Duben
ohodnotit

3:15 zemřeš

The Amityville Horror

Další název:
3.15 Zomrieš (SK); Amityville Horror - Eine wahre Geschichte; Horor v Amityville
Rok:
2005
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
18.8.2005

Komentáře k filmu 3:15 zemřeš

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 79
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.6.2012
Možná jsou věci "mezi   nebem a zemí", které se   nedají vysvětlit, jako ty   jejich halušky, ale i tak mi   film přijde docela mimo - na   to, že podle skutečnosti.
veverka-zrzka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.1.2008
Jo jo, marná snaha o horor!   Bohužel! Mno pro někoho   možná bohu dík. Ale to je   věc každýho, jaký má kdo   vkus! Akcičky nic moc! Ale   koukněte se a zkuste   ohodnotit sami!
hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.9.2008
Tajuplné domy, v nichž   číhá v každém temném   rohu pokoje smrt. To byly   takové domy, které uvnitř   byly daleko větší, než   vypadaly z venku. Nebo   alespoň jsem vždy měl ten   pocit. Nekoneně dlouhé   chodby, nesčíslitelné   množství pokojů a   místností plných   různorodého nábytku.   Děsivé to byly domy. :-)   Oblíbené téma béčkových   hororů sedmdesátých a   počátku osmdesátých let.   Série filmů z Amityville   patří do této kategorie.   Nerozumím tomu, proč vznikl   film 3:15 zemřeš? Je to   remake? Je to pokračování?   Teď mám takový pocit, že   ten původní film z roku 1979   mne děsil více. Nalepit si   na obal DVD text "Film   podle skutečné   události" je zhruba   stejné jako dát text na   konec filmu do titulků   "Při natáčení nebylo   ublíženo žádnému   zvířeti". No?! Věřte   tomu.
Myslím si, že   tímto filmem tvůrci   vstoupili někam, kde už   mnohokráte byli. Nedostatek   nápadů vede ke vzniku   obdobných děl.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.11.2009
The Amityville Horror
The Amityville Horror mám   ráda, na filmu jsem byla v   kině a rozhodně si mě   získal, nebylo to jen proto,   že zde hraje krasavec Ryan   Reynolds, ale i proto, že   film nebyl přihlouplý a měl   hlavu a patu a byl skutečně   strašidelný. Už jsem ho   viděla mnohokrát a jsem   stále nadšená, přesto, že   se jedná o remake. 3:15   zemřeš mám v top hororech.
gabikazavacka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Film je celkom dobrý. na tv   discovery chodí takýto   seriál o duchoch. je to   hraný dokument. lenže toto   bol naozaj film a bol podľa   skutočnej udalosti.
táto realitná maklérka   vo filme sa môže handbiť za   svoju lakomosť. nič proti   tomu, že svojmu manželovi   odpustila, že chcel   zavraždiť jej rodinu, bol   posadnutý. ale žiť s ním   aj nadalej že skoro ich   vyvraždil.
M.A.G.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Zklamání
Tak na to,jakou měl film   reklamu před uvedením k oku   diváka,jsem byl po jeho   shlédnutí velice,ale opravdu   velice zklamaný.Ale tak je to   jenom můj názor.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2009
Plný napätia a dramatických   zvratov už od samotného   úvodu.
Ryan Reynolds   tu svoju rolu zahral   výborné.
Duri86
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.7.2012
pouštěl jsem si film když   jsem měl chuť na trochu   napětí a hrůzy. očekával   stísněný pocit ale kdeže,   jeden z dalších nesmyslných   hororů ,který mě utvrdil   že horory jsou blbost a v   dnešní době už vás   nevyděsí ve filmu nic.   dřív by to asi byla silná   káva, když lidé dostávali   infarkty při Čelistech.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.4.2011
Remake 3:15 zemřeš, který   byl natočen v roce 2005   režisérem Adrewem Douglasem   měl dle mého názoru velký   úspěch. Ač originál je o   hodně lepší, 3:15 zemřeš   i v jistých místech   vyděsí. Herec Ryan Reynolds   po boku Mellissy George   tvořili skvělý pár a po   celou stopáže se na ně dalo   koukat bez nudy a zlosti.   Nemalé chyby a nedostatky v   tomto filmu divák snadno   přehlédne. Hudba, kterou   jste slyšeli v remaku   Texaský masakr motorovou   pilou z roku 2003, vás   nenechá nadechnout. 3:15   zemřeš je pro mě uznávaný   remake, který nebyl natočen   zbytečně a v zapomnění.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.9.2012
Po streche skutočne opatrne
Neviem ako sa k tomu   postaviť. Bol to solídny   masaker na hlavu. Celkom dosť   napätia a mystiky, absencia   hlav, čriev a končatín,   takže super. Povedzme   priemer, ktorý však zhadzuje   to "podľa skutočnej   udalosti". Možno tak,   že nejaký vyšinutý v tom   dome si zapoľoval, ale či   tí mŕtvi sú tam, to je asi   otázne, ledaže by tvorcovia   tam vtedy boli. Neviem no.   Dobré číslo zahrala tá   vyhulená opatrovateľka.   Doteraz by ma zaujímalo, či   to všetko sa odohrávalo v   ich hlavách a snoch, alebo   skutočne tam boli sily zla.   Tvorcovia (a z filmu to tak   vyplýva) zrejme mysleli na   druhú možnosť. Trocha však   nechápem ten koniec, ako   dopadli? Síce spomenul   rozprávač, že už sa   nevrátili ani po veci (tej   vlajočky Islanders skutočne   škoda), ale čo potom? Ja by   som už s takým troška   vyšinutým partnerom už asi   neostával, riziko   budúcnosti. Bod ešte   pridávam a chválim za izbu   toho chalana a vlajku New York   Islanders (konečne niekto   normálny čo nefandí tým   prachačom a stars z Rangers)   a nádherné plagáty a   tričko KISS. Akurát neviem   neviem, ten jeden plagát bol   akýsi novší, v roku 1975   mali na konte iba tri albumy a   stávali sa iba práve   slávnymi živákom   "Alive",   každopádne skvelý hudobný   vkus
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.9.2009
velmi slušný horor až mně   to překvapilo slušné   herecké výkony a režie je   taky na jedničku proto vřele   doporučuji
Chrustyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Nuda, nuda, nuda. Naprosto   příšerný horor s   minimální atmosférou,   hroznými herci a vůbec   vším. Proč jsou teď tak   populární horory ve kterých   se zjevují mrtvé děti?!
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2012
Tak tento horor mne velmi   překvapil a je nutné   podotknout, že takovou   parádní jízdu jsem od   tohoto filmu nečekal.   Amitvillský případ znám a   již několikrát mně zaujal,   a proto jsem byl zvědav, jak   se tvůrci s látkou poprali.   No, výsledek je obdivuhodný   a precizní. Je tu pár   několik povedených lekaček,   ale ty překvapivě netvoří   hlavní náplň filmu. Je tu   velmi povedená atmosféra,   kterou se podařilo udržovat   a herecké výkony také   ničemu nevadí. Opravdu jeden   z těch lepších hororů   posledních několika let. Mě   to bavilo a to hlavně kvůli   atmosféře a příběhu. 85%.
Pecik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.2.2015
Jeden z posledních   horrorových hitů na který   jsem se dobrovolně podíval a   o nic bych nepřišel kdybych   tak neučinil...není   příliš o co stát -   klasická hra na lekanou
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.8.2018
║Rozpočet   $19miliónov║Tržby USA   $65,233,369║Tržby   Celosvetovo $108,047,131║ na   kino veľmi pôsobivý horror   s dobrými lakačkami,   napätím /videl v kine 2x:   90%/
Mlapiska
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.8.2007
Lekačková show
I Sněhurka a sedm trpaslíků   je strašidelnějším filmem,   než tato slátanina, kterou   se dalo zvládnout celou jen s   velkým sebezapřením. Na   3.15 zemřeš jsem slyšela   jenom chválu. Při   zhlédnutí jsem ale   nevěřila svým očím.   Přehlídka laciných lekaček   působí srandovně a   příběh jakože podle pravdy   je pouhým běsněním   pomateného a ne příliš   kreativního scenáristy.   Klišé za klišé a obrovská   nuda. Nejsem příznivcem   staré školy hororů, a po   tomto "veledíle" si   s klidem nechám ujít i   originál.
Robinson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.9.2011
Remake Amityville Horroru z   roku 1979. Nic vyjímečného   a nic originálního, ale na   druhou stranu taky nic, co by   nasralo. Krátká stopáž je   příjemná a tak se u toho   ani nedá moc nudit. Herecké   výkony až překvapivě   dobré, hlavně Ryan Reynolds   je docela i sympaťák.   Technické zpracování na   výbornou, no s atmosférou a   lekačkami je to už horší a   digitální triky jsou v   takovém filmu docela   zbytečné. Přesto však   pohodový a nenáročný   horůrek, kterého by si   všichni jistě vážili víc,   kdyby viděli, jakých   trapáren se filmaři   dopustili u některých   dřívějších částí   Amityville.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.6.2007
Lahko nadpriemerny   horror,ktory ma sice otrepany   namet,ale atmosfera filmu je   dobra a drzi v napati a   strachu divaka az do konca   filmu.Vsetci budu v napati   ocakavat,kedy sa strhne masove   vrazdenie-kedy hrdina konecne   podlahne volaniu a vezme do   ruky sekeru tradicny to   vrazedny nastroj mnohych   horrorov/urcite si mnohy   vzpomenu na Studnu Majora   Zemana :)))/.Herecke vykony   priemerne,ale stale na   urovni.Pre milovnikov horroru   dobra volba a pre ostatnych   tiez stoji za videnie.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2011
3:15 a já nespím...
Já se u těhle americkejch,   průběhu i konce   předvídatelnejch snímků   prostě bavím! Můj mozek dá   off, nakrémuju kopejtka,   napráskám popcorn, zapálím   svíci a jsem schopná dát   denní maraton těhle   Disneyovek ve stylu Malcolm   McDowell v "A clockwork   orange". Tedy naprosto   perfektní film svého   žánru, posledních let.   Nechápu zdejší komentář:   "horor bez mrtvol není   horor" - právě takový   strašák, vybudovaný na   základě naší pouhé   fantazie a zvuků kolem je ten   nejdokonalejší! Na druhou   stranu tento komentář zde   ani nepatří, protože ve   filmu byly krvavé záběry na   útrpným právem podrobené a   z mrtvých vstanuté indiány   (autor komentáře si zjevně   dal mezitím dvacet), bylo   tedy nakonec z čeho strach   čerpat, ba dokonce to má   být snímek podle   skutečnosti, což přidává   na adrenalinu samo o sobě,   ať už to tak je či není.   Film se mi prostě líbil,   efekty také, rodina se mi   líbila, tatínek nejvíc :)
hejtman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.3.2006
jednoduché a působivé
mám rád tento typ hororů   plných duchů,tento se mě   líbil celkem,dobře zahráno   a dobře podloženo kvalitní   zvukovou stránkou,která umí   vystrašit,ikdyž se dá   většinou předvídat   kdy.Námět je podložen   pověrami které vznikly na   základě fantazie jednoho   vraha a vlastní příběh   filmu následuje jako   pokračování po roce od   těchto vražd./viz bonusy   dvd/Ale jinak všechna čest   ,sice se to nemůže   srovnávat s lépe   propracovanými horory /kruh/   ,málo   rozpracované,jednoduché,bez   originálního nápadu, ale   dost lidiček to bude těžko   rozdýchávat a možná to ani   nedokouká.
Barney94
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.8.2017
Klasický americký   duchařský film, který s   tím, co se v domě tenkrát   po vraždách údajně dělo,   nemá moc společného. Pro   mě je to zkrátka další   tuctový horor tohoto typu.
MildaX
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Už ani ty horory nejsou co   bývaly.
Nudná   slátanina s obvyklým   titulkem "natočeno podle   skutečné události",   který má vzbudit zdání   pravdivosti, což je u hororu   trochu úsměvné. Ale jistě   existovala zavražděná   holčička s medvídkem,   který měl utržené   očíčko. :-/
A   nejtrapnější je, že je to   vlastně jenom trapný remake   série hororů z přelomu 80.   a 90. let. A po tak krátké   době bych tomu snad neříkal   remake, ale kopie. :-/
Akana
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.5.2011
Omšelý námět, bezkrevné   zpracování a až na pár   slibnějších lekaček   hlavně nuda. Nic, co by mi   zrychlilo tep. Připadal jsem   si jako když Mr.Bean sledoval   před usnutím partii šachu,   na chvíli zpozorněl když se   hráč chystal táhnout,   jenže pak se zase nic nestalo   a Bean začal znovu klimbat.
Pixel116
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Perfektní thriller podle   skutečné události. Rodina   se nastěhuje do vysněného   domu, ale kdysi tam bratr   vyvraždil celou svoji rodinu,   protože mu to prý řekl ten   dům. Dějiny se opakují a   tentokrát začíná bláznit   Ryan Reynold, ale nakonec   všechno dobře dopadne.
Faye
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.8.2007
Nic extra jsem nečekala,   takže nemůžu nikomu   nadávat jenom sobě. Koupit   výhodně starý dům v tom je   ... „Vždy nějaký   háček“ ... „Staré domy   mají duši“ a některé i   duchy. Jinak souhlasím v   lecčems s Mlapiska .   Sněhurku a sedm trpaslíků   považuji s dalším děsivým   hororem mého dětství   Broučci ( 1967) za to   nejstrašidelnější co jsem   kdy viděla :-).
cerfik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.10.2014
Svého času hororová   hitovka, na kterou jsem se   nechal ukecat a musím   přiznat, že milovníkem   hororu nejsem a tohle a   podobná dílka jak Texaský   masakr motorovou pilou mě   spíše nudí. Jestli má   filmový průmysl sloužit jen   k tomu, aby navozoval emoce   strachu a úleku, tak děkuji,   nechci, ať si to platí ten,   komu to za to stojí.
stanko
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.8.2007
Podle názvu filmu jsem myslel   že to bude dobrý horor   připadalo mě to že se   stále nic neděje na horor to   bylo ubohé.Celkově na mě   ten film neudělal dobrý   dojem ani konec né!!Už bych   se na tento film nedíval.
Cardigan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2008
Me se tenhle horor líbil.   Urcite je stokrát lepsí nez   ozivlí zombíci, který   "sympatictí"   hrdinové ze strechy pro   pobavení strílejí do   hlav...
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2006
Velmi kvalitní horor.   Několikrát jsem se dokonce   lekl a to se mi nestává   :-)Kvalitní kamera, efekty,   muzika atd. Pro milovníka   hororů, perfektní volba.
wena
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.1.2010
Jednou to se mnou trhlo ale to   je na horor trochu málo sice   mě to nechávalo v   očekávání na nějaký   masakr ale když na začátku   bylo řečeno že se to prý   stalo tak jsem čekal trochu   mírumilovnější konec.
Papaja73
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.7.2008
Horor,to není zrovna můj   oblíbený žánr,ale tento   film mě zaujal a místy jsem   měla i to nepříjemné   mrazení v zádech.I když   téma zlých,strašidelných   domů je už poněkud   ohrané,ráda se v tomto   případě nechám znovu   strašit.
Defied_Master
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.3.2009
Na své poměry celkem dobrý   horor. Diváky napíná až do   poslední možné chvilky.   Není ovšem nijak   výjimečný. Řadí se   spíše k normálním   hororům, kterých se na   televizních obrazovkách   objevily stovky. Takový   nádech strachu mu ovšem   dodává to, že je natočen   podle skutečné události.   Výborně zpracované i dobré   herecké výkony aktérů...
Lasy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.6.2008
Horor u kterého jsem se zase   párkrát lek;) ještě že   jsem se díval ve dne...   nevím jestli bych to v noci   přežil:) jj, nejvyšší   počet bodů
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.8.2008
3:15... mnohokrat jsem se   vracel domu v tento cas po   namesti a pokazde si vzpomenul   na tento horor... nevim jesli   je to tim casem a nebo tim, ze   je to horor....ale pokazde   kdyz se mnou nekdo sel, tak se   potom doma bal... aspon tak mi   bylo receno... takze horor to   nejspis bude takovy jaky ma   byt...
Peykka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.8.2010
Přesně tak, od tvůrců   Texaskýho masakru bych   čekala větší jatka, víc   krve. Tady snad ani nikdo   neumřel. Zachraňuje to   námět použitý z dávných   záznamů o Amityville. Nebylo   to špatný, mohlo tam být   víc krve. Na horor docela   slabý.
terka69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.2.2008
Většina lidí tvrdí že   tenhle horor stál za nic, ale   mě to tak nepřipada, byly   jsme na tom v kině a ja sem   se na to divala tak že sem se   nedivala. už v životě to   nechcu vidět a to beze srandy
Kmotr95
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.1.2009
Celkem průměrný horor,   který má pár scén které   trochu vyděsí, ale že by to   byl horor jak se patří, tak   to se říct nedá.
Steve997
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2010
Tos se zas jednou naše   distribuce s českým   překladem názvu   vyznamenala... Ale k filmu.   Sice velmi působivý horor,   hlavně první půlka   zakládá na velkém napětí,   ale závěr už tak působivý   nebyl a vůbec ničím mě   nepřekvapil. Možná je to   tím že jsem od tohoto filmu   očekával opravdu hodně, ale   na druhou stranu je to jeden z   nejlepších hororů té doby.
lynn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.2.2008
No, nebyla to až taková   bomba, jak ohlašovali, ale i   přesto jsem vydržela až do   konce a bez nějaké duševní   újmy. Docela se to dalo.
Elementik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.12.2006
Pěkně natočený, leč   průměrný a ničím   nepřekvapivý duchařský   horor. Používá obehrané   schéma: "V domě se v   minulosti něco nehezkého   stalo, takže na nové   nájemníky, kteří dům   "překvapivě"   zakoupili za levný peníz, tu   čeká pěkné dusno".   Lekačky jsou předem   odhadnutelné, ani moc   nevyděsí. V tomto aspektu   film za většinou asijských   duchařin trochu pokulhává.   Ale abych jen nehaněla. Za   zkouknutí jistě stojí.
Strength
Hodnocení:
Přidáno: 13.5.2007
Není to špatný film, dá se   dokoukat bez toho, aniž by   člověk odcházel, ale na   druhou strano to   propracování mělo být o   hodně leší. Taillery vždy   vypadají velice nadějně,   ale málokdy se to dá říci   o celém filmu, bohužel jim   asi hlavně ke konci začali   docházet peníze, nebo   skutečně nevím, kde nastala   chyba.
cragel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2010
3:15 zemřeš
Jeden z nejlepších hororů   tohoto žánru,který sem kdy   viděl.Příběh o prokletém   domě, do kterého se   nastěhovala nová   rodina...Herecké výkony moc   dobré nebyly,ale u tohoto   filmu moc nebyly zapotřebí.
sylwikk
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.3.2009
"3:15 zemřeš - při   shlédnutí diváci   omdlévají hrůzou! Nic pro   slabší povahy!..."   Tohle sem si o filmu   přečetla, než sem ho   viděla. Na to, jak byl všude   propíranej, to pro mě bylo   docela zklamání :( Prostě   nic moc. Taky by mě   zajímalo, co konkrétně je   na tom strašidelný, já tam   nic neviděla...
BlackElvis
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.12.2007
První polovina filmu je   ještě docela napínavá. Pak   to, ale přechází do   něčeho, co jsme viděli už   v Osvícení. A chtělo to   rozhodně nějakou tu pointu.
Warrior7
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Na své poměry celkem dobrý   horor. Diváky napíná až do   poslední možné chvilky.   Není ovšem nijak   výjimečný. Řadí se   spíše k normálním   hororům, kterých se na   televizních obrazovkách   objevily stovky. Takový   nádech strachu mu ovšem   dodává to, že je natočen   podle skutečné události.   Výborně zpracované i   dobré herecké výkony   aktérů...
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Až na otřesný konec,je   tohle velmi povedený   horor.Děj hodně   zajímavý,lekavé scény   poměrně úspěšné a   samotný dům nenechá ani na   chvíli v klidu.Jen škoda   toho konce.
Wish
Hodnocení:
Přidáno: 13.8.2008
viděla jsem to poprvé někdy   před dvěma lety, kdy jsem na   tom byla v kině s   kámoškama, který se každou   chvíli lekaly a kvílely a se   mnou to ani nehnulo:) ani   jednou jsem se nelekla:) asi   jsem neměla tu správnou   náladu na horor bo nevím.   nejvíc mě pobavil úplný   závěr (brečící holčička   propadnuvší se do země) -   tak u toho jsem se fakt   rozesmála. (btw: aspoň, že   se dalo dívat na hl. hrdinu:)
basi
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.5.2007
Další tupá   vyvražďovačka. Nechápu   proč na to ty lidi chodí.   Každej takovejhle film má   předvídatelný děj a navíc   se u něj kromě pár lekaček   ani nebojíte.Když už se   nám snímek tohohle ražení   dostane pod ruku rádi   typujeme s přítelkyní kdo   zařve jako první a   většinou to taky   trefíme.Doporučil bych to   dětem do 15 let a skalním   fanouškům.
miratskyl
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.7.2010
Horor bez mrtvol není horor!   Podle mě dost nepovedený   filmeček, který nudí od   začátku do konce. Ryan   Reynolds je komik a proto mi   přijde jako dost velký   nesmysl obsadit ho jako   potenciálního vraha své   rodiny.
Helled
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.10.2013
Po dlouhé eře amityville tak   z deviti díly je remake o moc   lepší než další díl   amityville nazev v americe by   byl lepší 3:15 Die
foxx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.11.2007
V době kdy se tento snímek   geniálních hororových   tvůrců dočkal své   premiéry, byl jedním jistě   z těch nadprůměrných.   Kvalitní horor by měl v   sobě obsahovat to, co divák   a milovník hororových filmů   od snímku očekává.   Napětí, zvýšený   adrenalin, zrychlený tep... I   když filmové hodnocení se   provádí podle více   kritérii, stejně jsem ale   osobně toho názoru, že   nejlepším   "teploměrem"   kvality hororu je   rozsvicování a tápání po   vypínačích při cestě na   záchod i když cestu znáte   nazpaměť a to jsem v tomto   případě určitě musel...
Sparta33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Luke
No..celkem zajímavej   horor,kterému přidává   také fakt,že se něco   podobného stalo! Celkem   zajímavý snímek,viděl sem   i lepší horory,ale jak   říkám...nenudil sem se:)
Nenkyta
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.2.2009
Spíše podprůměrný horor.   Opět dům kde se v dávné   době staly ošklivé   věci.Nová rodina se spoustou   snů, které se rozplynou.   Otec má všechny zabít,   vyváznou o chlup až na   psa.Nuda
monchu
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Tento druh hororů mám ráda.   Starý děsivý dům,   tajemství... Všechny tyto   duchařské horory mají   stejnou zápletku, proto je   důležité udělat NĚCO   čím se film odliší.   Bohužel tady se to něco   nestalo, děj byl lehce   předvídatelný. Nejvíc se   mi líbila ta část, kdy ta   malá holčička vylezla na   střechu a oni ji   zachraňovali a taky konec   filmu byl výborný. Bohužel   nic jiného mi už tak v   hlavě neuvízlo. Jedním z   největších kladů filmu je   obsazení Ryana Reynoldse. Co   si budeme říkat, film sem si   pořídila hlavně kvůli   němu:). Přesto když budete   mít možnost ho vidět   nezahazujte ji
kaylin
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Ano, skoro jsem zemřel
Nemám moc rád moderní   americké horory. Většinou   se jedná o filmy, kde slovo   strach neexistuje a hraje se   spíše na krev a vnitřnosti.   Tenhle film je sice výjimkou   a snaží se navázat na   starší hororovou tradici let   sedmdesátých, ale přesto se   jedná o film, který není   ničím úžasným. Možná   proto, že je to remake, ale   také možná proto, že se   prostě nepovedl. Snaha o   vytváření atmosféry tam   sice je, ale mnohdy jsou k   tomu použity staré laciné   fígle, typu „něco   vyskočí do tmy a ozve se   příšerný zvuk“. A   autoři filmu rozhodně nebyly   Hitchcock, aby i s tímto   jednoduchým principem   dokázali divy. Jinak jako   horor to není špatné a mezi   americkou současnou tvorbou   mírně vyniká, alespoň pro   mě, ale skutečně jen   mírně.
kara.lol
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.10.2008
Nemůžu říct, že by tento   film patřil mezi ty moje nej   horory, ale pár lekavých   scének tady bylo a napínavý   je taky docela dost.
filip.marley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.2.2010
7/10
Od tvůrců Masakru Motorovou   Pilou, bych čekal víc akce,   ale i tak se film docela   povedl. Líbilo se mi, že   film je svým způsobem   takové psycho. Postrádá to   více krve. Jinak Dobrý
Bagi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Než jsem shlédl tento film,   slyšel jsem na něj velmi   dobrou kritiku. Nevím, jak se   líbil Vám, já čekal něco   lepšího. Nad zamyšlení   snad jen stojí, že je to   podle skutečnosti.
Carchy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.9.2005
Amityville horror
Horor lákající nic   netušící diváky větou   "podle skutečné   události" je pravdivý   asi tak z poloviny. To že v   domě straší se oficiálně   nikdy nepotvrdilo. Film staví   na hrůzné atmosféře.   Režisérovi se ale kromě   povedených lekaček povedlo   obsadit skvělé herce   (R.Reynolds a M.Georgeová).   Snímek postrádá opravdovou   atmosféru hororu a někdy   dokonce předvídáte kdy a   kde na vás vybachne nějaký   duch.
gorilus
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.9.2007
Napriek tomu že na rozdiel od   klasických krvavých hororov   je v tomto filme vidieť málo   krvy,všetko slušne   nahradzuje hudba a   prostredie.Aj ked ja osobne   horory nejako   neoblubujem,tento som pozrel   do konca a to znamená že sa   bolo na čo dívať.
Ocean
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Sledovanie tohto   mysteriózneho hororu má   dosť upútalo. Dej bol   strhujúci a celkom   napínavý, a pri jeho   pozeraní bola desivá   atmosféra. Celkom slušný   herecký výkon tu podal Ryan   Reynolds. Dozaista som si   všimol ukážkové hororové   prvky, ktoré boli na vysokej   úrovni.
slajd
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2011
Nebral bych to ani moc jako   horror jako spíše thriller.   Nic méně thriller na   klasickou povídku se vcelku   slušně podařil
Laila
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.1.2010
me osobne se tento film moc   nelibil,prisel mi tak nejak o   nicem,docela nudny,proste   absolutne prumerny
Grassazione
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
3:15 zemřeš patří mezi mé   nejoblíbenější horory.   Nevím proč, možná to bude   tím, že patřil mezi první   horory, které jsem viděl,   ale prostě mi nějak   přirostl k srdci.
Dejdik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2010
8/10
Dle mého dost povedený film.   Bavil jsem se od začátku až   do konce bylo to dost   napínáve tak dávám 8/10
Bruno1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.4.2007
Komentář
3:15 zemřeš patří mezi   kvalitní horory podle   skutečných událostí.Je k   nevíře co se může ve   skutečnosti stát.Já bych   řekl,že horory podle   skutečných událostí jsou   horší než ty vymyšlené   např:Texaský masakr   motorovou pilou.   Tento film doporučuji   všem,kterí mají radši   masakry podle skutečných   událostí než vymyšlené   blbosti
Anamorph
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Sobota odpoledne, venku   chčije a chčije, do kina   daleko nebo tam nic kloudnýho   nehrají, doma zbyl od včera   ještě pytlík brambůrek a   na zemi se valí dvd 3:15   zemřeš - ideální kombinace   - oddychovka s vydařenýma   lekačkama a dokonce i   působivější atmosférou   než originál ze 70. let.
echomagma
Hodnocení:
Přidáno: 3.2.2009
3.15 zemřeš je úspěšný   horor, který natočil Andrew   Douglas podle skutečné   události... 14. listopadu   1974 zavolal Ronald DeFeo na   policii, že všichni v domě   jsou mrtví. Jeho matka, otec,   dva bratři a dokonce i jeho   malá sestřička Jodie byli   zabiti ve spánku. Po nějaké   době se policisté   dozvěděli krutou pravdu -   Ronald ten hrůzný čin   spáchal. Vrah se vyjádřil,   ze slyšel z domu hlasy. Potom   zabil svého psa, odstěhoval   se do sklepu a po 28 dnech je   musel zabít... 18. prosince   1975 se do domu stěhuje nová   rodina Lutzových. Původně   to měl být jejich splněný   sen. Sen se ale po krátké   chvíli proměňuje na noční   můru. Kathy Lutz se tak   dozvídá strašné tajemství   ukryté právě v tomto domě.   Co se stane po 28 dnech???   CHYŤ JE A ZABIJ JE!!!
TerezaMondeková
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.8.2018
Já miluju horory podle   skutečné události. Je   neuvěřitelné, co všechno   se může některým lidem   stát, co všechno existuje.   Tento film se mi opravdu   líbil. Nepatří sice mezi   moje oblíbené, ale za   shlédnutí to rozhodně   stojí. Líbilo se mi, že   jsem se u filmu bála a taky   se lekala. To je u filmu   nejlepší. A takový konec   jsem úplně nečekala, proto   je to ještě lepší.
lemurek80
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Vůbec nemám rád   horory,podleh jsem reklamám a   ujistil jsme se že filmy   tohohle typu mě nedokážou   oslovit.JSEM PROSTĚ SRAB   :o)
Ale všem ostatním   milovníkům hororům   doporučuji,já osobně sme se   bál.
Soused89
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.12.2007
Naprosto zbytečná   splácanina, navíc s hodně   nesympatickými hlavními   hrdiny. Vezměte trochu   Kubrickova The Shining, Kruhu   a Vymítače a protřepejte.   Klišé se vrší na klišé,   bezradnost na bezradnost. Je   to naprosto bez atmosféry a   nepřináší to nic nového.   Pozitiva? Snad jedině   krásná Melissa George. Jen   kvůli ní dávám o bod   navíc.
kedar6
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Klasický horor, který vás   nebude nudit, ale ani   nenadchne. V porovnání s   jinýmy "moderními   horory" nepůsobí   alespoň tak lacině a divák   má dojem, že o ději někdo   přemýšlel...Faktem ovšem   taky je, že téma není   příliš originální. Ale,   zvláště na větší   projekci, určitě stojí za   shlídnutí
Melory_Nox
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.6.2006
Na základě skutečné   události se autorům   podařilo vytěžit z toho,   že spousta domů je v Americe   postavena na indiánských   pohřebištích kde často   zemřeli i ti, kdo indiány   popravovali. Boj ženy o   záchranu dětí a manžela   před zlou silou nesmrtelného   kněze zní jako laciný   horor,ale an zdaleka to tak   není.
katule
Hodnocení:
Přidáno: 9.4.2007
No nevím co o tomhle výtvoru   napsat, ale určitě si nebudu   kupovat dům s takovouto   minulostí-měla bych určitě   špatný pocit.
paavvla
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.6.2008
Docela dobré
Filmy s duchařskou tématikou   mám ráda a tenhle nebyl   vůbec špatný. První   polovina byla dost   strašidelná, ale ke konci se   mi zdálo, že tvůrcům   poněkud dochází dech.   Přesto to byl jeden z   nejlepších filmů, které   jsem poslední dobou viděla.
MartinKopr
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.8.2005
Průměrný americký horor
Poslední dobou mám zálibu v   amerických hororech a proto   jsem se tešil na večer   strávený při 3:15 zemřeš,   ale ...

Film   neni úplně to nejhorší co   jsem viděl. Viz. mé   předešlé komentáře, ale   spousta věcí mu chybí.   Nápad neni až tak špatný.   Provedení taky ujde. Ale je   plný řekl bych hloupostí.   Předpokládá se naivita   diváka. Přesně nevím co   tímto textem chci vyjádřit,   ale pokud budete mít náladu   na dobrý horor s alespoň   trošku originální   zápletkou, s gradující   atmosférou, s vyvrcholením a   s určitou vlastností, kterou   nazýváme pocit strachu tak   tohle neni úplně správná   volba.

Možná   po zhlédnutí tohoto filmu   nebudete souhlasit s mým   komentářem, ale zkuste se   poté podívat na Hide and   Seek (2005) a pochopíte proč   tento film nemohu ohodnotit   jako dobrý horor.
Asined16
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Kravina, myslela jsem, že to   bude mnoooooooooooohem   lepší!!! Hodně lidí mi   říkalo, jak je to   strašidelný a napínavý,   ale je to blbost!!!! :(
alvaret
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.10.2011
tako dobrý :D
Tak mě se tento horor   líbil,když se podívate na   dnešní horory,tak je vcelku   slibný.Lekačky,krev a   duchové.Dobrý příběh .D
kanix
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.4.2007
Film, u kterého se bude celou   doba bát, nejen díky   skvělým hereckým výkonům   a kvalitním vizuálním   efektům. Určitě stojí za   shlédnutí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41463minih41463Lemra líná (2006) 
Failure To Launch n
minih55657minih55657Divoký měsíc (2000) [TV seriál] 
Luna salvaje n
minih16315minih16315Policejní akademie 4: Občanská patrola (1987) 
Police Academy 4: Citizens on Patrol n
minih100837minih100837Jako nikdy (2013) 
Jako nikdy n
minih156440minih156440Dabing Street (2017) [TV seriál] 
Dabing Street n
minih29376minih29376Jen počkej! (1969) [TV seriál] 
Nu, pogodi! n
minih6183minih6183Děvčátko, neříkej ne! (1932) 
Děvčátko, neříkej ne! n
minih24374minih24374Žhavé výstřely (1991) 
Hot Shots! n
minih12370minih12370Mezi námi zloději (1963) 
Mezi námi zloději n
minih69614minih69614Pohádka o věrnosti (1993) [TV inscenace] 
Pohádka o věrnosti n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Amityville: Probuzení (2017)

 Amityville: Probuzení (2017)
Amityville: Probuzení n
Amityville: The Awakening
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Franck Khalfoun

(remake)

The Amityville Haunting (2011) [Video]

 The Amityville Haunting (2011) [Video]
The Amityville Haunting n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Geoff Meed

(remake)

Amityville: Dollhouse (1996) [Video]

 Amityville: Dollhouse (1996) [Video]
Amityville: Dollhouse n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Steve White

(remake)

Amityville: Image zla (1993)

 Amityville: Image zla (1993)
Amityville: Image zla n
Amityville: A New Generation
Žánr: horor / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: John Murlowski

(remake)

Amityville 1992 (1992)

 Amityville 1992 (1992)
Amityville 1992 n
Amityville 1992: It's About Time
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Tony Randel

(remake)

Dům hrůzy (1990) [Video]

 Dům hrůzy (1990) [Video]
Dům hrůzy n
The Amityville Curse
Žánr: horor
Země: Kanada
Režie: Tom Berry

(remake)

Ďábel v Amityville (1989)

 Ďábel v Amityville (1989)
Ďábel v Amityville n
Amityville: The Evil Escapes
Žánr: horor / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Sandor Stern

(remake)

Amityville: Dům hrůzy (1983)

 Amityville: Dům hrůzy (1983)
Amityville: Dům hrůzy n
Amityville 3-D
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Richard Fleischer

(remake)

Amityville 2: Posedlost (1982)

 Amityville 2: Posedlost (1982)
Amityville 2: Posedlost n
Amityville II: The Possession
Žánr: horor / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Damiano Damiani

(remake)

Horor z Amityville (1979)

 Horor z Amityville (1979)
Horor z Amityville n
The Amityville Horror
Žánr: horor / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Stuart Rosenberg

(remake)

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

01:20 - 01:50

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Spolu na hranici

01:20 - 01:50

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

01:35 - 02:25

5 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

01:00 - 01:50

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190496
Osobností: 697742
Fotografií: 763733
Plakátů: 376326
Obsahů a biografií: 178191

Poslední komentáře

Jít za svým snem! (2015) [TV cyk...

Jít za svým snem!
Hana Pinkavová podle mého   názoru patří mezi naše   nejlepší dokumentaristy a   tenhle cyklus o našich   mimořádných talentech z   různých více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Velký Jake (1971)

Velký Jake
Johna Wayne já jaksi   nemusím, ale jako Big Jake,   zřejmě díky dobrému   scénáři, jsem visel očima   na obrazovce. Ve filmu hrál i   jeho syn Patrick, spolu   natočili 11 filmů...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Andělské oči (1994)

Andělské oči
Tenhle film je dokladem toho,   že 90.léta byla z hlediska   naší kinematografie hodně   podivnou dekádou.Kvalitní   Hrabalova literární   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Těžká Barbora (1960) [TV divadel...

Potěšení

Těžká Barbora
Herecké výkony a hudební   doprovod Orchestr Karla Vlacha   vdechují tomuto kousku   neopomenutelný život.

Autor: Rostislav-Bartosz

Ohnivý máj (1974) [TV inscenace]

Ohnivý máj
Jedna ze série hodně   povedených televizních   inscenací z naší dávné   historie, které vznikly v   roce 1974. Tentokrát   církevní koncil v více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10