Jeden svět
ohodnotit

Equalizer [2k digital]

The Equalizer

Žánr:
Rok:
2014
Délka:
132 minut
Premiéra v ČR:
25.9.2014
„Každý si zaslouží spravedlnost.“

Komentáře k filmu Equalizer

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.7.2019
Nechápu proč ten zbytečně   pomalý rozjezd. To je tak na   dvě piva. Ovšem pak už to   jede a zastaví se to jen na   jedné větší hluchotě.   Takže jde o vcelku podařený   film na klasické téma.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.12.2014
Pan Ekvalizér!
Mám rád filmy kde kde někdo   zametá se zlem a s různými   krimi živly jako zde. Denzel   W. se proto perfektně hodí a   i jeho pronásledovatel Marton   Csokas byl COOOL:-) Jinak vše   celkem OK, jen snad   střídmější stopáž a   více akce bych uvítal, pak   bych šel jistě výše s   hodnocením.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
HUSTÝÝÝÝ, tak dem na to.   Až fanatická pečlivost při   nepodstatných maličkostech   je známka ( né punku) toho,   že nikomu nevěří. Ke   svému okolí se chová, jak   Mirek Dušín z Rychlých   šípů. Je tak spravedlivý,   že by jste mu jednu hned   vrazily. Wauuu samozvaný   ochránce všech a všeho si   právě zabalil čajíček do   ubrousku a vyrážíí. V   nonstop podniku si srovná   stůl- poučení, nikdy, ale   opravdu nikdy se nesexxx do   někoho, kdo má pořádek na   stole. A jukne na hodinky.   Nevím, jak moc to má být   akční, že si bude stopovat   i S! mytí nádobí S!, mě to   přišlo trapný. "Občas   děláme špatný věci,   abychom se dostali kam   chceme". A protože byli   ošklivý na jeho kamarádku   ruskou prostitutku, tak jeho   mocný hněv pocítí celá   mafie. Záběr na jeho oči je   vychytanej. Né každej kdo si   půjde do Hornbachu koupit   kolečko ho potřebuje na   hlínu...(třeba na prachy) a   když už jste v tom Obi a   nevíte coby,tak když je ta   největší akcička tak   zhasněte. Není nic   akčnějšího než černoch   ve tmě.. Na to ,že v noci   nespí a přes den hákuje v   Baumarktu tak je celkem   svěží. Jo tyhle filmy   miluju, borec co zlikviduje   celou mafii u toho si vždy   tak hezky odpočinu. Kdo z   chlapů by nechtěl být, jako   on-DRSON-. Škoda, že mu na   konci nedala, kvůli bobřiku   odvahy to asi   nedělal..." Když chcete   déšť, musíte počítat s   blátem"...
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.4.2015
Denzel jako postarší   prodavač v Hobby marketu   který se kdysi živil bůhví   čím, ale když jde o   bezpráví ukáže zloduchům   hned kdo nebo co je zač. Až   moc situací které nemají s   hlavní dějovou linkou nic   společného a jsou tam jen   aby vyplnili prostor   (vyhoření bistra, loupež v   marketu). Bitka na konci s   velkým rusem byla moc   nepřehledná, byla tma, oba   byli plešatý a oba byli v   černým, není vidět kdo je   kdo. Ale jinak super film. 80%
georginaa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2014
Moc táhlé dílo, než se   rozhodne k akci a pak to trvá   16 vteřin a je vše   hotovo....a nedává smysl ta   jeho minulost s tím co dělá   teď. No Washington má i   lepší role.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2015
Když to beru trochu s   rezervou tak se to nechá jako   akčňák docela   dobrý,hlavní hrdina se   chová jako správný profík   žádnou rvačku ani   přestřelku neprohraje   akorát na bojový scény bych   místo Denzela viděl radši   někoho jiného,Denzel se   spíš hodí na detektivy a   atd než na profi rváče.S   příběhem spokojenost   hlavní hrdina je v klidu čte   si knížky,normálně pracuje   než někdo šáhne na jeho   známého,pak se probudí a   začne mela třeba s Ruskou   mafií.
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.12.2014
Taken + John Wick + Man of fire
Další film, kde hlavní   hrdina seřeže všechno a   všechny. Washington se mi   vůbec nezamouvá v těchto   rolích. I v Muži v ohni se   mi nelíbil jeho charakter ani   film jako takový. John Wick s   Reevesem a Taken s Neesonem   jsou mnohem lepší ne jenom   díky samotným hercům, ale   také díky scénáři a   režii.
Denzel má   potenciál herce a velice   dobrý, ale role tohoto typu   ve stokrát ohratém   příběhu mu nezaručí   dobrý výkon. Fuqua jako   režisér jde s kvalitou dolů   rok co rok čím dál   hlouběji, bojím se, aby ho   Washington nenásledoval.
Prostě film bez   pořádného scénáře s   hluchým příběhem a   nepřesvědčivým Denzelem.   Opravdu špatný film.
RM
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.12.2014
Za mě dost dobrý. A co se   týče hodnocení kolem,   myslím že se mnou dost   souhlasej. Pár vyjímek ne,   ale znáte to, nemůžete se   zavděčit všem, někdo je   hodně "osobitej"   :-)
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.12.2014
Tyhle role klidného,   vyrovnaného, inteligentního,   ale přitom naprosto   špičkového zabijáka   Danzelovi prostě sedí! Nic   přemrštěného, žádné   haldy krve, ani sáhodlouhé   bitky, vše chytře,   jednoduše,originálně -   skvělý akčňák
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.7.2018
║Rozpočet   $55miliónov║Tržby USA   $101,530,738║Tržby   Celosvetovo $192,330,738▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $13,389,965 //počet   predaných kusov 610,119║   Tržby za predaj DVD v USA   $20,078,494 //počet   predaných kusov 1,104,071║   režisér Antoine Fuqua a   Denzel Washington opäť   našli spoločnú filmovú   reč, namiešali skvelý   príbeh o spravodlivosti   branej do vlastných rúk,   veru takéto námety ma vždy   berú a asi okrem mierne   rozvláčneho záveru to   šľape nadmieru dobre /80%/
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.6.2019
Denzel "zahram vsetko" Washington...
Akcny film, ktory do   nadpriemeru pozdvihol   Denzel.Ten podla mna patri do   hereckeho zlateho fondu a   dokaze zahrat cokolvek.
Film jednoznacne   doporucujem.
charlie1612
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2023
Mám Denzela Washingtona rád,   je to velmi dobrý herec.   Proto jsem se těšil na tento   projekt, ale z tohoto počinu   mám rozporuplné pocity.   Sice se na to příjemně   kouká, ale ve skrytu duše   člověk vidí, že je to už   moc. Připomíná mi to tak   trochu ony vtipy o Chuck   Norrisovi.
radegaster
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.8.2015
A zase ti Rusáci....
Šablonovitý akční film s   průměrným Washingtonem,   který vede soukromou válku s   ruskou mafií. Pár   zajímavých záběrů a scén   je bezmocně pohřbeno v   řečišti žánrových   klišé a zpomalených   záběrů. Ne, raději knihu.   Nebo Bourna, či Cestu   samuraje. 40%
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.2.2015
The Equalizer
Pravdou je,že Equalizer je   ten typ thrilleru,ktorý je   pomalý a za prvých 20 minút   neuvidíte ani jednu jedinú   akčnú scénku...začnete si   hovoriť pustil som ten   správny film?V tom nastáva   čas prvej akcie,hudbička   nám pekne graduje a drsný   Denzel prichádza na scénu a   za krátkych 30 sekúnd sa   všetci jeho neprajníci   váľajú vo vlastnej krvi a   vy sedíte s padnutou sánkou   a hovoríte si tak to už   áno.Dej filmu pokračuje a   ďalšiu akciu si zase   počkáte dobrých 30...to som   možno prehnal 20 minút   môžete zabudnúť.Tento   štýl filmu nemusí sadnúť   každému ale ja osobne som   bol veľmi spokojný.Dokonca s   menším dejovým zvratom pri   závere a skvelým drsným   finále...na akčný film ako   sa patrí.Len mi akosi zo   začiatku nesedel ten   príbeh...viete predavač   zabijak.Chvála bohu sa to v   polovici vysvetlilo a nemusel   som mať na tvári kŕč   kvôli príbehu.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2015
Sám proti všem zlým.
Všechno začíná od mladé   zmlácené prostitutky a   končí mrtvím hlavounem   ruské mafie. Bývalý   americký agent co vlastně   už ani nechce být čím byl   si poradí se vším zlým ve   svém novém domově.Na mě to   šlo celkem moc hladce asi   americký výcvik je víc než   ruský.Teď už vím až   půjdu do OBI marketu tak se   vší tou technikou tam můžu   bojovat o svůj holý život.
ihladik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.9.2014
Skvělý!
Obrazově, herecky,   scenáristicky - prostě   kompletně skvěle vytvořený   snímek, který vás dostane!   ;) A samozřejmě Denzel na 1*
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2017
Denzel pořád umí a když   už nemůže točit s Tony   Scottem, který nás   naneštěstí opustil, tak si   našel zase dalšího   režiséra, který s ním   drží krok. Snad toho spolu   natočí víc. Film vypráví   o bývalém elitním agentovi   CIA, který se rozhodl trochu   si zjednodušit život a   věnovat se spíše sám   sobě. Každý ale máme svůj   osud a ten jeho ho rozhodně   nenechá jen tak vykluznout.   Film je inspirován   stejnojmeným seriálem z 80.   let minulého století.
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.9.2018
Pomalšie ale o to   sústredenejšie, decentne   gradujúce a luxusne si   vychutnávajúce hlavného   záporáka. Washington sa   približuje postu áčkového   Seagala a čoskoro sa mu nad   hlavou rozsvieti svatožiara.   Potešila ma vyváženosť   suverenity medzi ním a   Csokasom, dialógy, malá rola   Billa Pullmana, krvavejší   ráz než sme pri   washingtonovkách zvyknutí, i   záverečný Moby. Fuqua is   back.
brizaa
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.12.2014
Já bych s tím filmem   vpodstatě neměl problém.   Samozřejmě, mohlo to být   kratší. Zásadní problém   mám s hlavním hrdinou.   Denzla mám i vcelku rád, ale   když jakožto badass drsňák   vymlátí ruskej barák, jde   proti kameře a divák může   pozorovat, jak se jeho   ochablý tělo klepe jako   rosol,pardon,ale to fakt ne.   Každopádně Chloe by   nějaký teen péčko   slušelo,ne že ne.
SID-RCD
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Mám rád tyto filmy, i když   se to zdá dost přitažené   za vlasy. Takový výkon na   staříka. Denzel Washington s   ledovým klidem zamával s   Ruskou mafii a vše uvedl do   pořádku. Mě osobně se to   moc líbilo.
Salám
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.9.2015
EQ
Čekal jsem, co se z toho   vyklube. Myslim, ze jsem na   filmy docela   kritickej.Začínala to být   po chvilce nuda,ale pak to   začalo dobře šlapat.   Zijstil jsem, že se sice   žádnou novou pointu   nedozvím, na druhou stranu mi   to pak ani nevadilo. Je to   takovej dobře udělanej   akční relaxační snímek   typu hra na kočku a na   myš.Jako fajné, doporučuju
Recycler
Hodnocení:
Přidáno: 27.2.2015
Podle mne film stojí s DW.   Dalo by se říct, že je to   volné pokračování Man On   Fire. Denzel celý film   utáhne naprosto v pohodě. A   to i v dlouhých scénách,   kde se nic moc neděje.   Ruští mafiáni jsou   "sympaťáci",   takže casting vedlejších   rolí zvládnut na výbornou.   Bezva oddechovka s dobrým   koncem.
DaveSnoop
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.9.2018
Průměr
Další americký superhrdina,   který dokáže věe. Špatný   průměrný béčko. Takový   Komando   2014..........................   .
pirekjan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.8.2018
super
Zajímavě a napínavě   natočený akční film s   Danzelem
novakz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2014
Dost dobrý
Z kina jsem odcházel   spokojený, Denzel Washington   docela slušně zrušil   všechny mafiánské rusáky.   Prostě dobro zvítězilo nad   zlem :-)
beruska12
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.3.2017
tenhle film je skutecne   dobry,mam rada filmy toho hle   zanru,Denzel je dobrej herec   ma svuj sarm,uctu,usmev jako   princ na bilem koni super film

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih16086minih16086Podtrženo, sečteno! (1991) 
La Totale! n
minih163772minih163772Vyhazovač (2018) 
Lukas n
minih54283minih54283Muž v divočině (1971) 
Man in the Wilderness n
minih32711minih32711Hrdost a sláva (2008) 
Pride and Glory n
minih52654minih526542Bobule (2009) 
2Bobule n
minih129358minih129358Alien Outpost (2014) 
Alien Outpost n
minih117391minih117391Den D (2008/1) 
Děň "D" n
minih133839minih133839Domácí péče (2015) 
Domácí péče n
minih126063minih126063V hlubinách země (2013) [Video] 
Beneath n
minih56845minih56845Noční stráž (1994) [TV film] 
Noční stráž n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Equalizer 3: Poslední kapitola (2023)

 Equalizer 3: Poslední kapitola (2023)
Equalizer 3: Poslední kapitola n
The Equalizer 3
Žánr: akční / drama / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Antoine Fuqua

(pokračování)

Equalizer (2021) [TV seriál]

 Equalizer (2021) [TV seriál]
Equalizer n
The Equalizer
Žánr: akční / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Christine Moore, Laura Belsey, Milena Govich

(pokračování)

Equalizer 2 (2018)

 Equalizer 2 (2018)
Equalizer 2 n
The Equalizer 2
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Antoine Fuqua

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

00:40 - 01:05

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Agent Hamilton

00:30 - 01:15

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

00:45 - 01:45

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:50 - 01:40

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190378
Osobností: 697528
Fotografií: 763185
Plakátů: 375845
Obsahů a biografií: 178001

Poslední komentáře

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10