reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Falešná hra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.4.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.4.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.9.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
lafy1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48543minih48543Předčítač (2008) 
The Reader n
minih37446minih37446Arabesky (1987) [TV inscenace] 
Arabesky n
minih17536minih17536Psycho (1960) 
Psycho n
minih29896minih29896Hrabě Monte Cristo (2002) 
The Count of Monte Cristo n
minih48457minih48457Duel Frost/Nixon (2008) 
Frost/Nixon n
minih40707minih40707Doba ledová 2: Obleva (2006) 
Ice Age 2 n
minih46733minih46733Jak ukrást nevěstu (2008) 
Made of Honor n
minih29889minih29889Město duchů (2002) 
City of Ghosts n
minih15638minih15638Pepek námořník (2004) [Video] 
Popeye's Voyage: The Quest for Pappy n
minih46525minih46525Letní láska (2006) 
Summer Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.5 %
5   - ignac1
6   - R.RICKIE
5   - Strength
6   - rosta12
6   - Rendys
8   - sekkos
5   - MIGELO26
4   - Status
7   - Pefto
3   - ivetkaa777
6   - lafy1

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Edvard Beneš - tragédie politi...

15:35 - 16:30

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

21 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

15:30 - 16:35

46 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147865
Osobností: 626285
Fotografií: 561846
Plakátů: 266442
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Studio B (2017) [TV epizoda]

Studio B
O něco větší hlína než   první díl, některý   hlášky nemaj chybu, člověk   musí pozorně poslouchat,   jinak skvělej M. Krobot jako   zlej režisér a milenci Lady   byli také dobří:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.234/0.195