ohodnotit

Eliso, můj živote!

Elisa, vida mía

Další název:
Elisa, My Life
Žánr:
Rok:
1977
Délka:
125 minut

Celkové hodnocení filmu Eliso, můj živote!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.1.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2009
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16699minih16699Potkal jsem ho v zoo (1994) 
n
minih49391minih49391Hrstka statečných (1959) 
Never So Few n
minih2655minih2655Aida (1996) 
n
minih18730minih18730Sextánka (1936) 
n
minih82767minih82767Barbary Coast (1935) 
n
minih24677minih24677Skřivánčí ticho (1989) 
n
minih68350minih68350Pekař Vilém a sličná Naďa (1972) [TV film] 
n
minih66023minih66023Twinky (1969) 
Twinky n
minih5062minih5062Cesta na Jihozápad (1989) 
Cesta na Jihozápad n
minih116659minih116659Království Vikingů (2013) 
Vikingdom n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 % (10)
8   - curil
8   - clara.bow
4   - Agostino
4   - Misantrop
8   - melakara
6   - rosta12
7   - Zdenek13
7   - etos
5   - jjano
7   - Karolin.Sa

TV Program

ČT1 - Z metropole

05:30 - 06:00

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Putování za vínem (1999) [TV s...

05:25 - 06:00

7 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:15 - 06:10

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:40 - 06:10

172 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154551
Osobností: 639994
Fotografií: 588812
Plakátů: 279752
Obsahů a biografií: 141612

Poslední komentáře

Rédl (2018) [TV seriál]

Rédl
9 + 1 za kecy zapšklých   dědků, kterým Rédl šlápl   na kuří oko. Film je   skvělý, příběh, herci i   atmosféra. Quality TV lze   realizovat i u nás, bravo!

Autor: jirry | Hodnocení: 10 / 10

S láskou Vincent (2017)

Divácký bonbónek

S láskou Vincent
Úžasný impresionistický   "animák", zajímavě   ochucený pátráním po   možných příčinách van   Goghova podivného úmrtí.   Naprosto originální film o   neméně originální   osobnosti.

Autor: green-tea | Hodnocení: 9 / 10

Disaster Movie (2008)

Disaster Movie
Nejhorší film podle IMDb a   já myslím, že horší by se   našli, dokonce by se nemuselo   chodit daleko, tvůrci tohohle   mají na svědomí několik více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 5 / 10

Anihilace (2018)

Anihilace
Slušná hudba. Jako vždy mne   iritovaly retrospektivy,   dvacet dolů, a blbě   vyprávěný příběh. Taky   dvacet dolů. Jak mám tipovat   kdo více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Alien Outpost (2014)

Alien Outpost
Tak je to skutečně   odpadkový film. Hloupá   kamera, hloupé scény a   kecání do alelujá. Avšak   nedá mi to, abych kladně   neohodnotil více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.337/0.307