reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Fern Gully - Poslední deštný prales

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.12.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.3.2010
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.11.2007
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.12.2007
DJRoccoiNc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39334minih39334Krásná země (1977) 
Il Belpaese n
minih22740minih22740Von Ryanův expres (1966) 
Von Ryan's Express n
minih33521minih33521Hvězda (2002) 
Zvezda n
minih9268minih9268Jak dostat tatínka do polepšovny (1978) [TV film] 
Jak dostat tatínka do polepšovny n
minih5573minih5573Červená řeka (1988) [TV film] 
Red River n
minih57243minih57243Vše, co Lola chce (2007) 
Whatever Lola Wants n
minih36672minih36672Osudové léto (2002) 
Blue Crush n
minih20629minih20629Tarzan (1932) 
Tarzan the Ape Man n
minih14208minih14208Nevítaná návštěva (1996) 
Houseguest n
minih19213minih19213Smrtící epidemie (1995) 
Outbreak n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.6 %
4   - curil
6   - pataamat
4   - LenC2
4   - Faye
10 - satyr
9   - oulisna
2   - Sandruska
4   - vrub
7   - DJRoccoiNc
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144322
Osobností: 615111
Fotografií: 539235
Plakátů: 258055
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Den dobytí Bastily (2016)

Den dobytí Bastily
Sice ne tak úplně   originální, ale zato celkem   svižný a divácky   nenáročný akčňák pro tu   chvíli kdy potřebujete   vypnout mozek. více >

Autor: CyberMageFroll.LF | Hodnocení: 7 / 10

Rafťáci (2006)

Rafťáci
Líbilo se mi to mnohem víc,   než opěvovaní   Snowboarďáci. Mínus za tu   šílenou angličtinu v   soundtracku. To se fakt nedá   poslouchat. více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.486/0.445