reklama
 
ohodnotit

Falešný pohyb

Falsche Bewegung

Další název:
Chybný pohyb; The Wrong Movement; False Movement; Falošný pohyb;
Země:
Rok:
1975
Délka:
103 minut
„Člověk se neustále pohybuje vpřed, jen ne vždy ví, za jakým cílem.“

Celkové hodnocení filmu Falešný pohyb

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.2.2014
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.12.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.1.2015
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.4.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2009
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.3.2012
lenkav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2012
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.11.2010
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih96901minih96901Ztracen ve vesmíru (2011) 
Love n
minih29647minih29647Neříkej ani slovo (2001) 
Don't Say a Word n
minih44087minih44087Protektor (2009) 
Protektor n
minih25276minih25276Návrat idiota (1999) 
Návrat idiota n
minih108875minih108875Pozůstalost (1992) [TV film] 
n
minih102325minih102325Stará dáma a holubi (1997) 
La Vieille dame et les pigeons n
minih61995minih61995Prokletí Mlžného ostrova (1945) 
Fog Island n
minih48193minih48193Jabloňová panna (1973) 
Jabloňová panna n
minih13248minih13248Muži v offsidu (1931) 
Muži v offsidu n
minih56252minih56252Pevné pouto (2009) 
The Lovely Bones n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76 %
6   - hvezdyn
8   - petrusmev
9   - melakara
7   - Akana
7   - zepo
8   - rosta12
5   - AgentBláha
9   - lenkav
8   - menderly
9   - volam
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266440
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.255/0.218