reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Fern Gully - Poslední deštný prales

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.12.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.3.2010
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.11.2007
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.12.2007
DJRoccoiNc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63176minih63176Dvojnásobná vražda (2007) [TV film] 
Blind Trust n
minih27924minih27924Malí velcí podvodníci (1999) 
The White River Kid n
minih24391minih24391Živá nebo mrtvá (1994) 
As Good As Dead n
minih38866minih38866Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky (1971) 
Confessione di un commissario di polizia al procuratore della repubblica n
minih26534minih26534Únos (1995) [TV film] 
Kidnapped n
minih8932minih8932Chitty Chitty Bang Bang (1968) 
Chitty Chitty Bang Bang n
minih20764minih20764Ten tajemný předmět touhy (1977) 
Cet obscur objet du désir n
minih2678minih2678Akce Bororo (1972) 
n
minih142766minih142766Láska s vůní sušenek (2014) [TV film] 
The Cookie Mobster n
minih41854minih41854Herkules (2005) [TV film] 
Hercules n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.6 % (9)
4   - curil
6   - pataamat
4   - LenC2
4   - Faye
10 - satyr
9   - oulisna
2   - Sandruska
4   - vrub
7   - DJRoccoiNc

TV Program

ČT1 - Dirigent

10:30 - 10:55

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Belgie

10:00 - 11:00

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:50 - 11:00

44 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

9 minut již uběhlo
101 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151240
Osobností: 635286
Fotografií: 575812
Plakátů: 273902
Obsahů a biografií: 139055

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.36/0.32