reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Fern Gully - Poslední deštný prales

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.12.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.3.2010
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.11.2007
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.12.2007
DJRoccoiNc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51740minih51740Zmije (2006) 
Le Serpent n
minih136187minih136187Bojovník (2015) 
Southpaw n
minih44348minih44348Nádherná země (1959) 
The Wonderful Country n
minih27923minih27923Spravedlnost ulice (1996) 
Street Corner Justice n
minih25505minih25505Ztraceni ve vesmíru (1998) 
Lost in Space n
minih15423minih15423Panu učiteli s láskou (1966) 
To Sir, With Love n
minih43391minih43391Čínská moře bouří (1935) 
China Seas n
minih45451minih45451Hokej je hra (1978) 
Hokej je hra n
minih37785minih37785Jen jednou se miluje (1980) 
Samo jednom se ljubi n
minih67993minih67993Vánoce bez Santy (2006) [TV film] 
The Year Without a Santa Claus n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.6 %
4   - curil
6   - pataamat
4   - LenC2
4   - Faye
10 - satyr
9   - oulisna
2   - Sandruska
4   - vrub
7   - DJRoccoiNc
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145807
Osobností: 619759
Fotografií: 545935
Plakátů: 261042
Obsahů a biografií: 133661

Poslední komentáře

Návrat do zítřka (2015)

Návrat do zítřka
Sci-fi film se zajímavým   námětem. Příběh se   neustále mění s postupem   vytváření dalších   paralelních světů, takže   se vytváří stále nový více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Extant (2014) [TV seriál]

Extant
"Akční" ministryně s   podobou Hillary, místo   hybridů dosaďme součastnou   globální i-hrozbu a   voilà...až na tu Hillary to   všechno do více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Ohňostroj (2003) [TV film]

Ohňostroj
Příběh je opět velice   akční a jenom napovídá,   že ne všude se dodržují   pokyny a předpisy o   bezpečnosti práce, auta   řídí slepí řidiči, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 4 / 10

A.I.: Umělá inteligence (2001)

A.I.: Umělá inteligence
Zajímavý námět na film. Je   to povedené drama o robotovi   s lidskými city. Co stojí za   zmínku je také výkon H. J.   Osmenta. Akorát mi nějak více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

3:15 zemřeš (2005)

3:15 zemřeš
Klasický americký   duchařský film, který s   tím, co se v domě tenkrát   po vraždách údajně dělo,   nemá moc společného. Pro   mě je to zkrátka další   tuctový horor tohoto typu.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.519/0.481