reklama
 
ohodnotit

Equinox - Den zúčtování

Equinox

Další název:
Isimeria
Rok:
1992
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Equinox - Den zúčtování

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.8.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.9.2010
saimon.1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Roman14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2008
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
jotino31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
maznax
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih65674minih65674Neporazitelný III: Vykoupení (2010) 
Undisputed III: Redemption n
minih8567minih8567Hospoda ve Spessartu (1957) 
Das Wirtshaus im Spessart n
minih42579minih42579Chcípáci (2006) [DVD] 
n
minih10232minih10232King Kong (1933) 
King Kong n
minih50657minih50657Mafstory (2006) [TV seriál] 
Mafstory n
minih42339minih42339Dvanáct měsíčků (1992) [TV inscenace] 
Dvanáct měsíčků n
minih47905minih47905Elitní jednotka (2007) 
Tropa de Elite n
minih47489minih47489Jediná dlouhá noc (2007) 
One Long Night n
minih10450minih10450Komisař Navarro - Aféra s rukojmí Dianou L. (1990) 
n
minih44018minih44018Smrt soudního znalce (1983) [TV seriál] 
Death of an Expert Witness n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67 %
4   - R.RICKIE
7   - satyr
6   - Kycky
8   - oulisna
6   - rosta12
8   - saimon.1
7   - Roman14
7   - vl.ce
6   - jotino31
8   - maznax

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:40 - 16:25

16 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Sedět na dvou židlích

15:35 - 16:35

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

1 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

15:35 - 16:35

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145806
Osobností: 619751
Fotografií: 545933
Plakátů: 261024
Obsahů a biografií: 133655

Poslední komentáře

Bláznivá smrt (2014) [TV epizoda...

Bláznivá smrt
Jakpak se jmenoval ten   interpret, který zahrál toho   bláznivého drobeřka. Tento   díl je i o tom, že jso zlí   pronajímatelé, hodní   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Oko v oblacích (2015)

Kéž by takových filmů bylo více

Oko v oblacích
Oko v oblacích je dobrým   příkladem toho, že   válečný film nutně nemusí   být akční trhák. Herecké   výkony jsou dobré, postavy   výborně více >

Autor: ondrahrr | Hodnocení: 10 / 10

Deals with Our Devils (2016) [TV...

Deals with Our Devils
Dost zajímavý díl, kdy se   část agentů pohybuje v   jiné dimenzi, takže   některé scény se opakují z   pohledu dalších   zúčastněných.
Všechno je zase trošku   jinak a Aida nahlédla do   Darkholdu.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 9 / 10

Sherlock Holmes a případ hedvábn...

Sherlock Holmes a případ hedvábné punčochy
Holmesovské téma je   neúnavně recyklováno -   více či méně podařeně.   Tento počin byl ve své době   pozoruhodný jednak obsazením   relativně více >

Autor: Stalhein | Hodnocení: 8 / 10

Za sklem (2016) [TV seriál]

ZA SKLOM-SERIAL

Za sklem
SHLEDLA JSEM.MYSLIM,ZE VELMI   POVEDENE DILO SLOVENSKYCH   TVURCU.TVRDA REALITA.PERFEKTNE   UDELANE.DEJ JE NABITY FAKTY A   ZAPLETKAMI.UKAZUJE více >

Autor: PAVLASEK1

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.494/0.456