Duben
ohodnotit

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže

Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest

Další název:
Piráti Karibiku: Truhlica mŕtveho muža (SK); Pirates of the Caribbean - Fluch der Karibik 2
Rok:
2006
Délka:
151 minut
Premiéra v ČR:
3.8.2006
„Kapitán Jack Sparrow se vrací.“

Komentáře k filmu Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 81
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.12.2009
Celkem pěkně vymyšlené   pokračování. Musím zde   opět pochválit lidi od   efektů, trikaře a maskéry,   protože posádka Davyho   Jonese, jehož skvělě   ztvárnil Bill Nighy, je   výborně namaskovaná a   udělaná.
Také   nesmím zapomenout na   kaskádery - skvělá práce (   to mlýnské kolo bylo   famózní ).
Herecké   obsazení opět výborné s   několika novými posilami.   Taky nesmíme zapomenout na   zombie - opičku Jacka :-)
Prostě je to zase   skvělá podívaná.
261972
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2011
Nejlepší díl o slavném   kapitánu Jacku Sparoowi.   Zaujme především krásný   příběh plný   dobrodružství a fantazie.   Samozřejmě nezklamou   skvělí herci
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2011
skvělé vtípky, postavy,   dialogy a hlavně to HLAVNĚ   musím zdůraznit, protože to   vyjadřuje slovo scénář,   který byl báječně   zpracovaný a nemluvě o   efektech, které film krásně   dokreslují a také nečekaný   konec a to myslím OPRAVDU   nečekaný.

Jednoznačně nejlepší   díl série!
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2012
Mnohem svižnější než jednička
truhla mrtvého muže je můj   nejoblíbenější díl v   sérii. Nejen že má trochu   propracovanější zápletku   ale také mu nechybí nic z   toho, co měla jednička. Akce   je tady ještě lepší, tempo   filmu neuvěřitelně rychle   ubíhá a vtipu je tady   ještě víc.
Nejvíc   mě bavili scény na ostrově   lidojedů a Davy Jones je   další moc sympatický   záporák. Tady ten mix vyšel   ještě lépe než v jedničce   a děj mě naprosto   uchvátil...
Dokonalost   sama, prostě 100%.
lucymat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2009
s vyplazeným jazykem se i   dvojka blíží kvalitě   Černé perly, naše břišní   svaly budeme cítit ještě   druhý den po zhlédnutí,   škoda, že se začínají   objevovat již použité (byť   kapku pozměněné) vtípky z   již zmíněného prvního   dílu
satyr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2010
"Truhla mrtvého   muže" je více mystická   než předchozí díl.Masky   jsou velmi dobře   propracované a herecké   výkony hlavních   protagonistů jsou na vysoké   úrovni.Film se mi moc   líbil-doporučuji ke   shlédnutí.
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2008
Dospělejší a drzejší   pokračování, které má   hned několik silných   momentů (především finále   na Perle je pamětihodné) a   dvě geniálně koncipované   akčně/humorné pasáže   (Deppův útěk z rožniště   a mlýnské kolo). Druhý díl   se snaží o košatější   děj a mít více   propracovaný svět, nicméně   svou neuzavřeností působí   podobně rozpačitě, jako   kdysi Reloaded vůči   původnímu Matrixu. Malinko   roztahaný, ale jinak velmi   chutný blockbuster, s   fantastickým Deppem,   chytlavým humorem,   strhující akcí a   překvapivě i se slušným   Bloomem, který se konečně   naučil využívat mimické   svaly v obličeji.
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.10.2010
Kapitán Jack Sparrow tedy   nakonec oprátce unikl a   nějakou dobu si v klidu   brázdil moře se svou   milovanou Černou Perlou.   Jenže po jedné noční   návštěvě má najednou   strach o svůj život. Jeho   dluh Davymu Jonesovi má být   brzo splacen, o což se   postará bájný Kraken. Ale   to by nebyl Jack Sparrow aby   neměl nějaký plán jak z   toho ven. Vždyť Will Turner   i Elizabeth Swannová mu   pomáhají seč jim síly   stačí. A Jack nemá   nejmenší problém obětovat   nenasytnému Bludnému   Holanďanovi ani své   přátele. Hlavně když on   vyvázne…
Pokračování Pirátů se   také velmi povedlo. Mě ke   štěstí totiž stačí   samotná přítomnost Jacka   Sparrowa, který je opět   zcela dokonalý a je radost ho   sledovat, ta jeho chůze,   hlášky a věčné   podrazy…No to koštování   prstíčku u kanibalů bylo   přeci jenom už trochu   moc…Samozřejmě se vrací i   většina zúčastněných z   prvního dílu – dvojka   vymletých pirátů, pan   Gibbs, Norrington, Cotton,   Marty, guvernér Swann, opice   – zombie a samozřejmě i   kovář Turner se svojí   Elizabeth. Výprava je opět   skvělá a posádka Bludného   Holanďana bez problémů   překonává posádku Černé   Perly z předchozího dílu. K   tomu to nádherné prostředí   tropických ostrovů, krásné   bílé pláže,   palmy…Nádhera. Za zmínku   stojí též opět výborná   hudba. Celej příběh je sice   náležitě fantastický, ale   snímku to nijak neškodí a   celých 130 minut velmi   svižně uteče. Jedinou   výtku tak mám k otevřenému   konci, který až příliš   okatě sází na další   pokračování. Ale jinak je i   ten jak se patří vypečenej.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2008
Film sice není už tak dobrý   jako jednička, má hodně   zdlouhavý a už nemá tak   nápaditý příběh, ale   jinak je koukatelný a v celku   i napínavý.
kali.4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Nesouhlasím s četnými   škarohlídy, kteří tvrdí,   že se Goremu pokračování   pirátů nepovedlo. Režisér   měl možnost   "spleskat"   komerční podívanou beze   špetky inovací, založenou   pouze na úspěchu prvního   dílu, avšak neusnul na   vavřínech a do práce   zapojil mozek. Objevují se   nové a zajímavé postavy,   jež ztvárnili skutečně   výrazní herci (Stellan   Skarsgard, Tom Hollander nebo   skvělý Bill Nighy),   zápletka je přinejmenším   zajímavá (po počátečních   ohlasech jsem neočekával ani   náznak děje, toto je ale   víc než dost), o   digitálních efektech se   nemá cenu vůbec zmiňovat   (dokonalé, ještě aby ne, za   takové peníze) a otevřený   konec vás utvrdí v tom, že   "trojku prostě musíte   vidět". Jinak bych měl   spokojeně dodat, že   otřepanými hláškami se   neplýtvá, že hudba   vylepšená úryvky ze   Zimmerova repertoáru je   vynikající a že se uvidíme   v kině "na konci   světa" :-))).
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.4.2009
Zase výborný!!! Myslela,   jsem si že to bude po   jedničke nic moc, ale není   to tak!! Vřele doporučuji   už se těším až si seženu   trojku!! Kapitán Jack Sparow   je vynikající a ostatní   herci!! Super! nádhernej   film!!!!
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2009
Pokračování Pirátů se mi   líbilo ještě o něco víc,   než jednička. Film je   akčnější a smála sem se u   něj častějš, než u   prvního dílu. Úplně   nejvíc sem se tlemila, jak   byl Jack Sparrow nad ohněm a   snažil se ho uhasit :D Taky   to s tim mega kolem byla fakt   sranda :) Opět skvělý   herecký výkony a hlavně   úžasnej Johnny Depp, kterej   je v roli pirátskýho   kapitána naprosto dokonalej!   Můžu jedině doporučit!
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2010
Nedokážu říct,jestli se   lépe vydařil 1. nebo 2.   díl.Protože podle mě se   povedly oba dva díly,nemluvě   o 3.Co se mi na tomto   pokračování nejvíce   líbí,je návaznost a   zároveň úplně   jiný,otevřený děj.A   samozřejmě,Jack Sparrow.
Alix
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2018
Krása!
Opět famózní Johnny Deep a   další postavy, které   většinou známe z prvního   filmu. U mlýnského kola jsem   dostala naprosto hysterický   záchvat smíchu, který   nešel vůbec zastavit a   promočila jsem kapesník, jak   mi tekly slzy. A bylo mi   úplně jedno, odkud a proč   se kolo kutálelo. Zážitek   stál za to. Lidojedi taky   super, ale kolo vyhrává.   Prostě, bez Jacka Sparrowa by   to nemělo vůbec grády!
sarf
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.5.2008
Laťku vysoko nastavenou   prvním dílem Gore Verbinski   v Truhle hravě, s nečekanou   lehkostí, přeskočil. Co   bylo v jedničce nejlepší,   to zůstává, ale druhý díl   má ještě zajímavější   příběh, větší spád, do   důsledků propracovanou   stylizaci hlavního hrdiny,   báječné efekty. Jeden z   vrcholů módní fantasy vlny   vůbec.
standa.kasna
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.3.2008
Druhé pokračovani Pirátu z   Karibiku s podnazvem truhla   mrtvéo muže se opět   režiserům poved.A   doporučuji všem aby se na   tento film koukli.
vercounek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2007
Skvěle zpracovaný   příběh,perfektní kostýmy,   velmi dobré efekty, příběh   lásky, zkrátka velmi dobrá   podívaná na dlouhé večery
lemurek80
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
zase otevřený konec?
...zase další film s   otevřeným koncem,řeknete si   po shlédnutí druhého filmu   o příbězích Jacka   Sparowa.Ale zárověn vám   zaručím že hned po té co   se oběví "the end"   začnete se těšit na další   (již natočené)   pokračování.Skvělé   exteriéri,báječný   příběh plný   vtipu¨,okořeněný sem tam   špetkou lásky...prostě   dobrodružná pohádka.Velice   mě zaujal nápad s   uvězněním pirátů v cele z   kostí,zavěšenou nad   strží...tleskám tvůrcům a   jak píšu na   začátku..nemůžu se dočkat   pokračování
DJ.DADDY
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.5.2007
maso
velice vinikajíci filmeček   těch zrůd a toho napětí a   akce je to fakt hezký film   dobře zpracovaný těším se   na 3 dík ten bude určitě   vynikajíci líbí je mi že   tam raje orlando bloom a johny   deep to sou dobří herci   super kostými fakt parádní   filmeček ....
bandri
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Piráti Karibiku 2
toto pokračování   veleúspěšného filmu se   tvůrcům velmi povedlo -   alespoň dle mého názoru.   Herecké obsazení bylo   skvělé, a děj vymysleli   také dobrý. Celý děj filmu   se mi velmi líbil, avšak   velmi mě zaskočilo   ukončení filmu. Ale vzhledem   k tomu, že se již teď do   kin chystá třetí   pokračování, tak tím   nalákali jistě mnoho   diváků. A já osobně si 3   ujít nenechám.
clara.bow
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.8.2006
Truhla mrtvého muže (2.díl)
:o) velice akční, takže   jsem zvědavá na třetí   pokračování, ale pokud mohu   - vrátím se k úplně 1.   dílu - který se mi zatím   líbil opravdu nejvíc, asi   proto, že se odvíjel víc na   romantičtější bázi. Jinak   hlavně proto, že zde hraje   Johny Deep.
Agostino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.11.2009
Ďalšie skvelé pokračovanie   trilógie o pirátoch. Na   rozdiel od predošlého dielu   tento film má oveľa   akčnejší žáner. Dej je tu   oveľa zaujímavejší a   pestrejší, každú chvíľu   za tu niečo pozoruhodne   odohráva. Špeciálne a   zvukové efekty sú na   výbornej úrovni,   nehorovoriac o vynikajúcej   atmosfére, ktorá je pri   sledovaní tohto   dobrodružného filmu. Z celej   trilógie patrí medzi moje   najobľúbenejšie, preto mu   dávam 9 bodov.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.9.2012
PIRÁTI Z KARIBIKU II
TRUHLA MRTVÉHO MUŽE

Dvojka má na můj   vkus hodně umělý začátek.   A vůbec, ona je oproti   jedničce celá taková víc   umělá. Je z ní místy   cítit taková ta násilná   snaha o úspěch za každou   cenu. Příběh se opět   vyznačuje zbytečnou   překombinovaností, ale i   skvělými mořskými   příšerami a odporně   slizkým až úžasně   krásným Davy Jonesem.   Výprava a triky jsou bez   chyb, ale naplno vyzní až v   brilantně vypilovaném   finále.

Stěžejní banální   historka se všemožně uměle   komplikuje a velmi podobné   situace se pořád dokola   opakují, výsledkem čehož   je místy přes všechnu akci   naprostá ztráta rytmu.   Hlavní postavy sice o svých   motivech neustále hovoří,   ale v ději nijak zvlášť   zřetelné nejsou. Film má   hodně překombinovaný děj,   ďábelské akce, ale nebýt   těch dvou geniálních scén   - povedeného výletu mezi   lidojedy, a bitku s mlýnským   kolem, příliš by se nebylo   na co dívat. Šermířské   souboje mají své kouzlo, ale   nesmějí být dlouhé. I   když jsou odlehčeny   humornými vsuvkami, na celý   film si určitě nevystačí.   Ale jakmile Sparrow najde   truhlu, spustí se konečně   pekelná komediální akce,   kvůli které se na Piráty   těší celá zeměkoule.

Johnny Depp je   standardně skvělý. Bez něj   a bez jeho byť trošku   okoukaných skopičin, by to   byl jen průměrný a   nezajímavý film. Jenže ani   Depp už příliš   nepřekvapí, nic nového   nepřináší. Tím myslím   to, že postava Jacka Sparrowa   je prostě daná a všichni   už víme, co od něj můžeme   čekat. Tady stojí za zmínku   ještě úžasný Bill   "Davy Jones" Nighy,   který dokazuje, že i   pouhýma očima a sugestivní   modulací hlasu se dají   uhrát zázraky. Vše   podtrhuje úžasná,   dynamická hudba Hanse   Zimmera.

Dvojka podle mne   trošičku pokulhává za   bezkonkurenční jedničkou,   ale zase na druhou stranu jsem   se několikrát dost dobře   bavila a posledních   pětačtyřicet minut jsem   byla naplno pohlcena dějem.   Prostě tenhle nevyrovnaný   mix zdlouhavých   obkecávaček, přeplácaného   děje, ale i plný napětí a   tajemné atmosféry stejně   stojí za vidění.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2009
Jednička je hodně dobrá   dvojka je už slabší ale i   já jsem jí překousnul v   celku slušně natočeno po   hudební s trance naprostá   paráda je jen na vás co nato
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Minimálně o třídu lepší   než první díl. Skvělá   popcornová zábava s   perfektním Johnnym Deppem a   krásnou Keirou Knightley.   Prostě dokonalá zábava jako   dělaná pro velká plátna.   Pěkné triky (hlavně Kraken   je super), propracované   akční scény (bitka na   mlýnském kole), perfektní   hudba (štafeku převzal po   svém učni Hans Zimmer) a   opravdu hodně vtipných   situací (útěk před   kanibaly byl perfektní). Komu   se líbil první díl bude z   druhého nadšen.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.10.2010
Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže
Vynikající dobrodružný   film, kterému nechybí akce   ani humor. Moc se mi líbil   děj, jenž byl parádně   propracovaný a celkově   dobře vymyšlený. Film má   vynikající atmosféru,   která je místama velmi   tajemná až děsivá.   Jednotlivé scény rozhodně   nejsou odbyté a skvěle na   sebe navazují. Jednou z   nejimpozantnějších scén je   potom souboj naších hrdinů   s krakenem. Z postav se mi   nejvíce líbil Jack Sparrow,   jelikož jeho vynalézavost a   vypočítavost jsou prostě   fascinující.
hejtman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.8.2006
9 hlavně za akční scény a výpravu
Neodolal jsem a vyrazil do   kina,abych na vlastní oči   viděl co tvůrci provedli s   druhým pokračováním,které   asi původně v plánu   nebylo.Zhruba jsem tušil,ale   překvapen stejně byl   jsem.
  Nesourodoný,lehce zmatečný   úvod,komické situace,které   mi vůbec nevadí a filmu jen   prospěli jsou dokonalé   /scéna mezi lidožrouty nemá   chybu /,nádherné scenérie   Baham aj.,Johny Depp ,který   dostal méně prostoru než v   1,ale stejně zanechal dojem   hodný mistra,akční scény a   výprava jsou na nejvyšší   úrovni / souboj na utrženém   mlýnském kole ! / a zcela u   mě přebíjí občasné do   očí bijící nelogismy /kde   se vzal tu se vzal aj./,délka   filmu mi nevadila,vše je ve   strhujícím tempu s trošku   přetaženým koncem a jedním   staronovým kapitánem Černé   Perly co nám vstane z   mrtvých.
No jsem   zvědav jak nám pánové   zašmodrchali 3 díl ,aby   ztoho nebyl blábol s pěkným   kabátem.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.8.2008
znovu zarici Depp, doplnovany   dvojici Knightley a Bloom je   vynikajici trio. Stoji za to   se podivat i na pokracovani   trilogie. Stejna, mozna jeste   vetsi zabava... rozvinuty   pribeh a napeti jak to vse   dopadne
Georgie2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.7.2011
Děj se mi sice u všech   dílů plete dohromady, ale   nemůžu si pomoct, Verbinski   umí natočit vtipnou akci.   Útěk z ostrova lidojedů je   vynikající!
Verik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.8.2006
Jack opět v plné síle
Jde vidět,že režisér opět   vsadil na Jackův   humor.Většinou to co už   bylo v jednom filmu použito   nemá takový úspěch,ale u   pirátů to vidím jako   úspěch,který je ještě   větší.A že se v tomto   filmu opravdu   nasmějete.Humoru je tam   totiž až přeplácaně,ale i   přesto nebudete moci od   tohoto filmu odtrhnout   oči.Možná ze   začátku,protože se na vás   povalí spousta nových   informací,ale časem se vám   tak nějak všechno v hlavě   srovná a bude spokojeně   sledovat a hádat jak vše asi   dopadne.Tentokrát mě zaujal   konec filmu, protože mě   ještě více zajímá třetí   díl.Na druhém díle mě taky   dorazilo,když se objevil   komodor.Nebo spíše jak se   objevil a jak vypadal.Ale   myslím,že takhle by mu to   slušelo víc nemyslíte:)?
tuwanakha
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.3.2007
Film plný neskutečného   herectví Johnnyho Deppa.   Nikdo mu nestíhá, vodopád   gagů se valí jako dělová   koule, která odsuzuje   všechny ostatní do rolí   uctivých přihlížečů.   Victory Johnny!!! Reward for   3!!!
Duster
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.5.2007
První díl mě nijak   zvlášť nezaujal, zato ten   druhý je jízda, jak má   být. Je to strašný kalkul a   tvůrci se snaží divákovi v   jednom filmu nabídnout snad   vše, co by v podobném   bijáku mohl a chtěl vidět.   Je toho na jeden film možná   až moc, ale já se skvěle   bavil, třebaže je to trochu   ušmudlaných 9*. Zvláště   Orlando B. je pořád stejně   toporný a místy trochu   přehrávala i Keira K. Naopak   skvělý je chapadlovitý   digitální Bill Nighy a   nezklamal ani Johnny Depp.   Vizuálně je to nádherná   podívaná a mnohé akční   sekvence jsou vskutku   originální. Já jsem byl po   shlédnutí více než   spokojen.
IGCONEK
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Kapitan Jack Sparrow (Johnny   Depp) zjistí, že má krvavý   dluh u Daveyho Jonesa,
kapitana lodě duchů   Létající Holaňďan. Jak   ubývá čas, Jack musi najít   způsob jak se zbavit   dluhu,nebo skončí prokletý   věčným prokletím. A aby   toho nebylo málo, Jackovy   problémy vedou k   ztroskotání svatby Willa   Turnera s
Elizabeth   Swannovou, kterého Jack   navede, aby se k němu   připojil na jeho
nejbližší výpravě...
stepankas
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.12.2007
:))
Úspěšné pokračování,   nic neubírá na kvalitě. A   J.Depp a O. Bloom, K.   Knikthley co dodat?? Stejně   vydařené jako jednička!
geojezek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.6.2015
Vyborna zabava pro celou rodinu
Samozrejme bez bajnych bytosti   by to prece nebyli pirati z   karibiku. Vadi mi obcas prilis   uzvanene sceny, ktere nudi   (viz."slusny   clovek"). Naopak best of   je cast na ostrove. I kdyz   mnohdy hooodne nelogicka.   Kostel s vodnim kolem na   kopci?! Kolo dojede pozdeji,   nez ostatni co bezeli pesky?!
Federer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.8.2014
Pro mě teda o trochu lepší   než první díl, kterému   jsem dal 8/10.
Tento   snímek je akčnější,   napínavější, má   ÚŽASNÉHO padoucha a   větší spád, než první   díl.
Depp, Bloom,   Knightley, Hollander,   Skarsgard, Davenport a Nighy   doslova vtáhnou diváka do   děje a nepustí ho.
Nejlepší byly scény na   Isla Cruzes (asi se to píše   jinak), zejména boj na   mlýnském kole považuji za   jednu z nejlepších akčních   scén EVER. Za zmínku stojí   výborná hudba Hanze   Zimmera.
Jednu   hvězdičku jsem odebral,   protože se film obešel bez   mé neoblíbenější postavy   - kapitána Barbossy. O to   víc mě ale potěšilo, když   se triumfálně objevil v   poslední scéně!!!
Lusinka1312
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Kapitán Jack je zpět… a s   ním i Will Turner, Elizabeth   Swann a celá řada nových i   dobře známých postav,   které se vrací na plátna   kin v druhém dílu velkolepé   ságy Piráti z Karibiku. V   hlavních rolích se znovu   představí Johnny Depp,   jemuž role Jacka Sparrowa   vynesla nominaci na Oscara,   Orlando Bloom a Keira   Knightley, která má od   loňského roku také na   kontě oscarovou nominaci.
V tomto dobrodružném a   velkolepém pokračování   filmového hitu z roku 2003,   které vzniklo opět pod   vedením producenta Jerryho   Bruckheimera a režiséra   Gorea Verbinskiho, je kapitán   Jack Sparrow znovu lapen ve   spletité síti záhrobních   intrik. Prokletí Černé   perly se mu sice podařilo   zlomit, avšak nyní musí se   svou posádkou čelit mnohem   děsivější hrozbě –   ukáže se, že Jack se upsal   krví legendárnímu Davymu   Jonesovi (Bill Nighy), který   je vládcem oceánských   hlubin a kapitánem tajemné   lodě BLUDNÝ HOLANĎAN, jíž   se v rychlosti a schopnosti   rychlého zmizení nedokáže   vyrovnat žádná jiná loď.   Pokud se Jackovi nepodaří   najít způsob, jak se z této   faustovské dohody vyvázat,   bude nucen strávit celý   posmrtný život jako otrok v   Jonesových službách.   Překvapivý vývoj událostí   přeruší svatební plány   Willa Turnera a Elizabeth   Swann, kteří se znovu   ocitají ve víru Jackových   dobrodružství, během nichž   dojde na strhující souboje s   mořskými monstry,   nepřátelský naladěnými   ostrovany a výstřední   věštkyní Tiou Dalmou   (Naomie Harris) a dokonce i na   tajemné setkání s Willovým   dlouho ztraceným otcem   Štruplem Billem (Stellan   Skarsgard).
Mezitím si   nemilosrdný lovec pirátů   lord Cutler Beckett (Tom   Hollander) z Východoindické   společnosti začíná brousit   zuby na bájnou Truhlu   mrtvého muže. Dávná   legenda praví, že ten, kdo   se truhly zmocní, bude moci   ovládnout Davyho Jonese a   celou jeho posádku – a   Beckett chce této obrovské   síly využít k tomu, aby   jednou provždy očistil   Karibik od všech pirátů,   kteří jej křižují. Časy   se mění a skutečnými   loupeživými piráty se   pomalu stávají draví   obchodníci a úředníci…   zatímco staromódním   bukanýrům jako je Jack,   kterému jde především o   dobrodružství a nespoutaný   způsob života, hrozí   vymření.
SakoVerife
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Deep opet exceloval a film to   byl uzasnej. Vrele doporucuji.
ondey
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2007
uiiiiii
Neuvěřitelná gradace,   stoupající temporytmus,   vtip, napětí, nečekané   zvraty.... tohle je film pro   lidi, kteří se chtějí   bavit. Truhla mrtvého muže   skrývá všechno, co   hledají;)
pepamitas
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Dvojka
A máme tu pokračování,   které rozhodně má co   nabídnout a proti prvnímu   dílu není jen slabší   dvojkou. Sice je zřejmé, že   první díl byl jaski   ukončen, ale byla spousta   možností, jak pokračovat a   to se tvůrcům rozhodně   povedlo. Kdo viděl, jen   potvrdí, jak moc dělá na   image celého filmu výkon   Johny Deppa
Adamec
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Na pokračování Pirátů z   Karibiku jsem se hodně   těšil. Určitě mne vůbec   nezklamal. Film je opět plný   akcí, efektů a úžasné   výpravy. Velmi se mji líbil.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Pirates of Caribbean II
Gore Verbinski se po třech   letech znovu vrací se svými   pirátskými hrdiny. Po   úspěchu prvního dílu byl   návrat Disneyho Pirátů z   Karibiku celkem jasný.   Příběh je na můj vkus až   zbytečně překombinovaný,   děje se tam toho až   příliš a tak se zase   nemůžete dočkat nudy. Jack   Sparrow, omluvte mě, Kapitán   Jack Sparrow v podání   Johnnyho Deppa je opět   skvělý, ostatně jinak to   ani nejde, protože pokud si   vzpomínám snad nikdy jsem   neviděla Johnnyho Deppa hrát   špatně, není divu, že   postava Sparrowa je oblíbená   nejen dětmi.
Zápornou postavou teď   už není Barbossa (můj   oblíbenec), ale tentokrát je   to kapitán Bludného   Holanďana, Davy Jones, který   je perfektní stejně jako   Bill Nighy, který ho   ztvárnil, docela mě udivuje,   že Billovo kouzlo z Davyho   Jonese čiší i přesto, že   byste ho stěží poznali.
Jerry Bruckheimere, Gore   Verbinski a Hanse Zimmer to je   kombinace, která je přímo   zázračná. Přes pár   nedostatků, především v   překombinovaném ději nemám   k filmu žádné velké   námity. Prvotřídní   zábava, která stojí za to!
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2019
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Když jsem se byl kdysi učit   angličtinu v Cardifu,   hlavním městě Walsu,   rozhodla se moje třída že   si vyrazí do kina. Hned jsem   začal všechny kolem sebe   lanařit, ať vyberou nový   díl Pirátů z Karibiku.   Nebudeme sice nikdo rozumět   tomu, o čem se postavy baví,   ale to je přeci jedno.   Vždyť tohle je čistě o   tricích, o efektech, o tom   aby to vše akorát vizuálně   krásně působilo. Johnny   Depp už dávno není   "Střihoruký Edwar"   a Orlando Bloom zase   "Legolas". Teď už   je fanoušci rozeznávají   hlavně jako piráty. Keira   Knightly opět krásná (pokud   se vám fakt hodně líbí,   doporučuji snímke   Nebezpečná metoda, kde se   objeví od pasu nahoru nahá)   a i přes dlouhou stopáž   jsem se nestihl nudit...
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.12.2017
Pirátský snímek se vyjímá   až estrádní zábavou plnou   úžasných efektů,   skotačivých momentů,   ohromnou výpravou a svou   ryzostí. Jonny Depp si svoji   roli užívá a dává do toho   vše. Faktem je, že místy je   to značně přeplácané, ale   na druhou stranu, zábava je   prostě zábava. Ano, zcela   stejný dojem jako u   předchozího snímku. Tady se   tvůrci pokusili jít zase o   něco dál a povedlo se jim to   skromně avšak příznačně.   Popkornové filmové   pirátské dobrodružství   přinášející převážně   zábavu a v podstatě nic   jiného.
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.4.2014
Byť je to film, který se   tržbami řadí mezi   nejúspěšnější na světě   - přes miliardu dolarů -   podle mne zas takový trhák   to není. Samozřejmě   vynikající herci   (především J.Deep), ale   sledovat film skoro tři   hodiny, je dost dlouho a film   začíná trpět klasickou   nemocí nastavování a   dalším nedostatkem je   srozumitelnost některých   scén. Taková pecka to zase   není, abych byl absolutně   unešen. Rád se na film i   opakovaně podívám, ale   absolutní špička to není.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Vyborne pokracovanie so   zachovanim atmosfery prveho   dielu s neprekonatelnym Johnny   Deppom.Super efekty,typicky   humor a Johnny Depp to su   klady,ktore prekryvaju vsetky   nedostatky/napr.toporny   herecky vykon Keiry/.Tato   osoba mi proste do danej ulohy   nesedi,ale je to samozrejme   len vecou vkusu.
Tom_Hardy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.4.2007
Dospělejší a drzejší   pokračování, které má   hned několik silných   momentů (především finále   na Perle je pamětihodné) a   dvě geniálně koncipované   akčně/humorné pasáže   (Deppův útěk z rožniště   a mlýnské kolo). Druhý díl   se snaží o košatější   děj a mít více   propracovaný svět, nicméně   svou neuzavřeností působí   podobně rozpačitě, jako   kdysi Reloaded vůči   původnímu Matrixu. Malinko   roztahaný, ale jinak velmi   chutný blockbuster, s   fantastickým Deppem,   chytlavým humorem,   strhující akcí a   překvapivě i se slušným   Bloomem, který se konečně   naučil využívat mimické   svaly v obličeji. Jsem   zvědavý, s čím přijde   trojka...
rimmerova-motorka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.7.2016
Škoda, že některé scény   jsou hodně nelogické. Kostel   s mlýnským kolem? S   mlýnským kolem NA KOPCI?!   Utržené kolo se pak kutálí   z kopce a přesto dorazí   dolů později, než   běžící piráti? Jack se v   kole bouchne o tyčku do   hlavy. Když naskočí do   běžícího kola podruhé,   tyč zázračně mizí. A tak   dále a tak dále. A chtělo   by to střihačské nůžky!   Ty zdlouhavé plky o dobrém   člověku? Proč? K čemu?   Akorát to nudí k smrti.   Jinak by to byl nejlepší   díl. Jen mohli ukázat   krakena déle než na pár   vteřin.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.5.2009
Už podruhé se budete plavit   po moři se starým dobrým   Jackem Sparrowem.Tentokrát   mnohem lepší pokračováni o   pirátech.Né Barbarrosa ale   Davy Jones se svými   chapadlami.Objeví se tu i   kraven teda obří mořská   nestvúra s   chapadlami.úchvatné bojové   scény.Scéna na bežícim   kolesi na ostrove je   úžasná.A mnohem víc je ich   tu.
BlackElvis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Snad nikdy v životě jsem   neviděl větší,   zábavnější blockbuster.   150 minut délky mi nijak   nevadí, naopak je skvělé,   když s piráty trávíte víc   a víc času.   Překombinovanost je ale dost   hustá, že jsem se dokonce   ani o děj na prvním   shlédnutí nezajímal.   Nepochopil jsem předlouhou   scénu na ostrově s   domorodci, která vlastně   nemá s dějem nic   společného, kdyby aspoň   byla nijak extrémně vtipná,   ale zasmějete se maximálně   třikrát a to s Johnny   Deppem. Depp stejně jako v   jedničce naprosto bezchybný.   Bill Nighy je   nejcharismatičtějším   záporakem poslední doby a   Bloom s Knightley jsou jako   dvě plastové a umělé   figurky z kreslené   telenovely.
Wiikii
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2018
Jednička sice byla napínavá   s komickými vložkami a   dvojka ta je spíš více   komická a napínavá   zároveň. Myslím si, že   tento díl je ten pravý díl   podle tvůrců co oni sami   chtěli, Johnny Depp je teď   ta hlavní postava, která   vše drží narozdíl od   jedničky a ostatní postavy   teď spadli do jeho stínu,   což je trochu škoda... Mě   se to ale moc líbilo a   myslím že si to zaslouží   víc jak 73% ...HODNOCENÍ:   81%
TSZ
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2006
Johny Depp
Rozhodně to není lepší   než jednička,došlo k   výraznému posunu ke   komedii,délka mi přišla až   neúnosná a absence   nějakého ukončení celého   příběhu (a nutnost čekat   rok na třetí díl) mi také   není přiliš   sympatická.Proč tedy   8/10?Protože Johny Depp je   úžasný a jeho herecký   výraz "přihřátého   opilého námořníka" se   mi asi nikdy neokouká.A   šermířský souboj na   utrhlém mlýnském kole je   vynikající!Takže dávám   palec nahoru,i když je   evidentní že film je točen   výrazně prokomerčně a   snahou bylo jen vytřískat co   nejvíc peněz.V případě   letního blockbusteru to však   jinak nejde a ...no je to   prostě jízda:-).
ane15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2009
z celého filmu se mi nejvíc   líbila "utíkací   scéna" Jacka před   kanibaly v džungli:-)..to je   super..jinak samozřejmě je   to celkem dobrý film, i když   za to vděčí z velké   části Deppovi...ale docela   dost si na konci s tou   zápletkou naběhli
richi23
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Piráti z karibiku je moc   zajímví a moc hezký film u   kterého se nebidete nudit   .Vždy se zasměju a je radost   se dívat na filové hrdiny!!
yakub
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Kdo nevidel 1ku, tak   doporucuji, protoze jinak by   se mohl docela ztracet v   postavach a hlavne v   pribuzenskych vztazich piratu   a jejich minulosti,   vysvetlenych v 1ce.
2ka z toho docela jako   dost tezi....
Jinak je   celkem koukatelna. Akce,   komedie, hodne dobry triky.   Kdyz se vsak zacne film   rozjizdet, tak vlastne skonci   :// cili cekani na trojku....
jaromir.sasinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2007
Tak druhe pokracovani je lepsi   nez prvni,perfektni   hudba,pekny pribeh,jsem z toho   filmu prijeme prekavpen.
Orin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2007
Truhla mrtveho muze se povedla   je lepsi nes cerna perla us   diky obludam z lode Bludny   holandan! liby se mi scena na   ostrove lidojedu a na Bludnem   holandanovi!! ale nejlepsi je   scena jak kraken spolkne   Speroua a stahne Cernou perlu   do hlubyn!! a uplne nej je   prekvapujici navrat kapitana   Barbosi vzdyt byl mrtvy ne???
bruccee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Co povedat poroti jednotke   tento film zaostal ale po   vizualnej stranke to je lepsie   hl.kapitan Davy JONES.
Ladyhawke1983
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2007
Captain Jack is Back....tak   napínaly všechny trailery   Pirátů své fanoušky, před   druhým dílem Pirátů. Ano,   je pravda, objevovaly se   negativní ohlasy ohledně   druhých dílů a komerčnímu   těžení z úspěchů   prvního dílu. Něco pravdy   na tom bude (převážně u   toho těžení), ale i tak   zůstává Truhla mrtvého   muže nadprůměrným filmem.   V tomto díle již linie   příběhu ustupuje do pozadí   (narozdíl od prvního dílu)   a zaměření přichází   spíš na herecké umění   Johnnyho Deppa a akční   sekvence. Nutno podotknout,   že i výkony Blooma a   Knightley se od prvního dílu   výrazně zlepšili, i když   na Deppa ještě stále   nemají. Hlavní záporát v   překvapivém podání komika   Billa Nightyho je také   výborně zahraný a taky   dobře dotvořený na   počítači.
Byly i   negativní kritiky na   přílišně natahovanou   stopáž filmu a   přeplácanost děje... ano   mohlo by to být o kousíček   kratší, ale já osobně jsem   se při filmu nenudila, ani   jsem pořád nepokukovala na   hodinky, kdy že už to   skončí.
Hudba je   víceméně trošičku   doplněná z prvního dílu,   ale takových kvalit již   nedosahuje.
Samozřejmě, že se ve   filmu najde i pár nudných   či nestravitelných scén,   ale převažují ty plusová   hodnocení. Doporučuji všem,   kteří by se chtěli pobavit   a zažít i nějakou akci.
Snura
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.9.2007
Dvojka pirátů má jistě   své chyby, ale především   má jedno velké eso a to je   Johny Depp v roli kapitána   Jacka Sparrowa. Dalším   trumfem je pak Bill Nighy a   úžasná práce maskérů,   kteří se podepsali na jeho   tváři. A do třetice to je   strhující zábava, která se   žene takovým tempem, že nad   těmi chybami nemáte vůbec   čas přemýšlet.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.2.2020
Jízda po vlnách Karibiku.   Úžasný Johnny Depp,   půvabná Keira Knightley,   které to v tomhle filmu   mimořádně sekne a navíc   bláznivý příběh, nějaká   ta správná dávka humoru a   super akce.
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.7.2015
Už to není taková zábava   jako první film, ale stále   je to dobré, protože tam je   stále Johny Depp. A   nepřekvapivě dobrý je i   Bill Nighy, který je i v   masce chobotnice poznatelný.   Neuvěřitelné. Zápletka je   už poněkud   komplikovanější a   strašidelnější, takže pro   menší děti to už není,   ale jinak drží slušný   standard. Bohužel se z toho   stává seriál.
JVSoolen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2009
az moc preplacane a   prezvratovane, ale porad   velkolepa podivana s kvalitni   triky a nekterymi zabavynimi   vtipky.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.5.2007
Zatímco první díl byl   skvělou oddychovkou u které   se dalo skvěle relaxovat,   druhý tohle všechno   postrádá. Film je nudný,   šedivý a čiší z něj   očividná snaha vydělat   peníze na popularitě   prvního dílu. Ne že bych ho   úplně zatracoval, ale tohle   pokračování mě bohužel za   srdíčko nechytlo.
sluníčko
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.8.2006
Piráti z Karibiku-Truhla mrtvého muže
Kapitán Jack je zpět... a s   ním i Will Turner, Elizabeth   Swann a celá řada nových i   dobře známých postav,   které se vrací na plátna   kin v druhém dílu velkolepé   ságy Piráti z Karibiku. V   hlavních rolích se znovu   představí Johnny Depp,   jemuž role Jacka Sparrowa   vynesla nominaci na Oscara,   Orlando Bloom a Keira   Knightley, která má od   loňského roku také na   kontě oscarovou nominaci.   Pirates of Caribbean 2: Dead   Man´s Chest

Kapitán Jack Sparrow se   vrací! Druhý film o   karibských pirátech v kinech   od 3. srpna.

Režie: Gore Verbinski

Hrají: Johnny   Depp, Orlando Bloom, Keira   Knightley, Bill Nighy, Stellan   Skarsgård, Jack Davenport,   Kevin McNally, Naomie   Harris

Česká   premiéra: 3.8.2006
IceCold
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.8.2006
Tak na toto som sa nemohol   dočkať,pretože jednotka   nola fakt moc dobrá,no   pokračovanie nenaplnilo moje   požiadavky.Hoci efekty a   kamera ma miestami veľmi   bavili až pričasto musel   zachraňovať nudné   "vystrájačky"   ostatných kapitán Jack.Bez   neho by tento film u mňa   nebodoval ani z polovice tak   ako s ním...
resino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2007
Druhé pokračování mě   trochu zklamalo. Nenenavazuje   příliš dobře a   neukončený děj mě   přivádá k názoru, že se   jedná o béčkový   hollywoodský film. Ani   kapitán Jack Sparrow není   tak vtipný jako v   předchozím díle. Přesto si   tady milovník tohoto   fenomenálního kousku najde   svá místa. Krásný je   záběr jak mlýnské kolo   nabere Jacka do lopatek a   ujíždí s ním. Tomu se   musí smát uplně každý.   Doufám, že 3. závěrečný   díl bude lepší a dočkáme   se návratu starého dobrého   Jacka Sparrowa.
zakoba
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Jack
Jsou tam opravdu skvělé   zcény.Jak chtěj Jacka sníst   lidožrouti na ostrově nebo   jak bojují na ostrově a   truhlu.Člověka docela   zarazí,že Jacka sní kraken   (vždyt se dosud Jack ze   všeho dostal) a v takovém   filmu by to člověk   nečekal.Myslím,že se jim   dvojka povedla.
matius
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.11.2010
Dead Man's Chest
U všech dílů Pirátů z   Karibiku jsem se perfektně   bavil a ani Truhla mrtvého   muže nebyla výjimkou. Že je   to pohádka - a první díl   snad nebyl?! Ohromně se mi   líbila scéna, kde Will krade   klíč od spícího Davyho   Jonese, jedno z chapadel   spadne na klávesu varhan a   zazní jedno krátké,   strašidelné D. Hans Zimmer   odvedl skvělou práci,   zvukově je to opět bomba!
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.8.2006
piráti-dvojka
Tak se obavam, ze druhe   pokracovani piratu u me   aspiruje na nejvetsi letostni   propadak. Ta tam je uvolnena   atmosfera jednicky, kde se sem   tam mihl nejaky vtipek a dej   odsypal...kdepak. Dvojka je   proste o nicem. Vzdyt ani ten   dej neni nejak uceleny, nejak   jsem nepochopila, proc ho   vlastne tocili - nic noveho   nam nerekli. Predstavuju si,   ze si proste pripravili pudu   pro trojku...nebo v to aspon   doufam. Ani tolik opevovany   Johny Depp nejak oslive   nezazaril....natoz ostatni.   Jediny, kdo me prijemne   prekvapil, byl Orlando Bloom,   ktery zde konecne pomerne   prirozene hraje. Jinak nic   moc. Velmi dobré triky s   bludným holandanem a jeho   posadkou stridaji ne az tak   povedene...cekala jsem opravdu   vic...
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.7.2018
║Rozpočet   $225miliónov║Tržby USA   $423,315,812 ║Tržby   Celosvetovo $1,066,179,725 ▐   Tržby za predaj DVD v USA   $320,866,274 //počet   predaných kusov 16,680,052║   Čo sa trikovej stránky   týka, tak to je fantázia,   pokiaľ ide o príbeh je to   ešte väčšia vata než   prvý diel. A opäť okrem   prim výkonu Johnny Deepa, sú   tu ostatné postavy v podaní   Orlanda Blooma či Keiry   Knightley úplne ležérne. A   každým ďalším pozretím   mi to len príde čoraz viac   otravné. /videl v kine: 65%/
Vanous
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Jako film porad peknej, ale uz   to neni tak hezke jako   jednicka. Ta byla originalni,   dejme to mu jeste ne tak   pritazena za vlasy jak dvojka.   Ale i tak docela pekny filmek.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.9.2018
Zbytočná prekombinovanosť a   prehnaná dĺžka verzus   skvelé morské príšery a   slizký (doslova a do   písmena!) záporák v podaní   Billa Nighyho a jeho   maskérov/digitálnych   kúzelníkov. Depp je rovnako   dobrý, no už neprekvapí.   Vyhodiť nejakú tú dejovú   rovinu, skrátiť na 120 min,   a bolo by to za 8*.
callaghan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.10.2010
Jako plus bych viděl   přidání nových a   zajímavých postav a to že   film neztrácí na svižnosti.   I úsměvných scén tu je   celkem dost. Moc mi ale   nesedlo to daleko temnější   zpracování oproti prvnímu   dílu. Takže je to pro mě   typický film na jedno   zkouknutí.
cesta64
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.4.2011
Jednička a konec! První díl   byl o dva levely výš než ty   zbylé. Tak jako hodněkrát,   zbytek už byl jen slabým   odvarem vynikající   jedničky.
miken
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.5.2007
Po prvním díle jsem na tento   film šel s velkým   očekáváním, ale velmi mě   zklamal.Objevily se sice   další herecké hvězdy, ale   děj mě nepřesvědčil a   hlavně kapitán Bludného   Holanďana mi nějak nesedl.   Kostlivce, co nemohou umřít,   jsem přijal velmi snadno, ale   tohle už bylo na mě moc.   Jsem zvědav na 3. díl
Niry
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.7.2007
Trojky by se asi neměli   točit... Johny Depp byl sice   nepřekonatelnej, ale Keira a   Orladno už tak dobrý nebyli.   největší chybou a   trapností bych nazvala svatbu   uprostřed boje... Jinak ale   dobrý efekty, hudba a   rozhodně se na to dá koukat   nicméně na jedničku to   nemá.
sydney
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.9.2007
Pokračování úspěšného   filmu mi připadá místy   trochu rozvleklé. Jinak   výborně udělaný film,   vyzdvihuji hudbu.
Mlapiska
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.6.2007
Pěkná pitomost, příliš   překombinované, typický   příklad dvojkových   pokračování, kdy úroveň   klesá. K dobru je třeba   připočíst jen to, že   Truhla solidně udržuje   nastolený Pirátovský vtip.
Koimisto
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.11.2006
Hmm ...
Z očekávané pecky ...   slabej průměr, který táhne   jen J.DEPP.Je mi to velmi   líto, ale toto už není tak   žhavé jako   jednička!!!Některé scény   byly až tak tajuplné a   děsivé, že místy nebyly   vůbec vidět :@)
Příběh mě také trochu   zklamal ... místy jsem   nevěděl na co se soustředit   více :@( a objevení dávno   ztraceného otce?Poměrně   laciné ... takže opravdu jen   průměr a velmi se obávám   třetího pokračování :@)
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.10.2010
Nebejt to taková blbost, moh   to bejt docela dobrej film.   Jak jsem zmínil u 1, nebýt   tam všechny ty nadpřirozený   věci, samozřejmě   adekvátně tomu změnit   scénář, mně by se to   líbilo mnohem víc.   Nejlepší byly ty scény na   ostrově s lidojedy - až na   tu podezřelou náhodu, že   kupodivu nikoho netrefili,   zejména když se ukrývali   dole ve vodě, tam ty šípy a   oštěpy lítaly opravdu   hodně blízko.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih9149minih9149Interview s upírem (1994) 
Interview with the Vampire n
minih5880minih5880Dařbuján a Pandrhola (1959) 
Dařbuján a Pandrhola n
minih24698minih24698Strach (1963) 
Strach n
minih37519minih37519Ochránce (2005) 
The Pacifier n
minih43292minih43292Velkej biják (2007) 
Epic Movie n
minih158249minih158249Záhada Silver Lake (2018) 
Under the Silver Lake n
minih43393minih43393Hory mají oči 2 (2007) 
The Hills Have Eyes II n
minih86108minih86108Machete zabíjí (2013) 
Machete Kills n
minih15934minih15934Playgirls 2 (1995) 
Playgirls 2 n
minih45021minih45021Poslední obrněný vlak (2003) 
Polsednij pojezd n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Pirates of the Caribbean 6 (2018)

 Pirates of the Caribbean 6 (2018)
Pirates of the Caribbean 6 n
 
Žánr: dobrodružný / akční / komedie
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) [DCP]

 Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) [DCP]
Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta n
Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge
Žánr: dobrodružný / akční / komedie / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Joachim Rønning, Espen Sandberg

(pokračování)

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)

 Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna n
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Žánr: historický / komedie / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Marshall

(pokračování)

Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007)

 Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007)
Piráti z Karibiku: Na konci světa n
Pirates of the Caribbean: At World´s End
Žánr: historický / dobrodružný / horor / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Gore Verbinski

(pokračování)

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)

 Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly n
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Žánr: historický / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Gore Verbinski

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190568
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178286

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10