reklama
 
ohodnotit

Emmanuelle 7 [TV film]

Emmanuelle 7: The Meaning of Love

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Emmanuelle 7

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
Xpojntman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2017
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.4.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.8.2008
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13026minih13026Můj bratranec Vinny (1992) 
My Cousin Vinny n
minih49709minih49709Eden Log - jeskyně smrti (2007) 
Eden Log n
minih9107minih9107Indiana Jones a chrám zkázy (1984) 
Indiana Jones and the Temple of Doom n
minih6515minih6515Do útoku (1987) 
Over the Top n
minih13638minih13638Návrat do Modré laguny (1991) 
Return to the Blue Lagoon n
minih8808minih8808Hudba z Marsu (1955) 
Hudba z Marsu n
minih14749minih14749Oddíl 10 z Navarone (1978) 
Force 10 From Navarone n
minih33348minih33348Mluv s ní (2002) 
Hable con ella n
minih4259minih4259Bláznivá mise 3 (1984) 
Zui jia pai dang 3: Nv huang mi ling n
minih34758minih34758Wonderland masakr (2003) 
Wonderland n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 %
5   - Agostino
5   - ignac1
5   - R.RICKIE
7   - Xpojntman
9   - Zdenek13
10 - Raptor150
5   - RaR

TV Program

ČT1 - Po stopách hvězd (2008) [TV po...

09:55 - 10:25

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Vyznavači anděla páva

09:50 - 10:45

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

09:55 - 11:00

1 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

08:45 - 10:00

71 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262460
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Král Lear (2003) [TV divadelní p...

Král Lear
Vydržel jsem se dívat v   televizi jen na půlku, herci   excelovali, ale tato hra mě   nic neříkala, jistěže   vidět ji online u hradu je   více >

Autor: jarda53

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.438/0.39