Duben
ohodnotit

Expendables: Postradatelní 3 [2k digital]

The Expendables 3

Další název:
Expendables: Nezničiteľní 3 (SK)
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
126 minut
Premiéra v ČR:
14.8.2014
„Nový tým, nový přístup, nová mise.“
Popis / Obsah / Info k filmu Expendables: Postradatelní 3



POZOR SPOILER

Zbytek partičky postradatelných tentokrát řádí u vlaku. V něm je zajatec, který díky nim uniká.
Uprchlík si říká Surgeon, nebo také Doktor Smrt. Není moc času na nějaké bližší seznamování, hned následuje akce v přístavu. Zde se k velkému Rossově úžasu objevuje Conrad Stonebanks. Ten má být mrtvý, ale jak vidno, není. Ross po něm okamžitě vyjede. Při tvrdém boji je raněn další Rossův muž a on později v baru uzná, že je třeba tým omladit. Ale ještě předtím se setkává s operačním důstojníkem Maxem Drummerem, který nahradil pan Churche. Ten chce stále Conrada dostat. A tak dává Rossovi ještě jednu šanci.
Ten vyhledá starého známého s přezdívkou Bonaparte a chce lidi do nového týmu. Takže se ocitají ve Wyomingu v Grand Tetonu, kde je mladík s přezdívkou Thorn. Zkušený hacker.
Následuje New York. Zde Bonaparte nabízí ženu, která jen tak mimochodem před Rossovýma očima uzemnila několik chlapů. Je totiž vyhazovačka v baru a říká se jí Luna.
Třetí návštěva je Arizoně. Zde je předveden muž jménem Felipe Silva. Je to zabiják a umí skákat jako opice, ale Bonaparte si to s ním nakonec rozmyslel.
Následuje návštěva v Kalifornii na vojenské základě, Zde je mladík s přezdívkou Mars, specialista na zbraně.
Poslední zastávka je až v Mexiku. Muž do týmu je John Smilee z jednotky zvláštního nasazení. Ten zrovna dostává nakládačku v zápase, při kterém je poražen. Ross ovšem pozná, že to udělal schválně.
Takže je celá parta pohromadě.
Naleznou určený cíl a také se jim povede jej unést i přes všechny ochranné vymoženosti. Jenže neví, že má v hodinkách GPS lokátor a stávají se jeho zajatci. Ross při tom málem přijde o krk, ale nakonec se z toho dostane. Jenže jeho čtyři lidi zůstávají jako zajatci.
Ross je pochopitelně v této omáčce nechce nechat, a míní si pro ně zajít.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Expendables: Postradatelní 3



Skupina žoldáků známá pod jménem Postradatelní, vedená Barney Rossem se tentokrát bude muset utkat s jedním ze zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík, a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý tým sprovodit ze světa. Protože nechce Barney dostat své parťáky do potíží, rozpustí Postradatelné a rozhodne se najmout nové a mladší členy skupiny. Na rozkaz agenta CIA vyrazí společně zajmout Conrada, ale akce se nepodaří a všichni členové jeho týmu jsou zajati. Zbývá jediné možné řešení - dát dohromady původní partu.

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Expendables: Postradatelní 3



Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale trochu opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, by své staré spolubojovníky poslal do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kella Lutz (známý ze série Twilight ), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey.

zdroj: Bontonfilm


Popis / Obsah / Info k filmu Expendables: Postradatelní 3



Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham) a zvyšok ich tímu čaká počas ich najnovšej misie stretnutie s Conradom Stonebanksom (Mel Gibson). Kedysi, pred malou večnosťou, bol Conrad Barneyho pravou rukou pri budovaní tímu nezničiteľných, no postupne sa z neho stal bezcharakterný obchodník so zbraňami, čo z neho, pochopiteľne, urobilo protivníka jeho niekdajších priateľov a spojencov. Preto zrejme neprekvapí, že si Conrad predsavzal ich pri prvej vhodnej príležitosti zničiť a rozdrviť na prach, Barney však má iné plány... Rozhodne sa pridať do hry novú, mladú krv a pá moderných zbraní! Za týchto okolností je absolútne jasné, že finálny boj niekdajších priateľov, z ktorých sa stali nepriatelia na život a na smrť, bude na jednej strane veľmi osobný, na strane druhej však tiež zároveň bojom mladých a dravých bojovníkov proti veteránom a modernej techniky proti starej škole, aký nemá obdoby...

Zdroj: Markíza


Popis / Obsah / Info k filmu Expendables: Postradatelní 3



Další pokračování akčních thrillerů Expendables: Postradatelní 3 navazuje na příběhy elitního komanda žoldáků Expendables: Postradatelní (2010, The Expendables; r. Sylvester Stallone) a Expendables: Postradatelní 2 (2012, The Expendables 2; r. Simon West). Autor celého projektu a zároveň představitel hlavní role, velitele týmu Barneyho Rosse, Sylvester Stallone, který chtěl původně jen přivést znovu na scénu veteránské akční hrdiny, svěřil režii „trojky“ australskému filmaři Patricku Hughesovi. Zadání a téma ovšem zůstaly stejné: vměstnat do řídkého příběhu co nejvíce divokých akcí s pyrotechnikou, honičkami, přestřelkami i boji tváří v tvář. – Čtyřčlenné komando Expendables (Ross, Christmas, Gunnar a Toll Road) osvobodí někdejšího parťáka Doca z vězeňského vlaku, aby se s nimi mohl zúčastnit akce v Mogadišu, kde mají zlikvidovat obchodníka se zbraněmi. Z „terče“ se vyklube zakládající člen týmu Stonebanks, který pod novým jménem přešel na stranu zla. Záludný muž vyklouzne a ještě postřelí dalšího člena komanda, černocha Caesara. – Roztrpčený Barney tým rozpustí. Hlavoun z tajné služby Drummer mu dá druhou možnost. S pomocí lovce hlav Bonaparta vytvoří žoldák nové komando z mladých zabijáků, k nimž patří Smilee, Luna, Thorn a Mars. Při akci v moderním bukurešťském muzeu noví Expendables zajmou Stonebankse, jenž má být jako válečný zločinec souzen v Haagu. Zrádcovi žoldáci jej však osvobodí a zajmou čtveřici nováčků. Barney se zachrání. Zorganizuje novou akci, do níž přibere pouze užvaněného Galga. Pomáhá mu starý známý Trench. Do Rossova letadla se však nakonec vnutí i původní tým. V Azmenistánu, kde má Stonebanks základnu, komando osvobodí v napůl rozpadlém hotelu rukojmí, avšak pak musí bojovat proti celé místní armádě. Díky pomoci Drummera jako pilota vrtulníku, Trenche a někdejšího člena Yanga načas přemohou přesilu a pak uniknou v helikoptéře, do níž se na poslední chvíli dostane i Barney, který v souboji zabil Stonebankse… – Film se natáčel v Bulharsku.

Tomáš Bartošek, Filmový přehled 2014


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Expend4bles: Postrad4telní (2023)

 Expend4bles: Postrad4telní (2023)
Expend4bles: Postrad4telní n
Expend4bles
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Waugh

(pokračování)

Untitled Adi Shankar Project (2015)

 Untitled Adi Shankar Project (2015)
Untitled Adi Shankar Project n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon West

(spin-off)

Expendables: Postradatelní 2 (2012)

 Expendables: Postradatelní 2 (2012)
Expendables: Postradatelní 2 n
The Expendables 2
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon West

(pokračování)

Expendables: Postradatelní (2010)

 Expendables: Postradatelní (2010)
Expendables: Postradatelní n
The Expendables
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376364
Obsahů a biografií: 178200

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10