Únorové novinky
ohodnotit

Equinox - Den zúčtování

Equinox

Další název:
Isimeria
Rok:
1992
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Equinox - Den zúčtování

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.3% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.8.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.9.2010
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.2.2019
saimon.1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Roman14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2008
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
jotino31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
maznax
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9855minih9855Kainovo znamení (1989) 
Život za podpis n
minih27545minih27545Modrý blesk (1999) 
Blue Streak n
minih43092minih43092Po stopách zabijáka (2007) 
Primeval n
minih52362minih52362Klára a František (2007) [TV film] 
Chiara e Francesko n
minih13138minih13138Muž přes palubu (1980) 
Muž přes palubu n
minih30832minih30832Král v New Yorku (1957) 
A King In New York n
minih29997minih29997Smlouva s vrahem (1990) 
I Hired a Contract Killer n
minih25925minih25925Baby (1934) 
Baby n
minih66479minih66479Hogo Fogo (2000) [TV pořad] 
Hogo Fogo n
minih31681minih31681Společník (2000) 
Company Man n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Na krok od nebe (2011) [TV ser...

15:55 - 16:45

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Televizní klub neslyšících (20...

16:35 - 17:05

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:35 - 16:57

62 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe!

15:30 - 16:40

67 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 189917
Osobností: 696834
Fotografií: 761878
Plakátů: 374901
Obsahů a biografií: 177457

Poslední komentáře

Amish Grace (2010) [TV film]

Amish Grace
Podle mého názoru velmi   dobrý televizní film   natočený podle skutečných   událostí, který je hlavně   o vyrovnávání se ztrátou,   smutkem a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Rites Of Passage (2012)

Rites Of Passage
Možná, že jsem v tomhle   žánrovém koktejlu něco   špatně pochopil, nebo   nepochopil vůbec, ale   přišlo mi to jako hodně   divný film a měl více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vůně cibule (1975)

Vůně cibule
Fajn komedie na odreagování,   bavila mne kdysi a baví i   teď. Samozřejmě s   původním dabingem. Cibulář   je skvělý a mám ho pořád   ráda.

Autor: Alix | Hodnocení: 8 / 10

Keoma (1976)

Keoma
Podle mne je to naprostá   slátanina, kde jsem marně   hledala nějakou logiku. Konec   byl sice předvídatelný, ale   opět, aspoň pro mne, úplně více >

Autor: Alix | Hodnocení: 3 / 10

Eternals (2021)

Horší film Marvel ještě neměl

Eternals
Nudný film u kterého se děj   se rozjede až na konci.   Celkově mi to přijde jako   drama-romantická reakce na   "SHAZAM!". Na to že mají   mít více >

Autor: Orin002 | Hodnocení: 5 / 10