ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Exterminator 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.7% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.7.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
Langley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2013
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.2.2006
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2010
Pauzik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.11.2010
vlas58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.10.2009
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2010
kopac
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2009
JONNY
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2009
marionkobrety
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22041minih22041Valerie a týden divů (1970) 
n
minih25843minih25843Tráva je zlatej důl (1998) 
Homegrown n
minih39170minih39170Redakce (2004) [TV seriál] 
Redakce n
minih40161minih40161Žena ve vodě (2006) 
Lady in the Water n
minih48164minih48164Padlí andělé (2006) 
Fallen Angels n
minih26560minih26560Krkonošské pohádky (1974) [TV seriál] 
Krkonošské pohádky n
minih50881minih50881Brainiac: Šílená věda (2003) [TV seriál] 
Brainiac: Science Abuse n
minih47286minih47286Stařec a moře (1958) 
The Old Man and the Sea n
minih83348minih83348Fades (2010) [TV seriál] 
The Fades n
minih8382minih8382Hodíme se k sobě, miláčku...? (1974) 
Hodíme se k sobě, miláčku...? n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.7 % (13)
8   - M.A.G.
4   - ignac1
6   - Langley
6   - rankinfitc
4   - catamount
6   - R.RICKIE
8   - oulisna
9   - Pauzik
5   - vlas58
7   - kreator23
7   - kopac
8   - JONNY
10 - marionkobr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154189
Osobností: 639291
Fotografií: 586818
Plakátů: 278455
Obsahů a biografií: 141241

Poslední komentáře

Swinging Safari (2018)

Swinging Safari
Pohled na zlatá sedmdesátá   léta očima patnáctiletého   kluka, který žije s rodiči   na pláži Pacifiku. Kolem   něj je spousta kamarádů a   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Kitty není kočka (2018) [TV seri...

Kitty není kočka
Kitty je malá holka s velkou   představivostí a ještě   větší kuráží. Je ve   věku, kdy mají děti ten   skvělý pocit, že mohou být   kýmkoliv a více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Tvorba Tima Burtona se mi   vždy docela líbila, ale   Sirotčinec na mě opravdu   zapůsobil. Spojuje pro   Burtona tak typické   podivnosti, a více >

Autor: Ondrej_pribehar | Hodnocení: 10 / 10

Rudá volavka (2018)

Rudá volavka
Je pravda, že až do posledni   chvíle jsem nevěděla, na   čí straně je. Ale jinak tam   hrál hlavní roli spíš   tvrdeh sex než konspirace   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Válka bosů (1992) [TV film]

Radim

Válka bosů
Jeden z nejlepších filmů z   oblasti mafianskeho   podsvětí, boje a falešných   vztahů. Doporučuji vřele.

Autor: Radim39 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.164/0.112