ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Fern Gully - Poslední deštný prales

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.12.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.3.2010
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.11.2007
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.12.2007
DJRoccoiNc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8053minih8053Hamlet (1948) 
n
minih71079minih71079Fort Massacre (1958) 
Fort Massacre n
minih13375minih13375Na řvoucích strojích do Monte Carla (1969) 
Monte Carlo or Bust n
minih125610minih125610Felix a Meira (2014) 
Félix et Meira n
minih21704minih21704Underground (1995) 
Underground – Il était une fois un pays / Underground / Podzemlje n
minih37192minih37192800 kulek (2002) 
800 balas n
minih50633minih50633Dallas (1950) 
Dallas n
minih45440minih45440Mý lepší blues (1990) 
Mo' Better Blues n
minih37025minih37025Modré auto (2002) 
Blue Car n
minih49734minih49734Burák a Bludička (2006) 
Mater and the Ghostlight n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.6 % (9)
4   - curil
6   - pataamat
4   - LenC2
4   - Faye
10 - satyr
9   - oulisna
2   - Sandruska
4   - vrub
7   - DJRoccoiNc
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588791
Plakátů: 279704
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.289/0.254