reklama
 
ohodnotit

Eleni

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
112 minut
„John Malkovich v roli novináře, který si vyrovnává účty s minulostí.“

Celkové hodnocení filmu Eleni

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2011
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.9.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.9.2010
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2009
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2009
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.10.2012
HE.SHE.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49146minih49146Dino (1967) [TV hra] 
Dino n
minih19789minih19789Strom na oběšení (1959) 
The Hanging Tree n
minih29510minih29510Candyman 3 : Den smrti (1999) [Video] 
Candyman III: Day if the Dead n
minih26041minih26041Falešná kočička (1926) 
n
minih25282minih25282Alf versus U.S. Army (1996) [TV film] 
Project: ALF n
minih26272minih26272Tchán Kondelík a zeť Vejvara (1929) 
n
minih2589minih2589Africký lev (1987) [TV film] 
n
minih41517minih41517Nikdo nesmí chybět (1998) 
I ke tou pu neng šao n
minih12922minih12922Moucha (1986) 
The Fly n
minih44772minih44772Kozí roh (1972) 
Kozijat rog n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
8   - jarda53
5   - Agostino
9   - Mlapiska
9   - Johnny1
7   - Zdenek13
8   - skukum
9   - marresi
7   - HE.SHE.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146344
Osobností: 621502
Fotografií: 550906
Plakátů: 262453
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.296/0.257