reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Edi

Země:
Rok:
2002
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
4.3.2004
„Žije ze dne na den a ztělesňuje dobrotu a naději.“

Celkové hodnocení filmu Edi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2012
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2007
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2012
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2006
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.11.2006
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.11.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
Karns
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2007
Pejpr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2009
ekki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16696minih16696Potíže v ráji (1989) [TV film] 
Trouble in Paradise n
minih3108minih3108Anna a já (1973) 
n
minih2790minih2790Alfréde, Alfréde (1974) 
Alfredo, Alfredo n
minih9202minih9202Ivanovo dětství (1962) 
Ivanovo dětstvo n
minih53543minih53543Andělská zátoka (1963) 
La baie des anges n
minih72483minih72483Polisse (2011) 
Polisse n
minih55206minih55206Abbot a Costello letí na Mars (1953) 
Abbott and Costello Go to Mars n
minih19050minih19050Smrtící bumerang (1995) 
Sling Blade n
minih31873minih31873Kdo s koho (2001) 
The Score n
minih2853minih2853Amadeus (1984) 
Amadeus n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.5 %
8   - Justik66
5   - Agostino
6   - mat.ilda
8   - Mlapiska
8   - Omnibus
7   - Pardal
9   - xebece
8   - zepo
7   - uriel
3   - jjano
8   - Karns
7   - Pejpr
5   - ekki

TV Program

ČT1 - DoktorKA

21:05 - 21:59

23 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Na cestě po Ostravsku (2012) [...

21:00 - 21:30

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

20:20 - 21:35

68 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

73 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141730
Osobností: 607037
Fotografií: 527233
Plakátů: 254137
Obsahů a biografií: 130422

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.078/1.049