Duben
ohodnotit

Lovci pokladů

National Treasure

Rok:
2004
Délka:
131 minut
Premiéra v ČR:
3.2.2005
„Aby rozluštil kód, musel porušit všechna pravidla.“

Komentáře k filmu Lovci pokladů

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 59
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2010
Paráda.......
... aspoň pro mě teda.Byl   jsem velmi nadšen.Dá se   říct,že tu vznikla láska   už po prvním shlédnutí   :-).Je to výborně natočené   hodně napínávé   dobrodružství s luxusním   hereckým obsazením.Dost se   mi líbil Sean Bean a Jon   Voight.
Doporučuju   úplně každému.
georginaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.6.2007
Zase jeden z kvalitních   dobrodružných filmů , s   perfektním hereckým   obsazením , jako je Nicholas   Cage. Pohodovka , plná   zvratů , nečekaných   situací , a humoru. V   závěru filmu si můžete   říct, že stálo to za to   shlédnout, a nebyli jste o   nic ochuzeni.
Obivan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Výborný dobrodružný   snímek, který mě dostal   jako žádný jiný film s   podobnou tématikou v   poslední době. Skvělý   Nicolas Cage a Jon Voight. Do   toho půvabná Diane Kruger.   Skvěle vybrané prostředí a   velmi povedené zápletky.   Vynikající příběh,   parádní hudba, dobré   herecké obsazení, tajemno a   překvapení na každém   kroku. Již se těším na   dvojku ...
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2008
Lovci pokladů je vážně   skvělý film, chvílemi mi to   připadalo, že si sand chce   Cage hrát na Indiana Jonese??   :-) :-D ale jinak skvělý   filmeček :-D!!
Rendys
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2008
Slušný filmek s Nicolasem   Cagem v hlavní roli, který   si tak trochu chce hrát na   Bonda a Indiana Jonese.Režie   není nijak úžasná, ale   celkem svižný filmek rychle   uteče, ikdyž jeho konec je   lehce překonbinován. Docela   rád bych věděl tolik co   hlavní role, které v   žádné chvíli nedochází   nápady a ani není hádanka   kterou by nevyřešil. Sean   Bean je slušný protivník,   ale ostatní postavy jsou   zbytečné. Pomocník   hlavního hrdiny a celá   hlavní dvojce mi připoměla   seriál Lovci pokladů(když   opomineme, že krásnou   lovkyni nahradil Nicolas
vercounek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2007
tenhle film mě opravdu   nadchnul. Jednak je podle mě   Nicolas Cage opravdu skvělý   herec, jednak vymyslet jak   ukrást deklaraci   nezávislosti, jelikož je na   ní mapa k pokladu, je fakt   geniální nápad na film
Katullinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Kdo má rád dobrozdružné   filmy s nádechem historie,   určitě ho tento film   nadchne. Znalosti Nicolase   jsou obdivuhodné. Dost dobrý   film.
willy112
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.11.2013
Film Lovci pokladů my přijde   z dobrodružných filmů, kde   se hledači vydávají hledat   poklad za nejlepší z této   série. Tento film si často   pouštím, už protože je v   něm zahrnuto kus dějin   Spojených států   amerických, a ty mám rád.   Takže i proto doporučuji   tento film hlavně   milovníkům amerických   dějin.
michaeljameson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.5.2007
Perfektně propracovaný   scénář i příběh s   dokonalým hereckým   obsazením jako je Nicolas   Cage ! 10 min sledování a   napětí Vás donutí film   shlédnout až do konce.   Předpokládám, že tento   holywoodský kousek ohodnotí   každý nejméně desítkou   :-) Alespoň já jsem jí dal.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2008
tak jsem právě film shlédla   podruhé(nebo možná i   potřetí) a světe div se,   ono to stále funguje. Stále   to do sebe zapadá a je to   taková milá akční   podívaná, která   nepotřebuje extrémy. Nicolas   Cage je zábavný a celý film   má vyrovnané tempo a šmrnc.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.5.2011
LOVCI POKLADŮ

N.Cage v roli Benjamina   Gatese, který zasvětil svůj   život hledání tajemného   pokladu, o kterém mu   vyprávěl jeho dědeček.   Vcelku slušný film, má vše   co by měl mít – trošku   romantiky, trošku vtipných   scén na odlehčení a taky   akci a napětí. Trochu moc   poučování o historii USA,   ale bez toho by se filmu   nedalo rozumět. Dobrá a   zábavná oddechovka. Film   téměř dosahuje kvalit   akčních filmů 80-tých let,   kde Cage přímo zářil. S   uspokojením se na to dá   dívat.
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.5.2015
Pohodový dobrodružný film s   výborným hereckým   obsazením, zajímavým   dějem, zápletkou, vtipem a   dostatkem akce v průběhu   celého filmu. Rád se znovu   podívám
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.9.2008
Nicolas Cage je muj oblibenec   timto filmem si jen potvrdil   tuto pozici. Jako genialni   hledac pokladu s vybornou   zanlosti historie... vypada   jako genius, ktery rozlouskne   vse...a na neho se tato role   opravdu hodi. jeste kdyz ho   doplnuje Diane Kruger...
Tink
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Film jsem si pustila k   usínání jako kulisu,   protože jsem moc nedoufala v   jeho kouzlo, ale od začátku   mě zaujal. Úžasné efekty,   historie a především   krásná Diane Kruger a   Nicolas Cage. Mělo to spád a   každou minutu napětí jsem   čekala co bude dál.
ricky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Dříve jsem tento film   opravdu zbožňoval, dnes se   na něj dívám trochu jinak.   Scénář je absolutně   nereálný, ačkoli si v   celém filmu představitelé   hrají na to, že něco   podobného je možné (nebo   dokonce pravděpodobné).   Líbily se mi výkony Cage i   Voighta, dodávali filmu   šmrnc (hlavně vtípky   Voighta). Jediná výtka,   směřující k hlavní   postavě- jeho prostřední   jméno by nemělo být   Franklin, ale Wikipedie... Ví   naprosto všechno, jeho mozek   by se mi vážně hodil.   Kvalitní hudba. Jen škoda   natočení druhého   pokračování, bez něj by se   na film spousta lidí koukala   trochu jinak... 75 %
janaetz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Opět jeden ze skvělých   filmů Nicolase Cage. Skvělý   děj s trochou romantiky,   zápletky ale velkým   množstvým dobrodružství ,   které vás nenechá zvednout   natož odejít od obrazovky   dokud film nezhlédnete až do   konce. Opravdu povedený film   a doporučuji ho všem.
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.5.2015
Na Indyho to nemá, už pro   prostředí kde se film   odehrává, ale má to   svěží děj, skoro vůbec   hlucho a těch pár nesmyslů   v klidu odpustím. Ženská   postava naprosto zbytečná,   hrdina ve vedlejší koleji   Reily nic moc sympaťák.   Podtrženo, sečteno = klidně   mrknu zase znova. Zábava   zaručena. Skvělá hudba.   2015050511644/12543
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
National Treasure
Benjamin Gates hledající   poklad o kterém mu pověděl   jeho dědeček když byl   malý. Nicolas Cage patřil v   jedné éře mezi nejlepší   akční hrdiny, pak   následovala vlna ptákovin,   které byli víc jak   zbytečné, ale co se týče   téhle role, ta mu skutečně   sedla. Jeho partner Riley   obstarává tu vtipnou část,   Diane Kruger v roli Abigail   obstárává tu krásnější   část. Ve filmu není mnoho   prostoru pro nudu a tak se   bavíte od začátku do konce.  
Záporák v roli Seana   Beana ten neměl chybu dodal   filmu to co film potřeboval.   Po shlédnutí Lovců pokladů   jsem film musela zařadit mezi   mé oblíbené dobrodružné   filmy, protože kdo by   vlastně nechtěl být v   kůži hlavních hrdinů.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2022
´Lara Croft - Tomb Raider´   (2001) zkalila vody na bázi   archeologického   dobrodružství a tím i   divácký zájem o takový typ   filmů, čehož se mnozí   filmoví tvůrci náležitě   chytli. Obdobných snímků   vzniklo vcelku hodně.   Snímek ´Lara Croft - Tomb   Raider: Kolébka života´   (2003) už bohužel propadla,   tak těžko říct, jestli to   nebyl impuls vyprodukovat   obdobný námětový status,   jen tentokrát s mužským   hrdinou alá Indiana Jones. I   když je fakt, že režisér   Jon Turteltaub tvůrčí   návaznost na dílo Stevena   Spielberga plně odmítl.   Věřit tomu můžeme a   nemusíme, neb společných   sounáležitostí je tu více   než dost. a to i s výše   zmíněnou Larou. Tak či   onak, snímek s   archeologickým hrdinou a   historikem Benjaminem   Franklinem Gatesem je daleko   akčnější, neodehrává se   někde v orientu, ale v   útrobách amerického   velkoměsta. A podivem je, že   se to stylem bádání a   luštění šifer dokonce   hodně dotýká i románu Dana   Browna ´Šifra mistra   Leonarda´, který byl   zfilmovaný dva roky po tomto.   Brilantní režie se stala   zárukou, což bylo zájmem   diváků potvrzeno. Odkazy na   různé konspirační teorie,   zobrazující moc tajných   společenství úzce   propojených s aktivitami   předních politiků, je   něco, co vůbec přidalo   dějovému konceptu na   přitažlivé zajímavosti.   Snímek působí jako běžný   popcornový akční film, což   také způsobuje neblahý   pohled právě svou odlukou od   typického dobrodružství.   Ale, nakonec, proč ne?   Důležité je, že se jedná   vesměs o zábavnou, široce   koncipovanou, etudu, která   dokázala využít nastavení   námětu k příjemné akční   a efektové podívané.
Justik66
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Nicolase Cage je zátukou   kvalitního filmu. U lovce   pokladů tomu tak je.   Zajímavá zápletka, chytrá   a nečekaná vodítka k   pokladu. Film který má   napětí, moment překvapení   a samozřejmě spoustu   zvratů. Vřele doporučuji a   těším se na   pokračování...
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2009
Podľa môjho názoru veľmi   vydarený dobrodružný film   určený pre široký okruh   divákov. dej tohto filmu má   dosť podobný nábeh   Indianovi Jonesovi, ale v   modernej podobe. Samozrejme   ani v tomto filme nie je   možné očakávať nejakú   hlbokú myšlienku, skôr len   nejakú ľahšiu úpravu.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2009
Dobrodružný akční snímek   s Nicolasem Cagem v roli   Benjamina Gatese hledačem   pokladů celkem povedená   postava a Cagovi sedí .   Producent Bruckheimer opět   vsadil na dobrého koně   jelikož tento žánr   dobrodruha od doby posledního   Indiana Jonese chyběl a   studio Disney umělo film   dobře prodat.
red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2019
Příjemný dobrodružný   film, který má spád, je   plný zvratů, nepostrádá   humor a dostatek akce.   Vzhledem k tomu, že film má   rating G-13, tak klobouk   dolů.
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Na tenhle film jsem šel do   kina už kvůli seriálu   který se jmenuje stejně a   moc se mi líbí.Bylo to moc   napínavý a celkem i   poučný.Tenhle film se   určitě nelíbil jenom mě   proč taky když po celý   Americe vydělal 35 142 554   $.Už se moc těšim na dvojku   která podle mě bude o hodně   lepší než díl předešlí.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.5.2009
Dost hustý film o hledačích   pokladú.Určitě zaujala   loupež Deklarace a taky to   že se na ní skrýva mapa k   tajemnému pokladu.Zápletka   je prostá oni i oni chtějí   poklad a nechtějí se dělit.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.8.2010
Hledání pokladu trochu   modernějšíma   metodama.Zapojen internet   ,kamery atd.Nejdříve je   provést krádež až poté se   pomocí klíčů dostanou k   očekávanému pokladu.Celkem   mě to pobavilo nechybí akce   ,vtip a napětí.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.10.2011
Hledači pokladů - to je   vděčné téma filmařů - a   tenhle se docela povedl. Jen   je člověku líto, že je ten   poklad zase jako na potvoru v   USA.
fifoml
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.2.2005
Skvele. I kdyz to vypada ze   Benjamin (Nicolas Cage) je   najvetsi genius na svete a na   vsetko pride temer v okamziku   je to dobry. Oplati se na to   jit kina kdyz jeste muzete!!!
vratik7
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.6.2008
Moc povedenej film s Nicolasem   Cagem. Zajímavej scénař i   výkony herců. Ale i fakt,   že Benjamin Franklin Gates   musel utrpět vzdělání,   protože ty jeho nápady byly   velmi originální.
Ell3
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2010
Podle mě moc dobrý   dobrodružný film.Má   akci,vtip,poutavý   příběh.Prostě nění to   ztráta času,film do   každého počasí.
Pecin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.2.2005
Templáři
byli hlavičky :o)) Ještě   větší "bedna" je   však Nicolas Cage. Pamatujte   si, že to co vás potká je   jen další indície!!! :o))
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.3.2022
Indy a Tomb Raider v jednom,   má to spád, je to chytré a   historická nauka se   vstřebávala rychle a snadno.   Tehdá ještě Nicolas vypadal   i k světu a kombinace postav   vycházela. Netřeba v tom   hledat nějaké veledílo, ale   jako chytrá zábava to   postačí.
Petantino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.5.2013
Hledání pokladu již bylo   mnohokrát natočeno lépe,   ale to neznamená, že by   Lovci pokladů představovali   nějaký žánrový odpad.   Indicie k hledání pokladu   patří rozhodně k těm   lepším i kráska po   hrdinově boku splňuje   přísná kritéria, ale ta   genialita googlujících   padouchů je trochu přehnaná   a nedbale hlídaný národní   klenot dává jasně najevo,   že je to vlastně jen   pohádka postavená na   templářských základech.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Dobrodružný film s Nicolasem   Cagem v roli jakéhosi   hledače pokladů ,hledá   nějaký starý vzácný   poklad, pamatuju si jen děj   už ne jak to přeně bylo
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2015
Zkrátka takový ten moderní   dobrodružný film a ne vůbec   špatně natočený. Takže   až budete mít volné   nějaké to volné nudné   nedělní odpoledne, upražte   si popcorn, uvelebte se v   křesle, vypněte mozek a   užijte si tuhle cestu za   pokladem.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.7.2015
Národní poklad
Ilumináti byli vlastně   svobodní zednáři a ti byli   vlastně bezva rytíři,   (prozrazení) kteří všechno   svoje nakradený bohatství   naházeli do díry pod   kostelem. No když to říká   Walt Disney, tak to musí být   pravda. Film sice vypadá jak   desátej díl Indiany Jonese,   ale je zábavnej a nenudí.   Trošku mi vadila hudba,   vypadalo to, jako by hrála   pořád jedna skladba dokola,   navíc úplně tuctová,   nicméně k filmu se hodila.
Ondra44
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.12.2008
Jsou vcelku dobrým filmem i   když se chvilkami příliš   zamotává ve snaze nutit   diváka k přemýšlení a   snadno sklouzává jen k   napodobování obdobných   filmů. Nicméně mu nelze   upřít napětí a spád.
foxx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.3.2008
Přidávám se rád do té   dlouhé fronty těch, kterým   se tento film líbil. I já   mám Nicolase Cage moc rád a   na jeho filmy se vždycky moc   těším. Lovci pokladů mě   také rozhodně nezklamali.   Jestli by někoho napadlo   srovnávat tento nápad   například s Flynnem   Carsenem, pak výprava snad   může mít podobné prvky,   nicméně provedení je v   tomto případě o dvě   třídy výš.
mirhasik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.4.2007
o musím říct že po   zdrcující kritice jsem se   dlouho rozmýšlel, jestli se   podívat nebo ne. Nakonec jsem   se rozhoupal pro ano a   překvápko bylo na světě!   Poměrně slušná podívaná,   která mě ani trošičku   nenudila, ba dokonce pobavila!
christinak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.7.2005
Lovci pokladů rozhodně není   špatný film, ale do dobrého   filmu mu ještě pořádný   kus chybí. Film především   pokulhává na ději, který   mě upoutal jenom v těch   nejakčnějších scénách. A   hlavně: příběhu chybí   originalita. Sedmičku tomuto   filmu dávám jenom kvůli   třem hlavním hrdinům.
btip007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.2.2012
Styl Indiana Jones se vším   všudy. Film má solidní   tempo, ani na okamžik   nenudí. Vytknout se mu dá,   asi jedině pár   nelogičností, ale   především scénka s   presidentem, to bylo opravdu   příliš. Dá se vidět   opakovaně a nikdy nenudí.
klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.1.2020
Tenhle film není žádné   velké umění a ani si na to   nehraje je to ale příjemná   docela dobře natočená a   hlavně výborně obsazená   dobrodružná oddechovka.   Nicolas Cage se proslavil   tím, že bere role ve filmech   bez ohledu na jejich kvalitu a   dokáže hrát jak ve filmech   aspirujících na prestižní   filmové ceny tak v těch pro   které je i označení   "béčkové"   příliš lichotivé. Tady se   ocitl spolu s dalšími   známými herci jako jsou   Harvey Keitel, Jon Voight,   Christopher Plummer, Sean   Bean, Diane Kruger a další   asi uprostřed tohoto   kvalitativního spektra. Film   patří ve své kategorii   dobrodružných akčních   snímků určitě k tomu   lepšímu a přes svou   rozsáhlejší stopáž   neztrácí v žádné fázi   tempo a tah na branku. Navíc   kromě akce a vzrušení   nechybí ani docela vtipné   "odlehčovací"   dialogy a pár vysloveně   komických scén. Asi úplně   každého filmového fanouška   musí zákonitě napadnout   analogie s Indiana Jonesem.   Kdo se u filmů rád baví   aniž by se zatěžoval   přílišným přemýšlením   ten si u tohoto filmu určitě   přišel nebo přijde na své   protože to je opravdu dobrá   oddechovka.
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.9.2010
"Pro znalce"
Nevím jak to je s reálností   těch indicií, ale budiž...   Tak jako tak film víc řekne   Američanům nebo znalcům   jejich dějin - v krajním   případě se tomu zasmějí.  
Chtěl bych mít   sebeovládání Bena, když se   dokáže takhle říznout do   prstu...
Každopádně   je to ve svém žánru   nadstandartní snímek, ale   mám radši míň kecání a   víc akce, takže u mě je   Jones výš.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2017
Lovci pokladů
Co by se asi tak stalo, kdyby   Walt Disney natočil   "Indiana Jonese".   Á, počkejme si, ono se něco   podobného opravdu stalo.   Akorát že hlavní postavu   neztvárnil Harrison Ford ale   Nicolas Cage. Ano, jmenuje se   to Lovci pokladů. Nebo mi to   také hodně připomínalo   "Šifru mistra   Leonarda", dělanou tak,   aby si jí užili i děcka.
Mno, ale co se musí   rozhodně nechat, tak se   tvůrcům podařilo udržet   napětí, zábavu a také   nějakou tu dramatičnost,   aspoň v rámci mezí. Jako   hlavního záporáka zde   zvolili Seana Beana, dobrá   volba, Justin Bartha je pro   mě neznámý herec, ani jeho   výkon se mi nějak extra   nevryl do paměti a nezanechal   žádné emoce. Ale nějaká   komická postava tu přeci   být musí.
Divácky   tak úspěšné, že se studio   rozhodlo natočit i druhý   díl, pro Cage dost netypické   dělat pokračování, ale asi   mu nasypali balík, možná   podobný tomu pokladu. Třeba   si z něj mohl nějaká   procenta nechat. Doufám jen,   že deklaraci nezávislosti   poté vrátili zpátky, a že   jí moc neumatlali, aby se   mohla i nadále používat v   dalších filmech...
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.11.2011
Tak napodruhé musím   přiznat, že ačkoliv   nereálné a v mnohém   přehnané, tak na druhou   stranu je to neškodná   akční oddychovka a docela   dobře se na ní koukalo.   Takže hodnocení i koment   upravuji:-)
pataamat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.4.2009
B.F.Gates je rovnako ako jeho   celá rodina bláznivo   posadnutý pokladom rádu   templárov.Zistí , že sa k   nemu môže dostať vďaka   rozlúšťeniu mapy na zadnej   strane Deklarácie   nezávislosti.Ben však nieje   jediný , kto sa zaujíma o   poklad.Musí ich predbehnúť   a to nielen kvôli pokladu   ,ale aj kvôli tomu aby   prežil .A ako to v hollywoode   býva je jasné , že sa mu to   podarí.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.3.2013
Průměrný dobrodružný film   o hledačích pokladů v čele   s N.Cagem.Nijak zvlášť   zajímavý příběh s   průměrnými efekty.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.1.2008
Slušná neakční zábava pro   celou rodinu. Film moc nenudí   ale ani moc nenadchne. Hold   konkurence Indiana Jonese se   nekonná.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.8.2018
║Rozpočet   $100miliónov║Tržby USA   $173,008,894║Tržby   Celosvetovo $347,512,318 ║   /videl v kine: 65%/___
mildaaxe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.12.2009
Docela slušnej dobrodružnej   snímek, od kterýho sem ale   čekal trochu víc - do nebes   mi ho vychválil jeden kámoš   a já mu to asi uvěřil.Jinak   solidní Cage, výbornej   padouch Bean a celkem   zábavnej průběh celýho   filmu...co dodat?musim   kouknout na dvojku, esli bude   blíž mym zklamanym   přánim...
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.9.2018
Občasný nečakaný zvrat si   v prvej polovici veľmi   slušne podáva ruku s   dynamický strihom v rytme   rázneho MediaVentures   soundtracku, no v tej druhej   to už vzdáte rovnako ako pri   Pirátoch karibiku. Prichádza   monotónnosť a zdĺhavosť a   vlastne vás už ani   nezaujíma, čo presne sa vo   filme deje. Cage opäť   príjemný a Kruger opäť   pekná, no Bean už má na   konte výraznejších   záporákov. Ale to bude   disneyovskou produkciou - tí   svojim zloduchom nedávajú do   rúk zakrvavené sekery.
Kristi
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.3.2005
Myslím si, že film mohl být   proveden mnohem lépe. N.Cage   a.k.a. Benjamin si mě ničím   nezískal a ani jeho herecký   výkon mě moc   nepřesvědčil,   sympatičtější mi byl   J.Bartha (Riley). Musím však   říct, že Sean Bean je   dobrý herec a ještě jsem   neviděla film, ve kterém by   se mi nelíbil.
Jedno   plus pro mě ale tento film   má - zrovna bereme Deklaraci   nezávislosti ve škole, film   pro mě tedy byl taková extra   hodina dějepisu :-)
Pete
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.8.2005
Ach jo, proč já musím u   všeho tak přemýšlet...   Gates je skutečná IQ bedna.   Trvalo mi půl filmu, než   jsem přišel na to, že   nemám myslet a jen se nechat   unášet dějem. Druhá půlka   tedy už byla vcelku povedená   ;-)
superfilmar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.2.2012
Je to sice dobrodružný film   jenomže je s Nicolasem Cagem   a bohužel i blbě natočený.   Zápletka sama o sobě je moc   dobrá, bohužel zpracování   je špatné. Je tam pár   solidních akčních a   dobrodružných scén, ale   jinak mě film vcelku dost   nudil. Tento film je pro mě   dost nezajímavý. Sice se na   něj občas rád podívám,   když si chcete odpočinout   nejspíš se dost pobavíte,   ale jinak...
Nejslabší dobrodružný   film, jen mírně   nadprůměrný. 60%.
ZuzikD
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.6.2009
Občas to bylo dobrodružné,   občas akční ale nejvíc to   bylo legrační, některé   vycucané vodítka byla hodně   k smíchu. Dialogy někdy až   běda to se nedalo poslouchat.   Herci docela ušli, nejvíce   potěšil Sean Bean, škoda   že nedostal víc prostoru.   Nicolas Cage předvedl svůj   standartní výkon alespoň s   trošku snesitelných   účesem. A, ano Diane Kruger   by měl někdo naučit hrát!
michaela666
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Dávám pětku, protože jsem   se těšila na napínavý   příběh plný   dobrodružství a náhlých   zvratů. Ale nějak se   nedělo. Trochu mi to   připomínalo starého   dobrého Indiana Jonnese, ale   Nico tam neměl konkurenci
Thomax
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.4.2008
Nudná, rádoby dobrodružná   slátanina. Na Nicholase Cage   dolehla krize v podobě   stupidních filmů a jemu to   pravděpodobně vyhovuje.   Filmu chybí jakýkoliv   náboj, zápletka je   primitivní a divákovi je   vše předhazováno a nic ho   nenutí u filmu myslet. Nuda.
Ivett
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.4.2008
Nepředstavitelně nudná,   řídká, trapná,   nenápaditá slátanina,   která překvapuje nejen   nepřesvědčivým Cagem, ale   i dřevěnou Kruger, která   dokazuje, že hrát se ještě   nenaučila.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.8.2016
Ufff. Za totáče takhle   nějak vypadaly propagační   filmy. Pravda, místo Nikolase   Cagea hrál Pavka Korčagin,   ale blbina to byla stejná.   Dramatická hudba, všichni   omdlívají nad   nedotknutelností kusu   pergamenu...nuda. A nula bodů   za americkou propagandu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih47251minih47251Sněženky a machři po 25 letech (2008) 
Sněženky a machři po 25 letech n
minih44722minih44722Potopa (2007) 
Flood n
minih51385minih51385Jsi chytřejší než páťák? (2007) [TV pořad] 
Jsi chytřejší než páťák? n
minih11778minih11778Mafiáni (1990) 
Goodfellas n
minih19744minih19744Strakonický dudák (1955) 
n
minih18317minih18317Buldozer (1978) 
Lo chiamavano Bulldozer n
minih16916minih16916Predátor 2 (1990) 
Predator 2 n
minih146214minih146214Velká čínská zeď (2016) 
The Great Wall n
minih44527minih44527Blade (2006) [TV seriál] 
Blade: The Series n
minih35412minih35412Pán prstenů: Návrat krále (2003) 
The Lord of the Rings: The Return of the King n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Lovci pokladů: Kniha tajemství (2007)

 Lovci pokladů: Kniha tajemství (2007)
Lovci pokladů: Kniha tajemství n
National Treasure: The Book of Secrets
Žánr: akční / dobrodružný / thriller / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Turteltaub

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

43 minut již uběhlo
107 minut zbývá do konce

ČT2 - Citový život zvířat

02:55 - 03:20

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

01:45 - 03:05

73 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:40 - 03:30

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10