reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Exterminator 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.7% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.7.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
Langley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2013
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.2.2006
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2010
Pauzik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.11.2010
vlas58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.10.2009
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2010
kopac
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2009
JONNY
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2009
marionkobrety
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24133minih24133Ztracenci (1956) 
Ztracenci n
minih45751minih45751Požírač kostí (2007) [TV film] 
Bone Eater n
minih36720minih36720Zkáza Ecobanu (2002) 
Wondeopul deijeu n
minih41418minih41418Špína (2005) 
Dirty n
minih21271minih21271Trenérka (1986) 
Wildcats n
minih44887minih44887Santa Claus 3: Úniková klauzule (2006) 
The Santa Clause 3: The Escape Clause n
minih22454minih22454Vetřelec 3 (1992) 
Alien 3 n
minih19555minih19555Srdečný pozdrav ze zeměkoule (1982) 
Srdečný pozdrav ze zeměkoule n
minih40830minih40830Bambi 2 (2006) 
Bambi II n
minih21396minih21396Tři mušketýři (1961) 
Les trois mousquetaires: I. Les Ferrets de la Reine, II. La vengeance de Milady n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.7 % (13)
8   - M.A.G.
4   - ignac1
6   - Langley
6   - rankinfitc
4   - catamount
6   - R.RICKIE
8   - oulisna
9   - Pauzik
5   - vlas58
7   - kreator23
7   - kopac
8   - JONNY
10 - marionkobr

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Majestátní Alpy

08:30 - 09:25

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Případy pro Lauru (2014) [TV s...

08:55 - 09:50

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:35 - 09:15

39 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273865
Obsahů a biografií: 139044

Poslední komentáře

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Temná věž (2017)

Tak tohle ani vidět nechci

Temná věž
Takže nějaký majstr shlukl   osm knížek do filmu? Roland   Deschain, pistolník   starobylého rodu, který   když potká poprvé   černošku více >

Autor: VTC

Černá kočka, bílý kocour (1998)

Černá kočka, bílý kocour
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $351,447║Tržby Celosvetovo   $2,150,000║ Na môj vkus   strašne moc nadávok. /40%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.127/0.087