reklama
 
ohodnotit

El Alamein

Další název:
Deserto di gloria
Žánr:
Země:
Rok:
1958
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu El Alamein

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.2% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.5.2009
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.5.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.12.2008
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.1.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.10.2012
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.10.2008
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.11.2011
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.4.2009
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.7.2018
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.7.2009
Janik_H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.5.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47678minih47678Ruiny (2008) 
The Ruins n
minih61726minih61726Šťastný Jim (1957) 
Lucky Jim n
minih23862minih23862Zlatá brána (1975) [TV cyklus] 
Zlatá brána n
minih29430minih29430Pekařka (1942) 
La fornarina n
minih43057minih43057Arthur a Minimojové (2006) 
Arthur et les Minimoys n
minih55061minih55061Hory zalité krví (2009) 
Hills Run Red n
minih21124minih21124To je zábava! III. (1994) 
That's Entertainment III. n
minih69459minih69459Serenáda Brodwaye (1939) 
Broadway Serenade n
minih7562minih7562Fantomas (1964) 
Fantômas n
minih92557minih92557Flaming Feather (1952) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.2 % (17)
7   - clara.bow
5   - řepešínský
7   - hvezdyn
8   - pataamat
4   - Agostino
3   - Chrustyn
5   - moldovan
8   - satyr
6   - R.RICKIE
6   - Kycky
7   - lejtenant
5   - dals
2   - jambroz58
6   - wrangler
6   - kreator23
9   - tvo
5   - Janik_H
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152340
Osobností: 636485
Fotografií: 578362
Plakátů: 275652
Obsahů a biografií: 139814

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.32/0.28