Jeden svět
ohodnotit

Fantom Opery

The Phantom of the Opera

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
143 minut
Premiéra v ČR:
17.2.2005
„Láska která neumírá, hudba která je věčná“

Komentáře k filmu Fantom Opery

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 40
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.1.2011
Fantom Opery
Budu se asi opakovat ale   rozhodně jsem od tohohle   filmu nic velkého nečekala,   ale opak je pravdou.   Nádherný příběh s   příjemnou hudbou. Emmy   Rossum jsem v pár filmech   viděla, ale rozhodně jsem   nečekala, že díky tomuhle   filmu si jí naprosto   zamiluju. Gerard Buttler byl   jak jinak než vynikající,   ale už si asi nikoho jiného   v roli Fantoma nedovedu   představit. Výborné efekty   a skvělá podívaná. Film,   který by si nikdo neměl   nechat ujít.
pataamat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2009
Vikomt Raoul de Chagny sa   zamiloval do speváčky   Christiny.Ona sa , ale páči   aj Fantómovy   opery,záhadnému umelcovy s   maskou na tváry , ktorý   žije v podzemí opery.
Christina ho má za anjela   hudby , a nevie si vybrať   .Klasa dej -celkom fajn.
M.A.G.
Hodnocení:
Přidáno: 5.1.2012
Já moc muzikály nemusím,   proto nebudu ani hodnotit,   abych filmu neublížil.Ale to   jsem chtěl říct, zaujaly   mě tady kostýmy.Ty byly   skutečně parádní.
Petra.Barbie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2008
Nádherný muzikál, magická hudba!
K tomuto úžasnému filmu s   krásnou a sugestivní hudbou   tady již bylo řečeno vše,   takže se jen připojuji a   vřele doporučuji každému,   kdo miluje tajemno, klasickou   hudbu a samozřejmě   muzikály. Je to báječný   emotivní zážitek.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2012
Sing to me, my angel of music
Pomerne známy muzikál   pretavený do filmovej podoby.   Ten dej, no bolo to tak na pol   plynu spravené. Páči sa mi   však tá architektúra,   kostýmy, rekvizity, kulisy.   Nádherné. Cintorín v tmavej   treskúcej zime. Krutý,   odľudštený, zlý hrdina.   Film v konečnom dôsledku   skôr smutný. Na druhej   strane je na filme   najkrajšie, tá notoricky   známa titulná skladba, duet,   tu je trošku zahalená do   modernejšieho hávu,   každopádne som ňou   fascinovaný, dokonalý kúsok
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.1.2010
Velmi povedení hudební film   je to skvost mezi tímto  
žánrem skvělé je   obsazení toho to díla a   nemá to žádnou chybu.
moldovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2008
Filmový muzikál se díky   výtečné práce režiséra   Joela Schumachera stal   velkolepou podívanou plnou   hudby, bohaté výpravy i   příběhu složitého   milostného trojúhelníku.   Tajuplnost děje filmu   dodává postava fantoma   opery, skrývajícího svoji   zohavenou tvář pod maskou.
lucymat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.2.2011
Pompa, luxus, megalomanství,   božská hudba, mrazivý   zpěv. To vše vám prolétne   očima, ušima i srdcem.   Phantom vás pohltí a   způsobí silné mrazení v   zádech. Ne hrůzou,   okouzlením.
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Mám rád takovéhle   muzikály...Geniální hudba,   vynikající herci, velkolepá   podívaná a nádherné   kostýmy...Některé záběry   působí krapet kýčovitě   ale když uslýšíte zpěv   dokážete odpustit snad   vše...Někoho může odradit   těch dlouhých 143 minut ale   tohle vše uteče jako voda, a   mě dokonce zaskočilo že   vidím závěrečné   titulky...V takovémhle filmu   člověk nemusí ani umět   hrát stačí když dobře   vypadá a krásně zpívá,   tady se vše povedlo na   jedničku...Emmy Rossum   zpívá opravdu lazebně a   její zpěv se musí líbit   snad každému, oproti tomu   Gerard Butler zpívá   nepatrně hůř, ale na to že   to není operní zpěvák, tak   je taky výbornej, i když   jsem se svým slabým hudební   sluchem zaznamenal, že to   neni zrovna ono...Nikdy by mě   nenapdlo že to řeknu nahlas   ale jdu si stáhnout   soundtrack!
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.4.2008
Úchvatná vizuální stránka   filmu, skvělé herecké   obsazení, zajímavý a   napínavý příběh,   vynikající hudba.
Papaja73
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.9.2008
Nejnovější zpracování   známého muzikálu.Možná   proto,že nejsem příznivcem   tohoto žánru,na mě tento   film příliš   nezapůsobil.Zdál se mi   nudný,příliš dlouhý a   nezáživný.Chybí dějový   spád,dramatičnost.Ale abych   jen nekritizovala,film má   skvělou výpravu a   kostýmy,to ovšem dobrý film   nedělá.
huron
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.4.2006
Na první pohled   velkorozpočtový film má   určitě velké ambice:   skvělá výprava a kulisy,   nádherná Emma Rossum a sice   ve vedlejší roli, ale velice   výrazná Miranda Richardson.   No a samozřejmě hudba, ale   to snad ani není třeba   zdůrazňovat. Ale bojím se,   že to je vše: všechny ty   dolary působí strašně   strnule, studeně, vůbec mě   to neoslovilo. A kromě   zmíněné Emmy Rossum pro mě   byli další protagonisté (na   film tohoto kalibru)   nepřesvědčiví. Film jsem v   podstatě dokoukal jen díky   tomu, že se mi neustále   vybavovaly úryvky z knihy   "Maškaráda" od   Pratchetta, který příběh   Fantoma skvěle paroduje.
michal33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2008
Nádherná hudba   A.L.Webbera,kterou nám   filmově zpřístupnil Joel   Schumacher...a obsah filmu?   Nedůležitý,avšak skvěle   profesionálně natočený   příběh... něco jako Panna   a netvor,ale s nepříliš   šťastným koncem...
Ela
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Muzikálům obecně moc   nefandím,ale k tomuhle mám   poměrně osobní vztah,takže   jsem si na jeho filmové   zpracování dávala   obzvlášť dobrý   pozor.Pozornost na sebe strhla   velkolepá výprava a   samozřejmě nepřekonatelná   hudba a herecké výkony byly   zatlačeny do pozadí.Kdybych   se měla vzjádřit ke zpěvu,   tak předsatvitelka Christine   se příliš snažila o   jakousi něžnost či co,ale   chvílemi jí z toho   vycházelo spíš kňourání   a projev Fantoma byl,jak už   se kdosi přede mnou   vyjádřil, příliš hrubý   až uřvaný,na druhou stranu   herecký výkon byl poměrně   přijatelný,což se nedá   říct o postavě   Raoula,který mi byl   vyloženě protivný,protože   přehrával a byl afektovaný.
sismik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.2.2011
Rozhodně zajímavý a   neobvyklý film, vynikající   hudba, která si mě naprosto   získala a postava fantoma   byla zkrátka dokonalá :-D   Emmy Rossum byla vynikající   a uchvátil mě její hlas.
Mary.Elwood
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.1.2009
Mám ráda Joela   Schumachera,což mě nejvíc k   tomu snímku táhlo,a   nezklamal. Příběh sice tak   trochu "tuctový"   ,ale krásné interiéry a   dobrá hudba se snímku   upřít nedájí.A Gerard   Butler byl opravu   luxusní,tajemný fantom.
fantomino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2010
10/10
Fantom opery v podání   Gerarda Butlera je ten   nejlepší co sem viděla.   Byla sem unesena nejen jeho   skvělým hereckým výkonem   fantoma, ale i úžasnou   hudbou, která je prostě   kouzelná.Celkově mi film   příde velmi chytlavý.Já se   na něj dívám poměrně   často a ještě pořád mě   to neomrzelo.Muzikál je   velice dojemný a nedivím se   těm co na konci   pláčou.Podle mě je to   nejpovedenější Butlerův   film, viděla sem ho i v   jiných filmech at uz   komediích nebo v   akčnějších filmech, ale   tenhle prostě nemá   chybu.Gerry Butlera fakt žeru
Majda88
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.11.2007
Film má úžasnou výpravu a   nádhernou hudbu, o které se   tady snad ani nedá debatovat.   Gerry jako Fantom mě nadchl,   má silně charakteristický   hlas. A podle mě jako jediný   ve filmu z herectví něco   představuje. Emma má   úžasný hlas, ale celý film   je nesnesitelně unylá.   Častokrát jsem se přistihla   při tom, že z ní nepoznám,   co se jí honí hlavou.
Ale hudba je jinak   geniální.
petroniuss
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.6.2009
Lerouxovu knížka i   zpracování muzikálu se   bezvadně doplňují. Podle   mě se o to velkou měrou   zasloužila Webberova hudba,   která je fascinující,   tajemná, romantická ... a   vůbec. Celý film je z   hlediska filmového řemesla   dost dobře odvedená práce.
Katka.H.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.6.2009
Velmi povedený filmový   muzikál plný skvělých   písní, herců a nádherné   atmosféry opery a tajemného   fantoma !!
Kristi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.9.2005
1/5? To snad nemyslíte vážně ...
Nechápu, jak mohl Premiere   dát tomuto filmu jen 1   hvězdičku z pěti.   Kýčovitá nuda? Ale vůbec   ne! Tvůrci se zaměřili jen   na rekvizity? Naprosto   nesouhlasím. 1 hvězdička   soundtracku? Tak to už je   vrchol.
Hudba ALWebbera   je geniální a až na   zpěváky a některé   doprovody je zcela autentická   s originálním muzikálem,   který vyhrál tolik Tony   Awards.
Souhlasím, že   Gerard nezpívá jako profík,   ale nemůžete tvrdit, že   zpívat neumí. Jeho hlas,   narozdíl od Michaela   Crawforda, je temnější (+),   hlubší (další +) a   rozhodně zaujme. Fantoma   hraje moc dobře, zcela   věřím tomu, že Christine   propadla jeho kouzlu a hledala   v něm svůj idol, svého   anděla a svého otce. Já   jsem v Gerardovi viděla   Fantomovu genialitu a   šílenství, jeho zoufalý   smutek, jeho touhu po lásce a   jeho posedlost Christinou.
Emmy je skvělá.   Nevinná, ztracená,   rozpůlená mezi reálným   světem a světem dětských   snů a Fantomových iluzí.   Má krásný hlas, který   narozdíl od S.Brightman po   nějaké chvíli nezačne   vadit.
Patrick je   naprosto v pořádku. Minnie v   roli Carlotty je fantastická   - musíte shlédnout   originál, abyste mě   pochopili. Její přízvuk,   její ječení a obličeje...   Ještě dnes se doma smějeme,   když někdo napodobí její:   He loooves me, looooves me :P   Také mě potěšili   manažeři a dirigent :)

Příběh je   nádherný, temný,   neromantický a dojemný.   Líbí se mi, že nekončí   žádným holywoodským   happyendem. Jde do hloubky   (Christinin vztah k Fantomovi   odkazuje na její ztrátu otce   atd.).

Žádné hudební číslo   nezaujalo? Mně teda ano!   Osobně mám nejradši část   Past the point of no return,   kdy Fantom vkládá Christine   do úst slova pokory a oběti.   Masquerade je skvělá   podívaná, jak taneční tak   zpěv. O finále ve   Fantomovém podzemí   nemůžete tvrdit, že vás   nedojalo. Jak se hlasy Fantoma   a Raoula prolínaly, jak se   nad nimi vznášel krásný   Christinin soprán...   Fantomovo zoufalé   vyhrožování a Christinino   konečné dospívání...
Tento film shledal velké   popularity v zahraničí   (omrkněte hodnocení filmu na   www.uk.imdb.com) a já nevím,   proč se Čechům nelíbí. Je   to jen pro zasvěcené   milovníky muzikálů?   Nemyslím, ale za to si   myslím, že film si   zaslouží více než 1   hvězdičku z pěti a   soundtrack obzvlášť.
puol
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.1.2010
Slávna predoha s úžasnou   hudbou, objemný budget,   sympatické herecké   obsadenie. Teda zmrviť to je   celkom umenie a Joel   Schumacher to opäť dokázal.   No čo mali mu dať aspoň o   polovicu menší rozpočet a   určite by prekvapil.
Petr1984
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.12.2008
Tak je pravda, že na tento   muzikál mě do kina před   pár roky vytáhla po dlouhém   nátlaku moje partnerka. Sám   bych asi dobrovolně na něco,   co "smrdí" operou   nešel. Nakonec jsem byl   překvapen, že mě to docela   bavilo, hlavně právě díky   perfektní hudbě, co má   vážně něco do sebe.   Vyloženě až tak velké   nadšení, jako přítelkyně   jsem nesdílel, ale nebylo to   špatné. Bylo tam víc děje,   než jsem čekal, příběh   byl docela napínavý.   Kostýmy se taky povedly.   Slušných 70 procent.
Stalhein
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.2.2010
Už 20 let žiju "v   zajetí Webberovy hudby."   Něco se mi líbí víc, něco   míň, ale Fantom jasně vede.   V kinech mě minul, škoda,   video nedokáže   zprostředkovat tu   bombastičnost, která k   tomuto muzikálu patří.   Patří k němu i jistá   přepjatost, pozlátko... je   legrační, když někteří   diváci rozebírají děj nebo   zápletku... Jako kdyby měl   někdo posuzovat příběh v   Aidě! Prostě tohle je   zfilmovaná skoroopera a jde o   to jen se dívat a poslouchat,   nic víc. Herci byli vybráni,   domnívám se, dost dobře.   Fantom je, pravda, hezčí,   než by měl být - znám i   jiná zpracování námětu,   kde dopadl mnohem hůř. Ale   taky tam nezpíval a hlavně   nepřežil. To by přece   Butlerovi nemohli udělat!   Zpívá dobře na to, že   vlastně není zpěvák tohoto   žánru. A proč vyčítat   Emily, že není druhá Sarah   Brightmanová? Zpívá   krásně, i když jemněji,   než by snad čekal někdo,   kdo má "v uchu" tu   nejznámější verzi s   Brightmanovou. Webber čas od   času dovolí zakonzervovat   některý ze svých muzikálů   a, podle mého, se to   pokaždé podaří.
kacenec
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.12.2007
Gerry
Na to, že Gerry nie je   operný spevák, zaspieval to   fakt dobre a dokázal aj to,   čo sa operným spevákom   nepodarilo - v pesničke sa   odrazili Fantomove pocity.
Krásna Emmy a znetvorený   Gerry sú naozaj dokonalá   kombinácia.
Ak sa aj   niekomu film nepáči,   zatvorte oči, tá hudba vás   dostane.
renefer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.11.2010
Já jsem určitě zklamaná   nebyla, právě naopak.   Nesleduji muzikály a tento   film jsem si nahrála v   domnění, že jde o   detektivku. Ale musím   přiznat, že mě to zcela   pohltilo, nádherný příběh   podtrhnutý úžasnou hudbou,   výborné herecké obsazení   (Butler je prostě úžasný a   velmi přitažlivý i jako   Fantom a ani představitelkou   Christiny jsem nebyla   zklamaná). Jediné, co mě   trochu mátlo, byl zpěv   Fantoma, který byl pro mne   sluchově příjemný jen v   nižších polohách.A happy   end pro všechny neměl chybu.
Blasel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2012
Úchvatná podívaná...   dříve natočené verze   tohoto příběhu už mne   nedokážou tak zaujmout,   ačkoliv nejsou špatné. Jen   nemají tu šťávu a švih.
Isabella116
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.4.2008
k tomuhle filmu, musikálu,   snad aní třeba nic psát.   Obsazení skvělé, hudba   dokonalá, příběh   překrásný...vřele   doporučuji, Emmy Rosum je v   roli skutečně skvělá a kdo   neviděl ,ten nepochopí...=)
MarNej
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.10.2011
Můj oblíbený muzikál, Emmy   Rossum má úžasný hlas (na   tom se zřejmě všichni   shodneme), co se týče   Gerarda Butlera, jeho podání   se mi líbí. Když si   poslechnete písničku Music   of the night, je docela   obtížné zazpívat ten skok   na a2, což se Geraldovi podle   mě povedlo. Patrick Wilson   má krásný tenor, nevím, co   víc k němu dodat. S knihou   se příběh v mnoha místech   rozchází, režisér ji   zřejmě nečetl a inspiroval   se spíše předchozí verzí   muzikálu, no nevadí,   jelikož o knize ani moc lidí   neví... 100 %
Omicron1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Tento film je opravdu krásná   podívaná.Zaznívají zde moc   pěkné operní arie a v   podání Emmy Rossum to   tvoří velice pěknou   kombinaci.Je to jako by   zpíval anděl.Krásná hudba   je propletena smyslným   příběhem.Opravdu něco moc   pěkného.
miken
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Výpravně dobře udělaný   film, ve kterém dominuje   mladičká Christine.   Mužští představitelé jsou   jí upozaděni. Hudba A. L.   Webbera je nádherná,   myslím, že zpěváci ji   rozhodně nepokazili. Ale   kdyby se mi náhodou nedostalo   do ruky DVD, ani bych   nevěděl, že tady tento film   běží.
Smira24
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2007
Na mě působí tenhle film   dobře, má všechno, co tento   žánr potřebuje, dobré   herecké obsazení, správná   zápletka milostný   trojúhelník,fajn
Sybelle
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.7.2008
Bravo!
I my máme v repertoáru   fantoma opery... Tedy tu   skldbu. Ovšem, nikdy jsem ji   vlastně neslyšela v jiném   podání než v tom našem...   Ale ten film je opravdu   okouzlující. Dramatický.   Nic mu nechybí. Je tam i   komické olehčení, ale i   melancholické chvíle. Hudba   je to skutečně nádherná. A   i herci byli skvělý! Bravo!
hajtec
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.4.2006
K tomuto filmu/muzikálu   opravdu není co dodat. Dle   mého názoru je to jeden z   nejlepších, které jsem   viděla. Není to jen hudba,   která je opravdu   překrásná, ale také   příběh, který vás nutí o   tomto milostném   trojúhelníku   přemýšlet.

Při poslechu hudby   cítíte, jako vy sami byste   děj prožívali, jako by i vy   jste byli náhle milováni   tajemným fantomem. A při   závěru filmu věřím, že i   vám se do očí vetřou slzy,   jako to bylo v mém případě   a to ne jednou.

Pokud jde o hlavní   představitele, musím uznat,   že na roli fantoma se Gerard   opravdu hodí a je vidět, že   ho role opravdu nesmírně   baví. Pochybnost mám však u   představitelky Christine,   která se mi zdá chvílemi   být prkená a stále má   otervřenou pusu   nepřirozeným způsobem.

I tak ovšem   musím uznat, že je to   opravdu ten nejlepší   muzikál a už jen poslech   hudby je tím   nejkrásnějším zážitkem.
puppuk
Hodnocení:
Přidáno: 3.1.2009
Mám ráda Lerouxovu knihu,   Webberova hudba je úchvatná.   Viděla (a hlavně slyšela)   jsem mnoho představení   Fantoma. A tento film se mi   moc nelíbí. Těžko se   hodnotí, nemohu dát nízké   hodnocení kvůli Lerouxovi a   Webberovi, jsou tam určitě   krásné momenty, ale přesto   mě toto zpracování hodně   zklamalo, hlavně kvůli   Butlerovi. Herec je to docela   sympatický, ale on není   vůbec dobrý zpěvák.   Prostě není. Určitě má   zajímavý hlas, jistý   odstín, který Fantomovi   sedí, ale nedokáže to   zazpívat tak, jak bych si to   představovala. Jeho   vzezření mi ve filmu také   docela vadí. Vypadá jako   mladý vzhledný muž s docela   zajímavou maskou. Nechápu,   proč je zde Fantom po   většinu filmu za krasavce.   Co mi ale hlavně vadí je   jeho proměna po sundání   masky. Pokud má mít onu   malou masku, přičemž je   okolní obličej evidentně   neporušen, proč je po   odkrytí masky poničená i   okolní obličejová část?   Najednou mu ubudou vlasy a   kotleta, kterou ještě před   sekundou měl, zmizí v   nenávratnu. A to není pouhý   detail.
Emmy Rossum je   samozřejmě po pěvecké   stránce lepší než Butler,   ale osobně bych uvítala   méně éteričnosti,   působila na mne jaksi   neživotně.
Ano, film   je to pěkný. Ještě aby   nebyl, s takovou hudbou. Když   přihlédnete k jiným   zpracováním, po hudební   stránce přesto zaostává.   Výprava je jistě náročná,   ale u muzikálu mi připadá   hlavní a zásadní hudba.   Webber stvořil kouzelné   melodie, jejichž potenciál   zde nebyl využit. Vše je ve   filmu hezky načančané   (zahrávání si s kýčem),   některé kulisy mi připadaly   i příjemně originální,   ale celkový dojem to ve mně   zanechalo velmi rozpačitý.
rakovnik
Hodnocení:
Přidáno: 1.2.2010
100% zážitek
Krásně smutné, strhující   hudba, nádherné emoce.   Butlera miluju ,až tak   ošklivý po odmaskování   být nemusel a škoda že   nezpíval trochu   něžněji.Emmy zase příliš   kňourala, ale celkový dojem   krásné umělecké   zpracování.100% Zážitek.
jana29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.11.2007
10/10
Tento muzikál patří mezi   mé nejoblíbenější,   nádherná hudba, výprava.   Herci dávají do tohoto   přiběhu vše,krásně   zpívají a Fantom /Gerard   Butler/ je neodolatelný.
bereska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.3.2006
Miluji tuto hudbu, ten film   byl úžasný. Běhal mi mráz   po zádech - hlavně z   hudby.Film měl bohužel   špatnou propagaci a podle mě   jej vidělo v Česku dost   málo lidí.
JMA
Hodnocení:
Přidáno: 23.9.2012
Neskutečné
Fantoma opery jsem měla tu   čest vidět minulý týden   poprvé. Dnes jsem ho viděla   asi po 20. Všechny 3 hlavní   role jsou úžasné, ovšem   Fantom mě uchvátil nejvíce.   Výborně zahraná role a   také si již nedokážu   představit na této pozici   nikoho jiného. Všem, kdo   tento muzikál neviděli, mohu   jen a jen doporučit.
ZdenekK2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.12.2008
Odpad
Miluju operu, a tak když jsem   si půjčil DVD, byl jsem   hodně natěšený. Ale co to?   Už když ta holka zpívala,   bylo to utrpení. Žádný   pohyb, žádné gesto, prostě   jen stojící kolík   uprostřed jeviště. A pak   přišel Fantom a... a nic.   Čekal jsem nějaké emoce,   vždyť to má být právě o   nich, ale ne. V klidu se   nechala odtáhnout do hlubin   podzemí, bez náznaku   strachu, nedejbůh odporu nebo   protestu, vlastně bez   náznaku čehokoli... A on?   Leklá ryba.
Je to   první film za dlouhou dobu,   kterému jsem nedal šanci. Po   necelé půlhodině jsem ho   vypnul a zanevřel na něj.   Herci působí nevěrohodně,   scénář až příliš   amatérsky, a ten zpěv...   Slyšeli jste Fantoma opery v   podání Ládi Křížka a Evy   Urbanové? To je zážitek!   Skvělá práce s hlasem, ta   barva, zpěv nabitý emocemi.   Film jim nesahá ani po   kotníky.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih25600minih25600Paralelní světy (2001) 
Paralelní světy n
minih44776minih44776Android: Apokalypsa (2006) [TV film] 
Android: Apokalypse n
minih8314minih8314Hledá se Johnny "R" (1966) 
Wer kennt Jonny R.? n
minih4808minih4808Burani z Beverly Hills (1993) 
The Beverly Hillbillies n
minih27623minih27623Mise na Mars (2000) 
Mission To Mars n
minih28530minih28530Přítelkyně z domu smutku (1992) [TV minisérie] 
Přítelkyně z domu smutku n
minih45393minih45393Kořeny (1977) [TV seriál] 
Roots n
minih8770minih8770Hry lásky šálivé (1971) 
Hry lásky šálivé n
minih51285minih51285Nic než pravda (2008/2) [TV pořad] 
Nic než pravda n
minih43633minih43633Disturbia (2007) 
Disturbia n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Což takhle dát si špenát (1977...

14:25 - 15:50

40 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzelné momenty přírody

14:20 - 15:10

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Dovolená s Andělem (1952)

14:50 - 16:40

15 minut již uběhlo
95 minut zbývá do konce

Prima - Noc v muzeu (2006)

13:50 - 16:05

75 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190389
Osobností: 697537
Fotografií: 763185
Plakátů: 375866
Obsahů a biografií: 178014

Poslední komentáře

Nemocnice na kraji města po dvac...

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
Kdo viděl, dobře zná a má   rád původní seriál, jeho   precizní provedení,   propracovanost děje i postav   a herecké výkony, ten musel   být, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10