Haggise mám   rád,protože jsem od něho   neviděl ještě vyloženě   špatný film a dokáže si   vždy výborně pohrát s   charaktery postav.
Tři   dny ke svobodě rozhodně   není vyjímečným filmem.Ale   způsob,jak se zoufalý otec   od rodiny pokouší dostat   manželku z vězení je   přinejmenším sympaticky   řešen.Russell Crowe nemůže   o svém plánu povědět   nikomu,ani svým   nejmilejším,vše musí mít   připraveno do posledního   puntíku.Jak útěk,tak   situace po útěku.A to   připravuje člověk,který z   porušováním zákona neměl   nikdy nic společného.
Samozřejmě (jak   říkávají naši   fotbalisté),musíte mít   trošku toho štěstíčka a   srdíčka a plán se   vydaří:))Chtěl bych   pochválit i výborné   zfilmování téměř   hodinového útěku a to,že   policie na konci se   nedozvěděla   pravdu(dobře,že neviděli   knoflík).
Děj filmu   je předvídatelný,ale to   neznamená,že by to bylo   špatně.Naopak zde je to   sympatické a nevadí to.
Poctivých 70 procent.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2011
Crowe tady odvedl docela   slušný výkon ( docela )   Zápletka není nic nového   pod sluncem ( dostat z   vězení milovaného člověka   )a dokonce je to i trochu   akční.
kockak1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.7.2011
Začátek byl docela zmatený   a malinko nudný. Pomalejší   rozjezd částečně   vynahradil rychlý spád děje   v druhé polovině. Trochu mi   vadilo, že celý film nevíme   kolik času uplynulo od   zatčení a dozvíme se to až   úplně na konci. Celkově ve   mně film nezanechal stopu,   dokonce jsem si druhý den   nemohla vzpomenout, na co jsem   se to včera dívala a to   hovoří za vše.
prediger
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.2.2011
Film mě nijak neuchvátil,   ale něco ve mě přece jen   zanechal. Kolik justičních   omylů jen mezi náma...
prvosenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.6.2012
TŘI DNY KE SVOBODĚ

Původní   francouzský film Nevinná,   jehož remake mně byl dnes   předložen, jsem viděla již   před nějakou dobou, kdy   Nevinná byl ještě horkou   novinkou. Bohužel si již   úplně přesně nepamatuji   všechny detaily, ale vím,   že film se mi hodně líbil.   Dost mně překvapilo, že z   něj již byl natočen remake,   ale americká produkce je tím   již pomalu pověstná, že si   dobré zahraniční filmy   natočí po svém. Asi jsem   jediná, ale mně je stejně   bližší původní snímek.   Možná je to tou originalitou   příběhu, který na mně   tehdy hodně působil. Dnes   mně to donutilo prohrabat se   skříňkou s DVD a podívat   se na film Nevinná ještě   jednou, takže se neubráním   srovnání.

Tři dny ke svobodě to   snad nebyl ani remake, to byla   téměř doslovná kopie. Od   úvodních titulků do zhruba   dvou třetin filmu se   neúnavně opakovaly tytéž   scény jedna za druhou jako   přes kopírák. Jen v nich   bylo všechno tak pěkně po   lopatě vysvětleno, proč se   postavy chovají tak, jak se   chovají, jaké mají plány a   cíle. Zřejmě jinak by film   široká americká veřejnost   nebyla schopná pochopit.   Usedlý tatík R.Crowe se jen   pozvolna rozhoupává k   nějaké činnosti. Pak   přijde zhruba poslední   třetina a s tatíka se   doslova přes noc stane   superman, který levou zadní   převeze všechny elitní   policisty ve městě. Nikdy   neměl nic dočinění se   zákonem, nemá žádné   zkušenosti, jen ty, které se   dozvěděl v baru u drinku od   bývalého vězně. Ale v   Americe to stačí k tomu, aby   se z vás stal rovnocenný   partner policejních agentů.   Závěr je tedy mnohem   akčnější, plný napětí,   nečekaných dramatických   zvratů, kdy např. chlapec   odejde slavit narozeniny do   ZOO a tatík o tom nemá ani   tušení, kdy se matka na   útěku rozhodne, že už ji   to nebaví a že si vystoupí   za jízdy z auta apod.. Tento   silně překombinovaný konec   u mě zaručeně nebodoval.   Možná je to celé víc   napínavé, ale už to není   tak reálné a kouzlo a obdiv   k obyčejnému profesorovi je   ten tam. R.Crowe ve své roli   docela ušel, ale jeho žena   byla unylá, asi se jí její   vlastní útěk nijak   zvlášť netýkal. Škoda,   zajisté to není špatný   film, to v žádném   případě, ale stejně je to   jen pouhý plagiát.
rella
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.1.2011
Tak nevím
Záčátek mi připadal   značně zmatený,vůbec jsem   nechápala,co se děje,když   hrdinku najednou   zatýkali.Také nebylo   jasné,zda je opravdu   nevinná,takže proměna   učitele ve vraha byla dost   neopodstatněná,pokud by   vůbec omluvitelná byla.Celý   příběh je naprosto   nereálný a natolik   průhledný,že by jiný konec   byl překvapením a   myslím,že by krach celé   akce dodal filmu na   důvěryhodnosti bez ohledu na   to,že hrdinka je nakonec,zdá   se, opravdu nevinná,ale   viník se stal z jejího   manžela,i když se zbavil   pouze grázlů.Vražda je   ovšem vražda.Za co byl   vlastně odměněn,možná   mohl aspoň zahynout.Jinak mi   čas uběhl bez problémů a   když je člověk   nenáročný,film se vidět   dá.
Panzerfaust
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.10.2011
...
Utek z vazenia je vynikajuci   napad na tvorbu filmu.
Shawshank redemption,   prison break - velmi uspesne   projekty. Bohuzial tento film   mi prisiel strasne nudny,   prvych 70 minut sa vobec nic   nedialo, potom to zacalo byt   dramatickejsie ale stale   slabota. Vykon herca ktory   hral hlavnu postavu bol velmi   slaby, za cely film povedal   tak 4 vety. Z filmu som trocha   sklamany. A to som velky   fanusik thrillerov.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih42970minih42970Harry Potter a Fénixův řád (2007) 
Harry Potter and the Order of the Phoenix n
minih72140minih72140Insidious (2010) 
Insidious n
minih23845minih23845Policajti z centra (2012) [TV seriál] 
Policajti z centra n
minih66935minih66935Underworld: Probuzení (2012) 
Underworld: Awakening n
minih39193minih39193Čtyři sluhové a kardinál (1974) 
A nous quatre cardinal n
minih2569minih2569Aféra Concorde (1979) 
Concorde Affaire '79 n
minih36658minih36658Matrix Revolutions (2003) 
The Matrix Revolutions n
minih4251minih4251Bláznivá komedie (1990) 
Le Comiche n
minih30765minih30765Deník Bridget Jonesové (2001) 
Bridget Jone's Diary n
minih56748minih56748Opravdová kuráž (2010) 
True Grit n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Nevinná (2008)

 Nevinná (2008)
Nevinná n
Pour Elle
Žánr: krimi / drama / romantický / thriller
Země: Francie / Španělsko
Režie: Fred Cavayé

(remake)

TV Program

ČT1 - Černí baroni (1992)

20:10 - 21:50

97 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Plavba za ledem

21:00 - 21:55

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Survivor Česko & Slovensko (20...

21:40 - 23:40

7 minut již uběhlo
113 minut zbývá do konce

Prima - 7 pádů Honzy Dědka (2012) [TV ...

21:40 - 22:50

7 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697838
Fotografií: 763966
Plakátů: 376543
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10