Duben
ohodnotit

Italský hřebec

Italian Stallion

Další název:
The Party at Kitty and Stud's
Žánr:
Rok:
1970
Délka:
71 minut
„Než se stal “Rockym”, byl a stále je ITALSKÝ HŘEBEC.“

Obsah filmu Italský hřebec

 
První filmovou rolí Sylvestera Stallonea byl VEČÍREK U KITTY A HŘEBCŮ erotický film, natočený v roce 1970, kdy bylo Slyovi 24 let. Když Sly pomáhal kamarádovi z herecké třídy na prestižní newyorské škole Herberta Berghofa se scénou ze SMRTI OBCHODNÍHO CESTUJÍCÍHO, všiml si jeho vášně pro herectví Stephen Verona, zapamatoval si ho a o pár měsíců později ho pozval na konkurz na film PÁNI FLATBUSHE – zbytek je, jak se říká, historie.
VEČÍREK U KITTY A HŘEBCŮ nebyl nikdy uveden do kin, ovšem po úspěchu ROCKYHO byl přestříhán a uveden jako ITALSKÝ HŘEBEC, což byla ostatně před Rockym Slyova přezdívka.
Sly hraje roli “Studa”, jehož celý svět...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Xpojntman
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.9.2018
Cesty ke slavě jsou někdy hodně, ale sakra   hodně těžký. Sylvester "Sly"   Stallone musel absovovat i tuhle hrůzu aby   prorazil. Potom co tohle natočil se zase trochu   divím, že si ho někdo vybral aby natočil něco   jiného. Začatky měl teda krušně, než se   proboxoval k uspěchu.
martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.9.2018
Kitty a Stud. Mladý pár neodolávající sexu.   Vlastně to vypadá, jakoby to byl jejich smysl   života. Všední dny jsou prostě jedna párty   plná sexu a pokušení. Henrietta Holm a   Sylvester Stallone ve svých prvních rolích, z   nichž v herecké kariéře dále pokračoval jen   Sylvester. Snímek je právě u něj z dnešního   pohledu nepochopitelný, ale každý prostě   někdy a někde začínal. Zkrátka se bere vše,   co je k mání. Snímek se tak stal součástí   jeho legendy a není na tom nic špatného. Jako   spousta erotických snímků je značně nudný,   takřka bez příběhu a nějaké zajímavosti.   Vlastně je spíše na uspání, ale to   neznamená, že nemá žádnou hodnotu. Na 70.   léta a danému přístupu k takovýmto filmům je   ještě dobrý. Ať se to někomu líbí, nebo ne,   snímek je v celé své špatnosti vlivem účasti   Sylvestera Stalloneho vlastně příznačným   sběratelským kouskem.
Faustka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.6.2010
Tak tohle je to přísně střežený   tajemství....hm,hm,hm...erotika a kde? Kromě   Sylvestra tam nebyl žádnej pořádnej   chlap...no,voni tam byli vlastně jenom   dva...cha,cha...ale za to Slyeovo nádherně   vypracovaný tělo a snahu pojmout to i po tý   herecký stránce(skoky přes překážky měl   bravurně zvládnutý)...i Rocky nějak   začínal...dávám pět roztoužených.-))))


Hodnocení:n12345678910
MovieboxMovieboxmoviebMoviebox
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697752
Fotografií: 763813
Plakátů: 376393
Obsahů a biografií: 178214

Poslední komentáře

Jízda králů (1989) [TV inscenace...

Jízda králů
Jako rodáka z jižní Moravy   mě tady pár věcí   potěšilo, ale obecně vzato   si myslím, že tenhle   televizní kousek potěší   asi víc milovníky více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10