reklama
 
ohodnotit

Fedora

Žánr:
Země:
Rok:
1978
Délka:
114 minut

Celkové hodnocení filmu Fedora

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2006
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.8.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.9.2015
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2008
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2010
Alix
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.9.2015
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2009
Ludosacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42759minih42759Zombie přichází (2005) 
Dead Men Walking n
minih125662minih125662Vybíjená (2015) 
Vybíjená n
minih113763minih113763Cairo (1963) 
Cairo n
minih3534minih3534Banánový Joe (1982) 
Banana Joe n
minih46713minih46713Barva kouzel (2008) [TV film] 
The Colour of Magic n
minih26939minih26939Nevera po slovensky (1981) 
Nevera po slovensky n
minih25337minih25337Blázni ve válce (1967) 
La feldmarscialla n
minih13912minih13912Největší událost od chvíle, kdy člověk vstoupil na Měsíc (1973) 
L'événement le plus important depuis que l'homme a marché sur la lune n
minih24665minih24665Schůzka se stíny (1982) 
n
minih22980minih22980Všichni dobří rodáci (1968) 
Všichni dobří rodáci n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
7   - curil
8   - clara.bow
7   - Angelika28
8   - Faye
7   - melakara
7   - Kycky
7   - Blanche21
7   - MysteryIll
8   - Johnny1
9   - Alix
7   - yuyka
5   - Ludosacek

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

16:35 - 17:30

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední lovci v Mongolsku

17:20 - 18:15

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

16:40 - 17:35

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144316
Osobností: 615091
Fotografií: 539202
Plakátů: 258032
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.502/0.462