reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Eliso, můj živote!

Elisa, vida mía

Další název:
Elisa, My Life
Žánr:
Rok:
1977
Délka:
125 minut

Celkové hodnocení filmu Eliso, můj živote!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.1.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2009
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22380minih22380Věno princezny Ralu (1970) 
Zestrea Domniţei Ralu n
minih8640minih8640Hra o jablko (1976) 
Hra o jablko n
minih65581minih65581Tak mi tedy řekněte (2004) [TV pořad] 
Tak mi tedy řekněte n
minih54434minih54434Zabijačka (1981) [TV film] 
Zabijačka n
minih68566minih68566Maturiťák (2011) 
Prom n
minih84159minih84159Záhady ostrova Shadow: Stíny loňských vánoc (2010) 
The Last Christmas n
minih29016minih29016Osamělý vlk McQuade (1983) 
Lone Wolf McQuade n
minih14364minih14364Volča noť (1955) 
Volča noť (MK) n
minih63747minih63747Makedonská sága (1993) 
Makedonska saga n
minih25869minih258698 MM (1999) 
8 MM n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 %
8   - curil
8   - clara.bow
4   - Agostino
4   - Misantrop
8   - melakara
6   - rosta12
7   - Zdenek13
7   - etos
5   - jjano
7   - Karolin.Sa

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

03:15 - 04:45

1 minut již uběhlo
89 minut zbývá do konce

ČT2 - Doktoři

02:45 - 03:30

31 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

02:55 - 03:35

21 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

03:05 - 06:45

11 minut již uběhlo
209 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141581
Osobností: 606460
Fotografií: 526517
Plakátů: 253962
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Aligátor (1980)

Aligátor
Začala osmdesátá léta a na   stříbrná plátna se   dostavil další zvířecí   hromotluk. Aligátor. Oběť   výzkumů, který dal   člověku náležitě co více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Delta Force 2 - Kolumbijská spoj...

Delta Force 2 - Kolumbijská spojka
Druhý snímek je od   předchozího velice vzdálen,   ale to nic nemění na   povyšování patriotismu a   zarputilého boje proti   zločinu. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

John Wick (2014) [2k digital]

Neuvěřitelná blbost

John Wick
Nevím jestli vůbec dnes na   Nově dokoukám tento   absolutně stupidní škvár,   ve kterém se nejedná   dočista o nic jiného než o   to, že Johnu více >

Autor: devalera | Hodnocení: 1 / 10

Železná srdce (2014)

Železná srdce
Za mě 90%, protože jsem   zrovna při tom tanky hrál a   nemohl se vůbec soustředit,   jak mě to vtáhlo do děje.   Takže jsem tanky vypnul a jen více >

Autor: Karius | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.528/0.502