reklama
 
ohodnotit

Fifty Fifty

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Fifty Fifty

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.2% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.3.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2012
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2008
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.5.2009
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2008
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2013
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.5.2009
Clockwork
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.6.2008
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2011
Naki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2009
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.11.2011
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2010
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.12.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.3.2010
Jirka9750
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.7.2010
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11770minih11770Madla zpívá Evropě (1940) 
n
minih6503minih6503Dny zrady I., II. (1973) 
n
minih6972minih6972Dům Na poříčí (1976) 
n
minih21044minih21044Timecop (1994) 
Timecop n
minih13956minih13956Nemilosrdná spravedlnost (1991) 
Out For Justice n
minih7823minih7823Galantní slavnosti (1965) 
Les fêtes galantes n
minih42196minih421961942 (2005) 
1942 n
minih8550minih8550Hořící Mississippi (1988) 
Mississippi Burning n
minih34728minih34728Policajti na baterky (2003) 
National Security n
minih16086minih16086Podtrženo, sečteno! (1991) 
La Totale! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.2 %
3   - řepešínský
5   - hvezdyn
7   - Prasoid
6   - LenC2
6   - Chrustyn
6   - moldovan
7   - satyr
5   - R.RICKIE
6   - Kycky
5   - Jarda.ftr
5   - Clockwork
6   - luan66
7   - Naki
8   - oulisna
6   - rosta12
6   - dals
6   - miratskyl
5   - Ondra44
3   - deatdavid
4   - Jirka9750

TV Program

ČT1 - Doktor Martin (2004) [TV seriá...

15:05 - 15:55

7 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Krasobruslení: ME 2018 Rusko

13:45 - 16:15

87 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:05 - 15:55

7 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:30 - 15:30

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147881
Osobností: 626353
Fotografií: 561927
Plakátů: 266497
Obsahů a biografií: 135755

Poslední komentáře

Botostroj (1954)

...PRAVDA PRAVDIVÁ...

Botostroj
...TAK TAKHLE TO   CHODILO,CHODÍ A BUDE   CHODIT...CHCEŠ PRÁCI BUDEŠ   MAKAT ZA PÁR DROBNÝCH,POKUD   NÉÉÉ,MÁŠ SMŮLU,VENKU   JICH ČEKÁ NA PRÁCI více >

Autor: trampnettulakfb | Hodnocení: 10 / 10

Kdybych byla kluk (2017)

Kdybych byla kluk
I když jde o stokrát   obehraný námět, film mě   velice pobavil. Asi ve   francouzském frivolním   podání má příběh jiné   grády. Už jen to více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Vzteklina (2/6) (2018) [TV epizo...

Hon na lišku

Vzteklina (2/6)
Po shlédnutí druhého dílu   je evidentní kam celá série   bude směřovat.Kriminální   rovina případu se příliš   neřeší a tak je třeba   vycpat více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   až nezáživně pomalým   dějem. Co mi ale více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.122/0.084