Duben
ohodnotit

Fantastická čtyřka

Fantastic Four

Další název:
Fantastická štvorka (SK)
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
4.8.2005
„Připravte se na Fantastické…“

Chyby ve filmu Fantastická čtyřka


1) posloupnost
Když Sue zadržuje ten ohnivý vír, tak jí teče krev z nosu. V dalším záběru není ale po krvi ani stopa!

Vložil: Agostino

2) posloupnost
Všiml jsem si, že Van Doom má skoro celý film jizvu na tváři na pravé straně, akorát během jedné scény ji má na levé straně(když v kavárně mluví s Benem).

Vložil: Agostino

3) posloupnost
Když se Johnny vrátí nahý s bundou, můžete si všimnout, že má na prsou chlupy. Ale když propálí tričko a je záběr na něho, tak je vidět, že žádné ochlupení nemá. Že by se oholil?

Vložil: Agostino

4) posloupnost
Když v budově praskne bazén pod Reedem a Benem, tak se vyvalí voda na chodbu, kde stojí nějaký chlapík se skleničkami. Ale pak je tam záběr na celou chodbu a nikdo tam nestojí. A v dalším záběru ten chlap vbíhá do dveří. Kde se tam vzal nebo kam předtim zmizel?

Vložil: Agostino

5) posloupnost
Na konci filmu když zavírají von Dooma na lodi. Tak ti lidé co ho zavírali odchazí, ale hned potom co odejdou tak se začne kamera vzdalovat a je vidět, že tam žádní lidé nejsou a ani schody tam nejsou. Že by skočili přes zábradlí?

Vložil: Agostino

6) posloupnost
Když padá Doom a Ben z mrakodrapu, tak je vidět, že padají na silnici. Dopadnou ale na budovu, která tam před tím určitě nebyla.

Vložil: Agostino

7) posloupnost
Když je Sue v koupelně, změní se barva jejího ručníku z fialového na černý.

Vložil: Agostino

8) logická
Když hrdinové zjištují své schopnosti Fireman má teplotu 200°C na teploměru, ale když dá pusu sestřičce, tak jí to nepálí a nic necítí.

Vložil: Agostino

9) logická
Takže, když byli naši hrdinové ve vesmíru, měli sebou jen obleky, které měly potom stejně vlastnosti, jako oni - to jest zneviditelňování, gumový efekt, nehořlavost a pružnost. Ale žádnou nášivku s číslicí "4" sebou neměli, jaktože jí pak mají na svých "uniformách", aniž by schořela, nebo zůstala viditelná po zneviditelnění?

Vložil: Agostino

10) logická
V závěrečné scéně, kdy na Van Dooma zkoušejí "supernovu", tak to ta jeho super bio slitina vydrží - ale jeho maska zůstane celá a není ani moc rozžhavená. Neměla by se náhodou roztavit, když si ji Van Doom vzal z vitríny a není to ta bio slitina.

Vložil: Agostino

11) logická
Na konci filmu Ohnivák zapaluje oblohu a ohněm na ní na píše znak fantastické čtyřky. Není to trochu blbost? Na obloze není vůbec nic, co by mělo hořet, že by hořel vzduch?

Vložil: Agostino

12) logická
Když jede čtyřka k Rýdově domu a ten výtah se přetíží kvůli Benovi, tak Ben vystoupí, protože ho ten výtah neunese. Ale ke konci, když se Ben popere z Rýdem a potká potom Johna, kterému rozbije tu hračku, tak v klidu nastoupí do výtahu a ten ho normálně odveze.

Vložil: Agostino

13) logická
Když Reed psal na tabuli ten dlouhý vzorec, tak natáhl ruku až na konec tabule, ale neměl by se mu schrnout rukáv od pláště, když není natahovací? Nebo ho měl přibalený v kufru, když letěli do vesmíru?

Vložil: Agostino

14) ostatní
Když je Fireman v tom rehabilitačním středisku tak mu sestřička naměří asi 200 stupňů neměla by se mu tak náhodou začít vařit krev, přece jen je z vody.

Vložil: Agostino

15) ostatní
Johny skáče z mrakodrapu, aby odklonil teplem naváděnou střelu. Hoří a je vidět číslice 4 na pravé straně hrudníku. Po chvíli je nový záběr jak letí a číslice 4 je umístěna vlevo.

Vložil: Agostino

16) ostatní
Slunce je vzdálené od země 150 milionů kilometrů a i tak je ho na zemi cítit... Jak je možné, že ve filmu stáli 5 metrů od supernovy a nic se jim nestalo? Vždyť celé město mělo být zničené...

Vložil: Agostino




Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Fantastická čtyřka (2015)

 Fantastická čtyřka (2015)
Fantastická čtyřka n
The Fantastic Four
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Josh Trank

(pokračování)

Fantastická čtyřka a Silver Surfer (2007)

 Fantastická čtyřka a Silver Surfer (2007)
Fantastická čtyřka a Silver Surfer n
Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer
Žánr: akční / fantasy / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Velká Británie
Režie: Tim Story

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190569
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376599
Obsahů a biografií: 178287

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10