ohodnotit

Experiment

Rok:
1943
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1943
„Adaptace literární předlohy Karla Matěje Čapka-Choda“

Celkové hodnocení filmu Experiment

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2008
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2010
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.3.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.4.2010
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2011
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.3.2009
rec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.9.2007
A.L.E.X.A
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih91989minih91989Tajný agent v sukni (2012) 
Madea's Witness Protection n
minih66197minih66197Marcia trionfale (1976) 
Marcia trionfale n
minih44376minih44376Zakletá třináctka (2004) [TV inscenace] 
Zakletá třináctka n
minih58711minih58711Poslední dny Jesseho Jamese (1986) 
The Last Days of Frank and Jesse James n
minih6784minih6784Dotek medusy (1978) 
The Medusa Touch n
minih14539minih14539Nový začátek (1977) 
The Turning Point n
minih34320minih34320Bílé peklo (2001) 
So weit die Füsse Tragen n
minih4163minih4163Bitva o planetu opic (1973) 
Battle for Planet of the Apes n
minih6897minih6897Druhé mládí (1938) 
n
minih73228minih732281000 míst, která musíte vidět než zemřete (2007) [TV seriál] 
1,000 Places To See Before You Die n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 % (12)
7   - curil
7   - jarda53
8   - clara.bow
7   - Hortensie
5   - hvezdyn
7   - melakara
6   - nick4
7   - rosta12
6   - Pauleto
10 - skukum
7   - rec
10 - A.L.E.X.A
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639982
Fotografií: 588733
Plakátů: 279517
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Důvěrný nepřítel (2017)

Důvěrný nepřítel
Mno, nebylo to nejhorší, ale   to finále (tedy jestli se   tomu dá říkat finále) bylo   odfláknutý. A i tomu   napětí jakoby něco   chybělo.

Autor: RM | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.33/0.301