reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Efekt nula

Zero Effect

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
116 minut

Celkové hodnocení filmu Efekt nula

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2013
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.5.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.4.2012
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.10.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.2.2009
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
ekki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5892minih5892Život ve dvou (1969) 
Van de Velde: Das Leben zu zweit - Sexualität in der Ehe n
minih8198minih8198Herkules (1998) [TV seriál] 
Hercules n
minih75704minih75704Čas hrdinů (2011) 
Age of Heroes n
minih3758minih3758Ben Hur (1926) 
n
minih39991minih39991Lev z konce světa (1971) 
The Lion at World´s end n
minih29724minih29724Svatby podle Mary (2001) 
The Wedding Planner n
minih67922minih67922OSS 117: Ztracen v Riu (2009) 
OSS 117: Rio ne répond plus n
minih126922minih126922Vánoce v Conway (2013) [TV film] 
Christmas in Conway n
minih27107minih27107Ed TV (1999) 
Edtv n
minih100467minih100467Tajemství velryb (2010) [TV film] 
Das Geheimnis der Wale n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
7   - curil
6   - pataamat
4   - Frolíček
4   - Agostino
6   - davidek
5   - R.RICKIE
8   - oulisna
8   - dederon
6   - rosta12
4   - Kloby
5   - uriel
5   - ekki
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.565/0.536