Duben
ohodnotit

Můj soused zabiják

The Whole Nine Yards

Další název:
Môj sused zabijak; Keine halben Sachen; Jak ugryźć 10 milionów
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
21.9.2000
„Na předměstí Montrealu se právě přistěhoval zabiják….“

Komentáře k filmu Můj soused zabiják

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 41
klasifikátor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2021
Hodně povedená akční   komedie. Co na tom, že ten   příběh je poněkud   absurdní a chvílemi kulhá   na obě nohy. U takovéto   oddechovky na to prostě   kašlete, protože o silném   scénáři tyhle filmy   určitě nejsou. Důležité   je tady výtečné obsazení.   Bruce Willis je tu ještě na   vrcholu (kdeže dnes tyhle   sněhy jsou) a víc než   zdatně mu sekundují Matthew   Perry, M. C. Duncan a   nádherně uječená Rosanna   Arquette. Z druhé vlny to   jistí (jak je jeho zvykem)   precizní Kevin Pollak. Ve   své žánrové třídě je   tenhle biják zkrátka   špička.
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.8.2010
Tak nejlepší scéna v tomhle   filmu byla, když to Matthew   Perry plnou silou napálil do   prosklených dveří. Tohle   sehrát, když věděl, že   jsou skleněné, úžo!!! Ale   to je asi taky všechno.   Ještě mně sympatický   Michael Clarke Duncan, ale i   to je málo (kdyby to četl!).
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.2.2014
Velmi zdařile natočeno, jen   humorných scén mohlo být   více, ale nevadí. Skvělý   odpočinkový filmeček.   Vadily mi skutečně jen   nějaké drobnosti. V řadě   komedií je řadím hned za   moje oblíbené bláznivé.   201208249115/9442-20150430 911   5/9442 souhlas s předchozím   s.u.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2010
Celkem povedená komedie s   Brucem Willisem a Matthewem   Perrym. Perrymmu zůstaly   gesta z Přátel a Willisovi   ten jeho výraz v obličeji.   Nejvíc jsem se smála, jak   zastřelil tu slepici a pak   jí oplakával. Nebo jak   vylezl z domu v těch   bačkorách :-D
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.12.2006
Jsem překvapená, jak   povedená komedie se z toho   vyklubala. Dokonce i na   podruhé mne dokázala   slušně pobavit. Hlavně   oceňuji styl humoru. Žádné   trapnosti, ulítlosti, ale   řekla bych situační humor.   Také Perry a Willis si ten   film užívají - nebo   alespoň já mám ten pocit a   to se cení.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2009
The Whole Nine Yards
Milovníci Přátel si   nepochybně nemohli nechat   ujít tuto zdařilou komedii,   ostatně já sama mezi ně   patřím. Můj soused zabiják   je typická žánrovka ve   které exceluje Matthew Perry   či Bruce Willis. Film staví   nejen na dobrém hereckém   obsazení, ale především   solidní gangsterské   zápletce ve které vévodí   dobrý humor, který je tak   nějak typický pro Perryho.   Jeho role mu byla ušitá na   míru a co víc si divák   může přát. Jako by se na   scéně objevil sám Chandler   a Bruce se svou kamennou   tváří coby drsňák. Jedna   z nejlepších komedií jaká   v USA vznikla, důkazem toho   je to, že si film můžete   pouštět do zblbnutí a on se   vám neomrzí. Své mouchy to   mělo, ale přesto jde   vydařený film ke kterému se   vždycky ráda vracím.
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.12.2011
Čekal jsem od této komedie   podstatně víc.No, hlavně   kvůli tomu hvězdnému   hereckému obsazení.I když   M.Perry mě docela mile   překvapil svými   gagy.B.Willis - zase ten jeho   typický kulišácký   úsměv.Také N.Henstridge na   mně působila roztomile,   hlavně když tam stála   nahatá s tou bouchačkou v   ruce .-).
Nicméně i   přes správné hlášky   hodnotím průměrně.
Prasoid
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.7.2008
Tohle Willisovi sluší,   žádná zběsilá akce,   žádný vtíravý humor. O   ten se stará jeho herecký   nekňubný kolega. Příjemné   odlehčení od akčních   sraček té doby.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.3.2013
Herecky obsazeno je to   skvěle(B.Willis,M.Perry,M.C.D   uncan),něktéré scény jsou   super zábava ale občas tam   jsou trapný chvíle.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.6.2009
Skvělá podívaná a   nevybíravý humor,Bruce   Willis a Matthew Perry se   perfektně   doplňují.Špičková akční   komedie.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.9.2012
Srandičky byly a s tím i   filmová zábava. Herecké   obsazení je na prvním   místě. Děj má hlavu a patu   a srandy ve filmu jsou, což   je u komedie základ. Snímek   mě překvapil a rozhodně se   divák nebude nudit. Pěkný   film.
Chrustyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Celkem snesitelná komedie s   dobrým Brucem Willisem a   zdatně sekundujícím   Matthewem Perrym. Ale myslím   si, že se z daného tématu   dalo vydolovat i více   legrace.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.7.2009
Můj soused zabiják
Hodně povedená komedie s   krimi nádechem a špetkou   akce. Ve filmu najdeme řadu   srandovních scének,   vtipných dialogů a   zajímavě řešených   situací. Film nám nabídne   špičkový děj se spoustou   zápletek, zvratů a   nečekaných situací. Každou   chvíli nevíte kdo s kým je   spolčený a proti komu.   Vzájemné podrazy mezi   zabijáky a dokonce i manžely   jsou naprosto normální.   Příběh je pak nádherně   zamotaný a geniálně   propletený. Závěr je taky   dost překvapující.
payo1555
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.3.2013
Tento film mě bavil jen díky   Willsovi! Ten je jako zabiják   skvělý, hlavně ty scény ,   kdy působí jako měkota.   Perry nepřekročil stín   Chandlera z Přátel, pořád   stejný gesta . Moc se mi   líbila Amanda Peet, ta   zahrála milenku obou více   než dobře a myslím, že   zvládla jak akční scény,   tak i ty komické.
hejtman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.12.2006
U mě jen 7,dobré herecké   výkony,Bruce byl   cool,slušně   natočeno,pěkná   podívaná,ale dál mě to   nějak nechytlo.Nucené   komické situace,místy   zmatečný a místy až   trapný příběh.
satyr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.3.2017
Tahle komedie člověka   nezklame. Je plná   svérázného humoru a herci   si své role užívají. Když   mám blbou náladu rád po ní   sáhnu.
Xpojntman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2016
Hezkéj film k odpočinku a   relaxaci. Pokud máte radi   přatele, tak tohle berte jako   bonus k nim. Nakonec Natasha   Henstridge a Amanda Peet byla   a častečně jsou i dnes   kočky a da se na ně koukat.
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2010
Konečně sem viděl jedničku   a jestli si dvojku dobře   pamatuju, tak její   předchůdce je o nějakou tu   úroveň vejš a sledování   tohohle filmu rozhodně nebylo   žádný utrpení, na rozdíl   od nudný dvojky.Willis je tu   typickej drsňák, ale já   měl radost spíš z typicky   „Chandlerovskýho“   Matthewa Perryho, kterej   občas výborně   zahlásil.Nejni to sice   nějaká třeskutě vtipná   komedie, ale zabaví celkem   slušně +Amanda Peet taky   nejni k zahození…
Akana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.8.2011
Zábavné, místy trochu   přitažené za vlasy, ale to   k tomuhle druhu filmů   patří. Nic zásadního, ale   jako oddychovka to funguje.
mikee007
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.4.2012
Můj soused zabiják.
Film plný gagů,který   ale přestože nabízí i   ostřílené filmové hvězdy   (Bruce Willis,Kevin Pollak)   stojí a padá s výkonem   seriálové hvězdy ze   skvělých   "Přátel" Mathew   Perryho.
Ale to není   vůbec na škodu. Ba právě   naopak.Perry by jistě vynikal   i v němých groteskách před   sto lety. Jeho grimasy a   pohyby vyvolávají v   divácích salvy smíchu. K   tomu se musí připočítat   vtipný příběh a máme tu   komedii,která nezklame ani   při opakovaném shlédnutí.
netopir55
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.7.2009
Není to špatná   komedie,která by bez B.   Willise nebyla tak   dobrá.Matthew Perry v roli   zubaře,k smrti vydešeného   ze svého nového souseda,taky   nezklamal.Role v komediich mu   moc sedí.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2020
Tak nájemný beach který po   probíhajícími okolnostmi   výměkne.
Film mě   bavil svou streštěností a   hereckými výkony.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.12.2011
Svižná komedie, která svým   dějem občas překvapí.   Nestává se často, aby se   filmaři takhle dobře   trefili.
lynn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2008
Celkem zdařilá komedie, kde   se můžeme seznámit s   Chandlerem i v jiné roli.   Opět komediální. Ve   vážné si jej nedovedu   představit. Bruce zahrál   jako vždy skvělého   drsňáka. Trochu ulítlá   oddechovka. Ale i tak se k ní   člověk vrátí, když si na   ni vzpomene.
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.3.2004
pokud sledujete Přátelé,   tak vás tu Perry ničím   nepřekvapí. Rozhodně se   zasmějete. Co by jste dělali   vy, kdyby byl váš soused   zabiják? Já bych asi   zpanikařil ještě víc než   Perry. Miluji když vrazí do   skleněných dvěří:)
Koimisto
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.11.2006
Parádni komedie, plná humoru   Chandlera a nebo MATTHEWa   PERRYho chcete-li a   okouzlujícího šarmu BRUCE   WILLISe.Je to opravdu velmi   povedený film, ve kterém   nechybí absolutně nic.Film   si zaslouží 8, ale jelikož   v něm perlí můj miláček   BRUCE, dávám 9 a Vás   všechny vyzívám : CHCETE-LI   SE DOBŘE BAVIT A SMÁT, TENTO   FILM JE IDEÁLNÍM HNACÍM   MOTŮRKEM ... :@)
DoubecekJan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.11.2008
Konečně změna.Málo krve a   více humoru.A vynikající   výkony herců.Bruce Willis   není jen tvrdý polda ale   dokáže zahrat jakoukoli   roli.
Didinka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Dobře jsem se pobavila, byl   to dobrý film. Jako komedii   bych mu nic nevytkla. Prostě   nápaditá kravina na   zasmání s promyšleným   scénářem a výborným   obsazením.
soptik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2005
Celkem povedená komedie,   zajímavý scénář,   neobvyklý, ale skvělý Bruce   Willis.Řadím mezi komedie,   na které se dá dívat víc   než jen jednou.
ancaz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.5.2011
Komedie, která už snad   patří k filmům, které by   měl vidět každý.   Stoprocentní klasika, kterou   člověk musí mít rád.   Willis-mistr akčních komedi.   Perry-mistr trapasů,   roztomilých vyznání lásky   a inteligence zabalené v   moulovi. Ti dva jsou úplně   perfektní kombinace.
martas_v
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.5.2010
Bavil jsem se, od začátku do   konce. Manželka Perryho s   tchýní - to byly semetriky.   Aneb, když se zmizet z   povrchu zemského, musíte si   sehnat mrtvolu a zubaře :).
ally.o
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.2.2005
Obvykle tvrďák Willis   září v této komedii jako   masový vrah. Až na 17   zavražděných mu nic   lidského není cizí. A Perry   coby zubař Oz je z něho   totálně vyjevený. Prostě   spousta humorných situací i   tam kde jde o život.
Nikii
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2013
Můj soused je Bruce Willis! :-)
Skvělé herecké obsazení a   dobrý humor. Nejvíce jsem se   smála, když Matthew Perry,   no, když udělal jakoukoliv   blbost. Třeba když narazil   do průhledných dveří. To   jsem se opravdu neubránila   smíchu. Film mě velmi   pobavil. No a Bruce Willis?   Ten byl jako třešinka na   dortu. Jeho rozčílení,   když zjistil, že Nicholas   má románek s jeho ženou.   Takže 10* :-)
A   ještě něco ... Když se   nový soused Nicholasovi   představil, hned mu byl   povědomí. V hlavě se mu   vybavilo hned několik   výtisků novin, že je to   masový vrah. V novinách   však byla fotografie Johna   McClaina (možná to mám   špatně napsané, tak   pardón) z druhého dílu   Smrtonosné pasti, tedy   alespoň si to myslím.   Podívejte se na tuto komedii,   doporučuji vám jí. :-))
Markst
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.10.2008
To už je hodně dlouho co   jsem tuhle komedii viděl,   měl bych to napravit, i když   se jedná o takový   nadprůměr.
jarapara
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.5.2011
Tento film jsem si velmi   oblíbil. Pokud se chci   podívat na něco   odpočinkového,   inteligentního a k zasmání,   pustím si toto.
Brcko.GOS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2007
Můžu dodat jen toto:
BRAVO!!!
kara.lol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.5.2009
Suprovní komedie. Bruce tady   dokazuje, že má talent i na   jiné role než zachránce   světa. A Matthew Perry v roli   potrhlého a roztržitého   zubaře je naprosto   vynikající.
sussy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.7.2005
Komedie, jenž u mě dostala   skoro 80 %. Matthew Perry sice   hraje jinak pojmenovanou   postavu než Chandlera z   Přátel, nicméně se chová   stejně vtipně jako on. Bruce   Willis opět ukázal, že umí   zahrát snad všechno a tady   je v roli zabijáka přímo k   nakousnutí.
vlcinek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Bláznivá komedie, skvělé   herecké výkony Willise a   Perryho, geniální   protiklady. Bezvadně jsme se   pobavily, když Perry narazí   do skleněných dveří, tak   se válíme smíchy. Vřele   doporučuji!
muad
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.6.2007
sousede ??
Konečně jsem někde viděl   klučinu z přátel ve flm.   roli. Myslel jsem, že to je   dobrej, univerzální herec,   něco jako Ondřej   Puštimařík z Hodonína...a   jak obstál náš   hrdina??parádně, tahle   komedie si najde/našla fandy   široko daleko na úkor   nevybroušeného hůmoru a moc   umělýh komických situací.
Barty
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Tenhle film je fakt   dobrej.Myslím si že Bruce   Wilis a Mathew Perry si to   opravdu dali ta spolupráce   byla fakt hodně dobrá a   hlavně ten děj byl docela   povedenej a docela záživnej   ale zase je to komedie tak   že i kdyby ten děj nebyl   záživnej tak se u toho   člověk aspoň trochu   pobaví!!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih156708minih156708Maigret a noc na křižovatce (2017) [TV film] 
Maigret: Night at the Crossroads n
minih50134minih50134Umění smrti (1989) 
Paint It Black n
minih55097minih55097Zakázaný člověk (2009) [TV film] 
Zakázaný člověk n
minih64115minih64115Království hříchů (2003) [Video] 
Sins of the Realm n
minih18091minih18091Rozsudek (1982) 
The Verdict n
minih36264minih36264Já se vrátím (1977) [TV inscenace] 
Já se vrátím n
minih172898minih172898Nemrkej (2014) 
Don't Blink n
minih100173minih100173Za sklem (1986) 
Tras el cristal n
minih46794minih46794Beznaděj (2006) [TV film] 
Desperation n
minih10215minih10215Kickboxer 5: Kickboxerovo vykoupení (1995) 
Kickboxer 5: The Redemption n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Můj soused zabiják 2 (2003)

 Můj soused zabiják 2 (2003)
Můj soused zabiják 2 n
The Whole Ten Yards
Žánr: akční / krimi / komedie
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Howard Deutch

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10