Duben
ohodnotit

Expendables: Postradatelní 3 [2k digital]

The Expendables 3

Další název:
Expendables: Nezničiteľní 3 (SK)
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
126 minut
Premiéra v ČR:
14.8.2014
„Nový tým, nový přístup, nová mise.“

Komentáře k filmu Expendables: Postradatelní 3

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 23
SvoKar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.12.2015
Na 2 nemá. Pro mě o málo   lepší než 1. Vzájemné   špičkování a vtípky   dodávají šťávu. Omladina   nic moc, ti šťávu nemají.   (Když jsem po extra kaskad.   sestupu z asi 20 metrů a   sundání šátku uviděl   54-letého Banderase, vybuchl   jsem smíchy (záskok: Dimitar   Ilkov; věk nevím:). Ten je z   nových kladných nejlepší -   dík šroubovanému   vyjadřování v dabingu.) I   ta holka je hezká jen na   první pohled, ale asi už   vím, proč v žádném dílu   nehraje opravdová krasavice.   Aby divák nečučel jen na   ni, ale i na ty   "páprdy", kteří   (s velkým přispěním   excelentních kaskadérů)   stále mají jakési charisma.   Sly měl nechat bradku, nebyl   tolik vidět "srolovaný   obličej". Nový dabing   Stathama (myslím M. Sláma,   ale nejsem si jist) je lepší   než Stránský, jehož teď   slyším snad v každém   druhém filmu, a skoro na něj   mám alergii:) Aspoň někde   krok správným směrem, byť   jen dabing.
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.2.2020
Tak nevím. Je to v podstatě   děsná blbina, ale stále mne   to bere. Nepřináší to nic   nového, a přesto se u toho   bavím. Rozhodně to není   nějak nadprůměrný film,   ale pro tu zábavu šedesátku   dát musím. Nonens volens.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2014
Chuck Norris nedorazil...
A to je zásadní nedostatek   tohoto filmu.
Jinak   opět příběh nabitý akcí,   doplněný o Antonia   Banderase, který mluví   anglicky se svým   španělským přízvukem, že   stačí jenom přihmouřit   oči a divák vidí Kocoura v   botách s kordem v   ruce...tlapce. Omladina   bojovná, i když   přespočetná, Mel Gibson   šílený, Harrison Ford umí   efektně lítat helikoptérou,   když už je   "staříkem",   kterému by na rozdíl od   ostatních nabušenců nikdo   ránu nevěřil, ostatní   klasika. Méně humoru, více   hraní na serióznost a to je   škoda, když už člověk byl   zvyklý na řežbu a k tomu   spoustu suchých hlášek. I   když Wesley a jeho   daně....
Jason Statham   dostal na můj vkus málo   prostoru, muselo se dostat na   všechny...a Chuck Norris   nedorazil.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.11.2014
Expendables 3 - Team se omlazuje!
Nevstoupíš třikrát do   stejně prokletých a   ztracených misí! První film   dobrý, druhý hodně   našlapaný a třetí   pokračování no malinko   roztržité. MINUSY - Chybí   krev a to zde hodně vadí,   alespoň mně! Zápletka s   odkopnutím starých přátel   a najmutí nových - trapná!   Moc velká nezranitelnost a   téměř nenabíjení zbraní   taky mohlo být méně. PLUSY   - Skvělej Arnie Švarcenégr,   dobrej záporák Mel Gibson,   zábavný šašek Antonio   Banderas, vtipné hlášky,   stále slušná AKCE, hlavně   poslední scéna! Stále   váhám mezi 6-7   hvězdičkami, uvidíme zda po   druhém podívání názor   změním.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.7.2015
Ve třetí velkolepé týmovce   se chtěl Sly vymanit ze   stereotypu a tak vymyslel   nový mladý tým   nepostrádající charisma té   staré. Jenomže to ale   ztratilo původní koncepci   tohoto projektu, když naše   známé nostalgické tváře   hbitě šoupl do pozadí,   čímž si vlastně téměř   nechal snímek pro sebe.   Škoda, neboť takový Wesley   Snipes by si určitě   zasloužil daleko více   prostoru. Antonio Banderas   dostal roli podivného   pošuka. Ne že by to zahrál   špatně, ale zdá se mi to   nějak zbytečné. Mel Gibson   je pecka. Jeho záporák se   snad nezadá s nikým. Ze   staré gardy zůstali staří   známí, ale zase, takového   Jet Lia jsem málem   přehlídl. Každým dílem   má stále méně a méně   prostoru. Kvůli nízké   věkové přístupnosti se v   akčních scénách ubralo na   plynu, což je pro fajnšmekry   dozajista zklamání. Legraci   ze sebe si však dělají   pořád stejnou. Co dodat. Sly   to myslel dobře, ale ukázalo   se, že to nebyl ten správný   tah na branku a tak nám   nezbývá než doufat, že   nám to snad příště plně   vynahradí. Držme mu palce i   když popravdě bych se rád   už konečně dočkal toho   finálového Ramba.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.8.2014
Nejočekávanější film za   poslední dva roky, Premiere   Cinemas v Teplicích mi   umožnilo dát maraton všech   tří dílů od 20:00 až do   02:00 když Trojka začínala   premiérou v 00:05, tak jsem   naložil manželku v 9.   měsíci těhotenství a jelo   se, můj syn zažívá   kvalitní akci dřív než se   narodí :-) Sly si tentokrát   přibral (zbytečnou)   omladinu, Lutze, Ortize,   Rousey, Powella ***SPOILER***   který přijal prostě jen   proto aby, po rozpuštění   týmu bylo koho osvobodit.   Když uviděl Stonebankse,   prostě mu z toho hráblo,   měl strach o svý kamarády a   nechtěl aby se i jim něco   stalo, přijal mladý který   byli zajatý a jak řekl Lee   jen oni jsou dost šílený na   to aby ho z tý sračky   dostali. Poselství filmu je   ukázat že mladí a moderní   akčňáky stojí za houby,   že akční doba byla když   tahle parta měla 30let. ***   KONEC SPOILERU*** I když je   pak film prolínanej tou   dnešní praštěnou akcí,   stará parta vede. Z těch   mladých mi kupodivu nejmíň   vadí Lutz, kterej tu není   uplný dřevo. Ortiz je   hroznej, hraní mu neříká   vůbec nic, je prkennej, to   samý v bledě růžový je   Rousey, která aspoň   předvede nějakou bitku,   Powell je úplně zbytečnej.   Arnie tu má podobný prostor   jako ve dvojce. Gibson je   záporák celé série, je to   pan herec a Barneymu zavařil   jako nikdo. Ford je   příjemný osvěžení. Pokud   jednička je u mě 100% dvojka   bude 90% trojka zatím 85%.   Dost se tam žvaní, ale já   tam hlavně vidím to   poselství : Stará akce   lepší , omladina fuj :-)
volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.6.2015
To kde je ten Azmenistan?
Oproti predchádzajúcim   dielom vo všetkom pridali, a   preto to vlastne je aj   sklamaním oproti celkom   dobrým predchádzajúcim   filmom. Pridali na trikoch,   masových akciách, išlo to   cestou tými naj naj   klasickými scénaristickými   klišé, musí prísť mladá   nesympatická generácia a   stará zasa musí   zachraňovať a podobne. Ono   zas dalo sa to aj pozrieť.   Len nemuseli zas mať toľko   náhody, a nemyslím si, že   by budova vydržala taký   kvalitný tankový úder,   viem, film, ale predsa aspoň   troška ubrať z toho sci-fi.   Samozrejme pozitíva sú a to   hlavne záporný Mel Gibson a   vrchol filmu je jeho perfektne   zhodnotené umenie a akási   glosa modernej výtvarnej   tvorby
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2014
Bohužel s té trojce filmů   tenhle je nejslabší ať už   scénářem,režií tak   některými přehnanými   akčními scénami i přesto   dávám vysoké hodnocení   protože když vidím   takových hereckých legend   pohromadě v jednom filmu a je   scéna třeba Arnolda se   Stallonem a pronesou nějakou   hlášku tak mi to příjde   strašně vtipný a skvěle se   bavím a ještě se znovu   objevil J.Li kterého jako   herce hodně můžu a jejich   scéna s Arnoldem na konci   filmu byla prostě super.V 80   letech skoro všichni tihle   akční herci byli mezi sebou   konkurencí a dnes jsou vidět   v jednom filmu což je pro mě   svátek i když příběhově   to za moc nestálo.
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.8.2014
Třetí díl známé akční   série a zároveň ten   nejslabší. Zatímco   předchozí díly byly   doprovázeny brutální akcí,   zde zapomeňte na to, že   byste vidělí utnuté ruce,   či kaluže krve. Filmaři   snímek natočili pro širší   publikum, ale i přesto, že   se do příběhu zapojí   postava wesleye Snipese a   nových mladých tváří film   zas tolik nezaujme. Už mi ten   děj přišel stejný a kromě   toho, že mladí   postradatelní nahradili ty   staré mi film nepřišel   nějak k chuti.
Snipes   mi pak přišel jenom do   počtu, ale chuť mi jakš   takš zpravil Banderas, který   mě zde opravdu bavil.   zklamalo mě málo prostoru   pro Arnieho a Liho. Ti dva si   tady zahráli jen několika   minutové scény a přitom   jsem už od dvojky zvědav na   Liho triky. Harrison Ford mi   přišel zde zbytečný. Jeho   postava nahradila Bruce   Willise a myslím si, že to   spíš filmu uškodilo.
Další věc, co mě   zklamala je, že filmaři   slibovali, že zde budou hrát   další akční hrdinové,   jako Steven Seagal (který   nakonec odmítl), Michael Jai   White (o něm nic nevím),   Nicholas Cage (taktéž), nebo   můj oblíbený asiatský   herec Jackie Chan (odmítl,   protože mu zde filmaři   nabídli sotva dvouminutovou   scénu.
Prostě   nejslabší díl, který   stačí vidět jednou.   Doufám, že čtyřka bude   lepší.
RM
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.8.2014
Mno, je vidět, že si to zas   kluci (dědkové?) pěkně   užívali (nejvíc asi Toník   Banderasů) a o to přeci de,   ne?
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.11.2014
Hvězdné a neopakovatelné   herecké obsazení zvedá   celý film na úplně jinou   úroveň přestože děj   docela pokulhává a některé   scény jsou jak z dob kdy   nynější veteráni byly   mladíky celkový zážitek a   náboj filmu je   neopakovatelný.
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.7.2018
║Rozpočet   $100miliónov║Tržby USA   $39,322,544║Tržby   Celosvetovo $214,657,577▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $11,815,517║ Tržby za   predaj DVD v USA   $15,941,892║ Patrick Hughes   a jeho zlá ničim zaujímavá   réžia a prvoplánový   scenár bez nápadu to celé   odstrelili do béčkovitosti   ale pre tento krát   nezábavnej narozdiel od   druhého dielu, nuž ide o   najslabší diel, kde   skutočne poteší len málo   /videl v kine: 50%/
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2015
Stale vo forme...
Vyborny akcny film s hereckou   akcnou elitou,vcetne novych   posil /W. Snipes,A.   Banderas/.Skvele akcne sceny   odlahcene humornymi hlaskami   /ta od Wesleyho Snipesa asi   najlepsia/ robia z tretieho   pokracovania vyborny akcny   film,ktory doporucujem.
mikee007
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2018
Expendables, aneb sbírka zvadlejch kůží.
Nikdo nemládneme a   hollywoodské hvězdy,   třebaže si to některé   nejsou ochotni přiznat, už   teprve ne. Zestárnete,   přibudou vrásky a producent,   který vám ještě nedávno   posílal šeky tak tučné,   že je ani pošťák nemohl   unést, vám nepošle ano   pohlednici k vánocům.
Proto považuji nápad   Sylvestra Stallona, dát   téhle partičce, která nás   bavila v osmdesátých a   devadesátých letech, ještě   jednu, nebo tři šance, za   naprosto geniální.
To   ovšem nestačí. Důležité   také je, aby nás tihle   dědci bavili. Jinak by z toho   byl jen hořký a tklivý   umíráček.
Ale oni   nezklamali a baví. A   všichni. A třebaže si celý   film říkáte, bože ten   Gibson sešel, nebo: hele,   Indiana dědeček Jones,   pořád jsou to ti naši   staří dobří hrdinové. A   když jim dáte dobrý   scénář plný nekompromisní   akce, pořád to dávají. A   to je dobře.
Tahle   parta si sanatorium pro   přestárlé ještě rozhodně   nezaslouží.
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.12.2014
Expendables III aneb už to stráca štavu
Tretí nezničitelní stratili   dych.Akcia je síce pre oko   potešujúca ale PG13 tomu   neuveritelne uškodil.S hercov   som bol viac menej potešeny   teda až na V.Ortiza a   G.Powella.Posledná pol hodina   bola zničujúca a originálna   ale postrádala   inovatívnejší   príbeh.Možno nabudúce.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.1.2015
Zase kluci nezklamali. Už   není moc koho přidat   ukázali se tam snad už   všechny tváře z akčňáku.   V tomto filmu mě nejvíc   baví Arnold a to nejen svojí   zašlou vizáží.
Lasy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.4.2017
Dobrý
Dobré to bylo, jak někdo   píše Banderas spíš k   smíchu :D ale proč ne.   Nejvíc se mi nelíbila práce   s počitačovými efekty, na   ten rozpočet se mi zdály   dost špatné.
janka29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.5.2015
Ďalšie geniálne   pokračovanie úžasného   filmu... bola tam akcia,   napätie a hlavne úžasné   herecké obsadenie. Nič   lepšieho nemohli natočiť s   takými hereckými   legendami... klobúk dole.   Tešim sa na ďalšie   pokračovanie...
viana
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2014
Expendables 3
Prostě bezva   hlášky,srandičky ze sebe   sama,jak už jsme   dědkové,bezva hudba a triky   a určitě to dalo   dědouškům i zabrat...jen   čumí na dnešní   možnosti,kdy chtěli se   všude dostat přes bomby a   chvilku strpení..píp.. je   otevřeno,pak   slaňování...útok...vrtuln?   ?k..GPS je svině...no prostě   film nemá chybu.Bandaska byl   srandovní,Statham jako vždy   s kamennou tváří,Jet Li nic   moc a žvýkající Lungren k   nakousnutí!Sylvester je bezva   odjakživa a Arnold to i   přiznal.Jen tak dál :)
wlki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.9.2014
...
jednoznacne nejslabsi dil   serie, po skvele jednicce a   vynikajici dvojce se tento dil   az tak nepovedl.
Nebyt   hereckeho obsazeni dam mnohem   mensi hodnoceni.
Condro3
Hodnocení:
Přidáno: 18.9.2014
The best of 3
zatím nejlepší ze všech   tří dílů, vřede   doporučuji a těším se na   4čku.........................   ..............................   ..............................
nusud
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.8.2014
BOMBA
dneska som to videl kvalitny   film herecke obsadenie suprove   konecne zaujimavy dej a dlhy   film cca 2 hodiny uz sa tesim   kedy bude s dabingom dvojka a   jednotka sa mozu schovat toto   ma uplne inu uroven efekty   100% uz sa tesim na 4 to bude   mega
Hel2.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2014
Super film
Je to opravdu super film.   Nejlepsi co jsem kdy videl..  
Kdyz jsem videl vsechny   super herce znovu najednou byl   to opravdu velky zazitek.....

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih167107minih167107Amnestie (2019) 
Amnestie n
minih56176minih56176Všechnopárty (2006) [TV pořad] 
Všechnopárty n
minih24676minih24676Skřivánčí píseň (1933) 
Skřivánčí píseň n
minih140859minih140859Než jsem tě poznala (2016) 
Me Before You n
minih24529minih24529Švadlenka (1936) 
Švadlenka n
minih24399minih24399Život je krásný (1940) 
Život je krásný n
minih27646minih27646O hajném Robátkovi a jelenu Větrníkovi (1977) [TV seriál] 
O hajném Robátkovi a jelenu Větrníkovi n
minih33346minih33346Vzorec pro vraždu (2002) 
Murder by Numbers n
minih39258minih39258Fantozzi v ráji (1993) 
Fantozzi in paradiso n
minih125662minih125662Vybíjená (2015) 
Vybíjená n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Expend4bles: Postrad4telní (2023)

 Expend4bles: Postrad4telní (2023)
Expend4bles: Postrad4telní n
Expend4bles
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Waugh

(pokračování)

Untitled Adi Shankar Project (2015)

 Untitled Adi Shankar Project (2015)
Untitled Adi Shankar Project n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon West

(spin-off)

Expendables: Postradatelní 2 (2012)

 Expendables: Postradatelní 2 (2012)
Expendables: Postradatelní 2 n
The Expendables 2
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon West

(pokračování)

Expendables: Postradatelní (2010)

 Expendables: Postradatelní (2010)
Expendables: Postradatelní n
The Expendables
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

21:05 - 22:00

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Stezka Českem

20:55 - 21:20

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

20:20 - 21:40

48 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:40

53 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190569
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376599
Obsahů a biografií: 178287

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10