reklama
 
ohodnotit

Emmanuelle 4 [TV film]

Emmanuelle 4: Concealed Fantasy

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Emmanuelle 4

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.8.2008
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18400minih18400Sám doma (1990) 
Home Alone n
minih37301minih37301Stopař 2: Čekám (2003) [Video] 
The Hitcher II: I've Been Waiting n
minih8093minih8093Harley Davidson a Marlboro Man (1991) 
Harley Davidson and the Marlboro Man n
minih24139minih24139Ztracení chlapci (1987) 
The Lost Boys n
minih52460minih52460Policejní vyjednavači (2006) [TV seriál] 
Standoff n
minih36674minih36674Mezi námi děvčaty (2003) 
Freaky Friday n
minih56979minih56979Návrat do budoucnosti (1991) [TV seriál] 
Back to the Future n
minih2367minih23673 nindžové - Příprava k útoku (1995) 
3 Ninjas Knuckle Up n
minih29010minih29010Ikarův pád (1977) [TV inscenace] 
Ikarův pád n
minih15408minih15408Sedm hříchů (1942) 
I sette peccati n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 %
5   - Agostino
5   - ignac1
5   - R.RICKIE
8   - brnvl2105
8   - Zdenek13
10 - Raptor150
5   - RaR
4   - jjano
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144321
Osobností: 615111
Fotografií: 539234
Plakátů: 258053
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Den dobytí Bastily (2016)

Den dobytí Bastily
Sice ne tak úplně   originální, ale zato celkem   svižný a divácky   nenáročný akčňák pro tu   chvíli kdy potřebujete   vypnout mozek. více >

Autor: CyberMageFroll.LF | Hodnocení: 7 / 10

Rafťáci (2006)

Rafťáci
Líbilo se mi to mnohem víc,   než opěvovaní   Snowboarďáci. Mínus za tu   šílenou angličtinu v   soundtracku. To se fakt nedá   poslouchat. více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.51/0.417