Duben
ohodnotit

Agent bez minulosti

The Bourne Identity

Další název:
Die Bourne Identität
Rok:
2002
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
17.10.2002
„NIkdo nezná jeho minulost, dokonce ani on sám. Proč ho tedy chtějí zabít?“

Komentáře k filmu Agent bez minulosti

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 54
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.8.2013
Na můj vkus a dlouhou   stopáž tedy akce pramálo,   Viděl jsem lepší filmy na   podobné téma. No, podívat   se na to dalo, ale potřetí   už asi ne.   2012081710717/11334
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.5.2013
Celkem výborný film. Ikdyž   Matta Damona moc nemusím,   zahrál svou roli velmi   dobře. Střílečky sice   nepatří moc mezi můj   šálek kávy, ale tento   snímek mě naprosto vtáhnul   do děje. Nedávám však   plný počet hvězdiček.   Nepatří totiž mezi snímky,   které bych zařadila mezi   osobní favority.
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2004
i dnes je to stále kvalitní   film, s myšlenkou, jejíž   pointu se nedozvíme hned na   počátku filmu...a v akčním   trháku sledujeme spolu s   ním, co je vlastně zač.   Hlavně Matt Damon zde   exceluje a ukazuje další   možnosti svého širokého   herectví - akční hrdina mu   sedí taky jak ulitý.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.3.2017
Agent bez minulosti
Konečně se našla pořádná   konkurence Jamese Bonda.   Někdo, kdo je také akční,   neodolatelný, a hlavně, na   rozdíl od agenta 007, i   neokoukaný. Ano, je tu Matt   Damon ve své životní roli   Bourna.
Příběh je   takové klasické   špionážní akční drama.   Co tedy můžeme čekat?   Akční scény, honičky,   nějakou tu pěknou babu   (kterou zde ztvárnila   krásná "Lola běží o   život" aka Franka   Potente) a příběh, který   se snaží být zamotaný, ale   jen tak na oko. Divák si   musí myslet, že ostatní   neví a on ví. To si myslím   že se filmařům povedlo.   Pořád jsem byl o krok   napřed před dějem, ale ne   až tolik, abych se začal   nudit.
Samozřejmě že   když už někdo přijde s   něčím takovým, co navíc   vydělá obrovské prachy,   musí přijít pokračování.   Já ještě žádný další   díl nestihl zhlédnout, to se   ví, člověk nemá moc času   na to vysedávat u televize a   v kině už to nestíhá, ale   rozhodně se těším na ten   den až mi to vyjde a já   dokoukám posledního Bournea.   Do té doby budu aspoň   přemýšlet, jak se mu budou   scénáristé mstít v   příštích dílech...
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.12.2011
Slušně našlapaná akční   jízda s dobrým hereckým   obsazením a několika   dobrými nápady. To se cení   ,film mě zaujal od prvních   minut a nepustil. Dobrá   práce!
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.10.2014
Další snímek dle námětu   skvělého komiksu 'XIII',   který byl taktéž   zfilmován. Moc jsem tedy   neočekával, ale nakonec bylo   všechno jinak. Matt Damon dal   do své postavy, nalezeného   agenta nic si   nepamatujícího, až   překvapující energii.   Akční scény mají ohromnou   dynamiku a švih. Napětí by   se dalo krájet a byť se to   ani zde neobešlo bez   určitého kýče, jedná se o   akční jízdu, která   nenechá na pochybách.   Tvůrci se velmi vytáhli a   stvořili film, ke kterému se   dá velice často vracet.
Agostino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2009
Super film so super hereckým   výkonom Mata Damona. Neviem   si predstaviť iného herca na   rolu bývalého agenta CIA,   ktorý má perfektnú   schopnosť improvizovať v   zdanlivo neriešiteľných   situáciach.
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.9.2014
AGENT BEZ MINULOSTI

Typický   špionážní thriller, plný   těžce srozumitelných   politických plánů,   nebezpečných úkolů,   sledovacích týmů,   zabezpečených akcí,   tajných schránek, sledovací   techniky a jiných typických   nezbytností. A do toho   vstupuje postava, která si   nepamatuje ani své jméno,   neví kdo je, kým je, ale   brzy pochopí, že mu jde o   život. A ví, že musí být   vždy o kousek napřed, jinak   nemá šanci.

Divák může sledovat s   napětím, jak se Jason   dokáže na poslední chvilku   vzpamatovat, rozpomenout se na   zápasnické chvaty, jak   dokáže neomylně   předpokládat protitah, jak   se dovede vyvléknout z pastí   a fandí mu, když kousek po   kousku, střípek po   střípku, skládá mozaiku   svého životního příběhu.   Jo, jo, těžko na cvičišti,   lehko na bojišti…

Film přinesl   napětí, akci a skvělou   zábavu. I když už nepatří   mezi nejnovější filmy,   pořád nevypadá zastarale a   úsměvně. Stále je   aktuální. Nesnaží se být   zároveň vtipným a   komediálním dobrodružstvím   plným ostrých hlášek. Toho   si na něm cením nejvíc. I v   dnešní době tak může být   výstrahou pro ty, kteří   bezmezně věří politickým   špičkám, jež rozhodují o   osudech jednotlivců, ale i   celých vlád a určují   dějiny světa.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.7.2012
Velmi zajímavý film o muži   který brouzdá po městě a   nějak si nemůže vzpomenout   jak se jmenuje ,odkud je   ,udělá vše proto aby to   zjistil
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2009
Matt Damon v roli agenta   Jasona Bourna, který si nic   nepamatuje podal vynikající   výkon. Ační thriller o   tajném agentovi, kterého se   chtěli zbavit což neměli   dělat.
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2009
Výborný akční thriller s   Matten Damonem.Tenhle herec   moc v akčních filmech není   vidět ,ale tady to zahrál   skvěle.Ten kdo má rád   bondovky tak se mu tento film   určitě bude líbít je to   podobný.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.9.2008
Jeden ze špionážních   thrillerů od spisovatele   Roberta Ludlama, ve kterém se   snaží jeden z nejlepších   agentů CIA, kterého postihla   amnézie získat pravdu o   svém skutečném životě.Do   role Jasona Bournea je obsazen   Matt Damon a já k němu   neměl sebemenší výhrady.K   tomu efektní scénář Tonyho   Gilroye, hudba od Johna   Powella a režie Douga Limana.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Trochu zklamání. Nečekal   jsem sice žádný trhák ale   myslím, že to mohlo být i   lepší. Film má hlavní plus   v tom, že jen trapně   nekopíruje klasického agenta   bez minulosti ale, že se jím   spíše jen inspiruje.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.3.2012
S odstupem času a po třetím   zhlédnutí musím dolů o   dvě hvězdy, řemeslně i   herecky dobře zvládnuté,   ovšem v rámci akčního spy   dramatu odosobněné jak   elektronické bankovnictví a   emočně odstředěné jak   nízkotučné mléko - a já   ráda živý kontakt a taky   smetanu...
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.9.2018
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $121,661,683║Tržby   Celosvetovo $214,034,224║   Jason Bourne zatienil na plnej   čiare aj Jamesa Bonda! _Matt   Damon v životnej úlohe.   /90%/
lucymat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.8.2010
... a Bond se může jít   zahrabat. Matt Damon tu   předvádí akční koncert, u   kterého člověk zapomene i   dýchat. Hudební podkres je   naprosto nekompromisní.   Tvůrci si můžou gratulovat,   že tak nadupanou sérii   zvládli víc než se ctí.
hejtman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2006
Zapomeňte na Bonda ! Je tu Bourn...
Nabroušená špiónská   jízda s velmi slušným   scénářem,svižný a živý   příběh zasazený do   akčního prostředí,tak   trochu netradiční agent Matt   Damon,který si však roli   vyloženě užil a dokázal i   s chlapeckým   zjevem,překvapující a   mužné výkony.Film byl   hlavně ve svém konci   ovlivněn 11.zářím,díky   němuž se dokončení filmu   opozdilo a tvůrci museli být   velmi opatrní co pustí na   oči,v tu chvíli citlivé   veřejnosti v USA.Díky tomu i   vzniklo více verzí   ukončení příběhu,kdy   nakonec vyhrál ten   nejstručnější a tak trochu   přeslazený konec.
karlosphonic
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2009
Reálná Evropa bez umělých bossů
Vše bylo popsáno v jiných   komentářích,ale mně se   také opravdu líbilo,že se   příběh odvíjel v   Evropě.Ale všimněte si   jakým způsobem!Americké   filmy buď Evropu strašně   zkreslují,nebo vždy v   nějakém evropském státě   je nějaký drogový Big   Boss,atd.Zde je Evropa podaná   jen jako kulisa k "road   secret agent movie".To je   velmi sympatické,neotřelé a   Agent bez minulosti má tím i   body navíc i proti   Bondovi.Celkově je film   parádní jízda bez   žádných různých   přehmatů.A mohu se na něj   podívat s chutí kdykoli.Tak   to má být.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.11.2009
Vážně dobrej akční film   se sympatickym agentem v   podání Matta Damona.Menuje   se Jason Bourne, jak zjistí   až časem.A je to výbornej   stroj na zabíjení se   skvjelýma reflexama,   schopnostma, mluví spoustou   jazyků, ovládá jak boj   tělo na tělo, střelbu,   zběsilou jízdu a já nevim   co ještě.A dou po něm jeho   bývalý nadřízený a   kolegové.Neví sice proč,   ale stejnak je jasný, kdo to   asi vyhraje…
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2011
Kvalitní moderní akční   film. Nevím sice, v čem   spočívá ta aura   vyjímečnosti, která se nad   Bournovskou sérií vznáší,   ale třeba pochopím s   dalšími díly. Odstartováno   je nadějně. A France Potente   to ještě nikdy tak   neslušelo jako tady.
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.9.2008
Zabavny, moderne natoceny   thriller, ktery utvoril agenta   noveho tisicileti. Cele to   pusobi hodne realisticky (az   na ty schody v zaveru) a je to   i dobre obsazene.
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.10.2014
Původní film s agentem   Bournem, kterým se   nesmazatelně zapsal do   filmové historie Matt Damon,   má ještě oproti všem   následovníkům onu úžasnou   atmosféru, jež se   pokračováními již   vytrácí a nestupují   klasické efekty nabité a   střihem našláplé   "moderní"   špionážní thrillery. Zde   se podařilo kvítek i   jistého rozvolnění zachovat   a nemalou měrou je to i   zásluha nezapomenutelného   výkonu Franky Potente, bez   níž si tenhle skvostný film   nedovedu představit, stejně   jako bez chladu studené   zimní Evropy.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Tak trochu civilně natočený   snímek bez velkých   bombastických efektů. Děj   mi přišel tak trochu   roztahaný, neurovnaný a   nepříliš zvládnutý. A ani   herecké výkony nebyli nijak   excelentní. Nicméně se   jedná o zajímavý film a tak   mé hodnocení je v celku   příznivé.
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.1.2010
První díl z celé trilogie   bych hodnotil stejně jako   druhý díl. Velmi   nadprůměrné, ale třetí   díl je asi nejlepší.
Saara77
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2005
Nečetla jsem knihu, takže   nemohu srovnávat s   předlohou.
Rozhodně   je to ale pěkně svižný   snímek, kdy se nenudíte ani   na chvíli. Navíc další   dobrá role pro Matta Damona,   který v ní působí velmi   věrohodně. Takovéhle filmy   můžu v jakémkoli   množství. Díky, vážení   tvůrci.
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.12.2003
Dobrá akční detektivka
Neměl pocit nějakých super   akcí nebo něčeho super   tajemného, ale určitě to   bylo napínavé. Víte, není   to ten film, kde někdo   postřílí půlku armády a   nemá ani škrábnutí.Je to   podle mě povedený film,   který neklade vysoké nároky   na chápání diváka, ale   dovolí mu si sednout k   televizi a odreagovat se u   akčních i lehčích scén
Naki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Klasický akční film v   podání Matta Damona, který   má štěstí na skvělé   filmy nebo on je tím co ty   skvělé filmy dělá? Není   se čemu divit, že Matt Damon   patří mezi nejžádanější   herce a mezi Hollywoodskou   elitu. Jediné co mě na filmu   štvalo byly časté dialogy v   cizí řeči bez titulků. Asi   jsem viděl nějakou špatnou   verzi nebo televize Prima je   úplně neschopná. Tohle se   nedá s Bondovkou srovnávat   úplně jiné kafe, daleko   lépe se vžijete do děje.   Hlavně je to bez větších   efektů a to se mi na tomto   filmu líbí. Bondovky jsou   umělé a dokolečka   provařené častými výbuchy   a až dětinsky akčními   scény. Nevím zda bych si   dokázal představit druhý   díl. Většinou taková   pokračování končí   tragicky, ale děj to má   slušný, tak se těším až   se mrknu na dvojku.
majkronyk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.11.2016
Špionážní mazec
Až do tohohle filmu jsem měl   rád bondovky. Teď už mám   rád tohle. Knihu je potřeba   brát jako dobrou předlohu, z   níž se vycházelo. Film má   jinak vše, co byste od něj   čekali. Akci, napětí,   příběh.
bouncer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.9.2003
Agent bez minulosti
Nijak originální snímek,   přesto báječná podívaná   pro dlouhé večery...
DoubecekJan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2011
Akční nářez
Tak tomu říkám akčí   nářez, vše co je potřeba k   odreagování se u telky. Tady   prostě vyšlo vše na co   šáhli ...
T800
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2008
Dobre
Tento film je dobry. Matt   Damon ako agent to je sila. Je   to presvedcive ako keby   niekedy robil v tajnej sluzbe.   Inak dej sa celkom len nieco   tomu chyba. Celkove hodnotenie   je ze sa to oplati vidiet.
renod
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.5.2009
myslím dobře vyvážená   realita...muž který neví   kdo je...rychlé   přemýšlení, rychlé   jednání i reakce...dobré   bojové scény bez toho aby   všude bylo zbytečně moc   krve...agent bez minulosti,ale   nevzaný na milost. Velmi   pěkná podívaná. Určitě   se podívám víckrát.
kamil.ice
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.8.2009
parádní film, ve kterém se   nebudete nikdy nudit.   Doporučuji ke shlédnutí
foxx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2007
Velice zdařilé provedení   podle knižní předlohy.   Napínavý, poutavý,   špionážní thriller, plný   akcí, zvratů, honiček v   rychlém stylu, zlomová   odhalení a otevřený konec.   Matt Damon se vážně snažil   zaujmout a myslím, že se mu   to povedlo. Líbil se mi víc   než dost, proto jsem se   rozhodl ocenit jej nejvyšší   známkou.
callaghan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.10.2008
Docela solidní film, ale víc   jak 6 ode mě nedostane. Ta   zápletka o ztrátě paměti   se mi totiž zdá už celkem   ohraná a děj se dá   poměrně snadno   předpovídat.
tuwanakha
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2005
Matt Démon
Kdo viděl původní fil s   Chamberlainem bude asi pořád   srovnávat. Damon není   rozhodně lepší, ale není   ani o moc horší. Působivá   je závěrečná přestřelka   na schodech.
wawer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Agent bez minulosti je v   podstatě spásou zhůry,   protože při upadající   kvalitě bondovek je tu nový   akční hrdina (mj. také s   iniciály JB stejně jako   Bond), který vnáší do   špionážního žánru nový   život a v to tak strhujícím   tempu, že se z Bourna nedají   spustiti oči
cynik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2008
Moc jsem od tohoto snímku   nečekal, v kinech jsem ho   nechal dokonce bez   povšimnutí, ale po několika   doporučeních mých   kamarádů, jsem si půjčil a   byl jsem mile překvapen.
Tenhle film táhnou   kupředu dvě věci: Matt   Damon a atmosféra.
Díky tomu, zapomenete i   na drobné "chyby" -   scény ze Švýcarska se   natáčely v Praze, kde jezdí   "staré" české   tramvaje (ano, ty nejstarší   pražské typy), nebo se za   oknem auta, v kterém Damon   odjíždí, objevují   Favoriti, Žigulíci a   Trabanti (no na to, že   Švýcarsko patří mezi   nejbohatší země Evropy :-)   ).
Přesto se k   tomuhle filmu často vracím.
fifoml
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.2.2005
spy game
Tenhle film je ako celek i po   castech supr. Konecne to neni   jen o tom jak jeden clovek   bojuje proti celemu svetu.   Bojuje i proti sobe. Najde se   tu mnoho vynikajich scen. A   Matt Damon podal skvely   herecky vykon.
Ziidgaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.11.2004
Tak to je opět jeden z   filmů, na který se člověk   po pár dnech nejspíš nebude   pamatovat. Mou pozornost   upoutal jen Clive Owen,   jakožto budoucí Král Artuš   (King Artur 2004), ne že bych   Mattovi Damonovi ubírala na   kvalitách, ale člověk z té   jeho amnézie musí být sám   zmatený…
hellercz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.12.2009
Perfektní   akčně-špionážní film,   kde se nebudete v takřka 2   hodinách filmu vůbec nudit.   Příběh má co nabídnout,   stále nás táhne kupředu a   krásně to vše utíká.   Super herecké obsazení v   čelé se skvělým hlavním   hrdinou. Bravo.
mmartina
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2004
Velmi svižný a živý   příběh zasazený do   akčního prostředí. Akorát   ten konec byl zase děsně   americký:-(
PogoJoe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Agent se ztrátou paměti, po   kterém "všichni"   kolem jdou. Dá se říci   klasický základní nápad,   teď záleží pouze na tom,   jak se to rozvine dál.   Záleží na hercích.   Záleží na prostředí, ve   kterém se děj bude   odehrávat. Záleží na   desítkách drobných   nápadů, které příběh   ještě doladí a vylepší.   Záleží... na spoustě   dalších věcí, jako je   hudba, vyváženost akce,   humoru a   "rozjímavých"   scén, správné délky a   načasování silných   momentů... záleží na tom,   jestli se vše podaří   vtěsnat do jednoho   zábavného, strhujícího a   fungujícího celku. To   všechno, na čem záleží,   tento film dá se říci že z   naprosté většiny splňuje.   Všechny části celku se   povedly. Možná to mohlo být   ještě lepší, některá   místa mohla být více   "využita", ale   přesto - mě to pobavilo a   nezklamalo. Herecké obsazení   musím vyzdvihnout - typy   hereců přesně sedly do   daného sénáře. Když   srovnám dva poslední počiny   Douga Limana, tak se mi nechce   ani věřit, že ten paskvil   Pan a paní Smithovi a tento   skvělý napínavý snímek   natočila jedna osoba...   Líbí se mi hudba, kde jsem   zaslechl spoustu známých   skladeb, které sem ovšem   sedly. DOBRÝ FILM!
LordPagi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Se dvěma kulkami v zádech a   se ztrátou paměti Jason   Bourne (Matt Damon) o vlásek   unikl smrti. Musí co   nejdříve zjistit, kdo   vlastně je, proč po něm   jdou a proč je pro něj tak   snadné zabíjet.
cira
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2007
Ikdyž se mi styskalo po   knižní předloze,nakonec   jsem musel uznat,že film je   skvělý a poutavý.Nejspíš   se vše nedá nafilmovat podle   knih.
Cyrda
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Kam se na toto dílo hrabou   všechny novodobé bondovky,   žádné přehnané efekty,   ale strhují akce od začátku   do konce s docela slušnou   dějovou zápletkou ...
Etymon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.11.2008
Film ze série mejch   nejoblíbenějších akčních   filmů, úžasné triky,   honičky, herecké výkony.   Každý kdo má rád akci a   napětí má tenhle film   jistě ve svém TOP
mudr.pavlik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2008
Jeden z mála dobrých tzv.   špionážních filmů.
Začátek trilogie, kde   každý díl je lepší než   ten předchozí, což také   není pravidlem.
Dobré   je vidět je všechny.
DeWitte
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Bourne je nejlepsi od 1 po   trojku :-) jako kdo by to byl   cekal ale Matt to vsem nandal   :-)fakt filmik plnej akce a   velmi good myslim:-)
kanyak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.4.2009
Jeden z nejlepsich filmu, co   jsem kdy videl! Co k tomu   dodavat vic.
Leroy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.1.2005
Kvalitni Bondovka
Obavam se ze megalomanske dny   Jamese Bonda secteny. Myslim   ze Bourne je zdatny nastupce,   ktery se neohani krasnejma   zenskejma a novejma bourakama
entei
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2008
Úžasné
Úžasný film a čtyři   úžasné věci: Matt Damon,   Clive Owen (i když tu nemá   žádnou megaroli, já ho   prostě žeru), Franka Potente   a atmosféra filmu!
BeesWax
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2009
První díl jednoho z   nejlepších špionážních a   možná i vůbec akčních   filmových počinů..Skvělá   hudba, herecké obsazení i   atmosféra..
zaky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.2.2008
velmi dobry akčný triller   odporučam si to pozrieť ma   velmi dobre obsadenie film ma   3 diely a sú velmi dobre   všetky neváhal by som a   kúpil by som si ho hned aby   som si to mohol pozriet

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih102050minih102050Pár nenormálních aktivit (2013) [2k digital] 
A Haunted House n
minih54724minih54724Ledová smrt (2006) 
Fritt vilt n
minih15822minih15822Piraňa (1978) 
Piranha n
minih28956minih28956Příšerky, s.r.o. (2001) 
Monsters Inc. n
minih66388minih66388Potulné pohádkové divadlo I. (1975) [TV inscenace] 
Potulné pohádkové divadlo I. n
minih69324minih69324Jedeme na Honolulu (1933) 
Sons of the Desert n
minih18885minih18885Síť (1995) 
The Net n
minih56813minih56813Nezastavitelný (2010) 
Unstoppable n
minih42340minih42340Zelňačka (1996) [TV inscenace] 
Zelňačka n
minih9198minih9198Ivana v útoku (1963) 
n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Jason Bourne (2016)

 Jason Bourne (2016)
Jason Bourne n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Paul Greengrass

(pokračování)

Bourneův odkaz (2012)

 Bourneův odkaz (2012)
Bourneův odkaz n
The Bourne Legacy
Žánr: špionážní / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Tony Gilroy

(pokračování)

Bourneovo ultimátum (2007)

 Bourneovo ultimátum (2007)
Bourneovo ultimátum n
The Bourne ultimatum
Žánr: akční / thriller / drama / špionážní
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Paul Greengrass

(pokračování)

Bournův mýtus (2004)

 Bournův mýtus (2004)
Bournův mýtus n
The Bourne Supremacy
Žánr: špionážní / thriller / akční
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Paul Greengrass

(pokračování)

Agent beze jména (1988) [TV minisérie]

 Agent beze jména (1988) [TV minisérie]
Agent beze jména n
The Bourne Identity
Žánr: thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Roger Young

(jiná verze filmu)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376382
Obsahů a biografií: 178214

Poslední komentáře

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann